arkadaşlar cbr 125 ile en çok ibre kaç yapılabilir bilen varmı
arkadaşlar cbr 125 ile en çok ibre kaç yapılabilir bilen varmı
N*E*D*İ*M
arkadaşlar bana debriyaj kütüğü lazım ..elinde olan varmı ???
Geçen yuvacıktan gelirken zafer arkadaşın cbr 125 benim cbf 250 yi tokatladı.Benim hız 140 km idi hesabını siz yapın...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Düzgün Rodajlı ve parçaları orjinal bir CBR ; Düz yolda 145 km hızı görebiliyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar dua edınde bend e cıbırcı olayım pazarlık yaptım ve salı bende olur ınsallah almaya gıdecegım . o zman guzel degişiklikler kendımız yaparız bende cok sevıyorum orjınalı ıle oynamayı onlar dusunemıolar kardes kardesın ayıbını ortermış bızde hondanın ayıbını orterız dımı
SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK
Herkese iyi akşamlar.Cbr 600 kullanan biri ile konuşmuştum.Cbr 125 düşünüyorum en fazla kaç görürüm kadranda diye.O'da bana 150-160 tan fazlasını göremeyeceğimi söylemişti.Bilgilerinize...
ark.bendecbr almayı düşünüyorum fakat uzun yol perfrm. nasılben ist. okuyorum ank. arasıra gidiyorum motorla nasıl sorun yaşarmıyım??? yol tutuşu flan fazla hıza gerek yok geze geze giderm :D :D bazı ark araştır forumda diyecek ama yeniyim biraz aradım bulamadım :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 PM ----------
bide boyum uzun 1.80 den fazla kilo 80 civarı heralde cbr125 olmaz..... başka hangi honda modeli olur????
İlk zamanlarda bileklerin biraz ağrır ama sonralarda alışırsın..
Uzun yolda da seni üzmez ismini hatırlayamadığım bir cıbırcı İstanbul-Van yolculuğu yaptı cbr 125 ile..
CBR 125'ten sonra Cbf150'yi öneririm oda kaliteli motor..Bu arada bende 1.85 boyda ve 68 kiloyum normalde çok iyi durmuyorum üstünde ama poz verirken kendimi kasarsam çokta sırıtmıyo..
arkadaşlar bende cbr 125 alıcam ama ilk önce borçlarım var 2 ay içinde bitircem sonra krediyle cbr almak istiyorum şu an hangi bankadan en uyguna kredi alabilirim yardımcı olurmusanız sevinirim
N*E*D*İ*M
www.hangikredi.com
burdan araştırabilirsın
konular sürekli tekrar yapılıo ama aynısınıda ben yapmıştım ilk motor alcağam zaman ne telaş yapmıştım öyle ... neyseki motorum var artık...
...
Bende bu sayfaya daha önce bir kaç defa yazmıştım ha aldım, ha alıcam diye... Sonunda aldım Çok memnun ve mutluyum, bu başlıkta da zaman geçircem artık kısmetse o yüzden selamlar herkese
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Forever CBR 125 R +++
benim çok önemli bi sorum var sonunda bende cbr mi alabileceğim.şu anda 2 tane motorla anlaşmış durumdayım ve motorların durumu şu
1.2008 model 11000 de siyah cbr 125r:motor 5 kere falan yan yatmış ama hız yaparken fln değil yani motoru motorcuya fln gösterdik hiç bi sorunu yok sadece çizikler falan üstünde bi kaç ufak bi de sinyal lambaları yamulmuş. bi de arka tekerini değiştirmem lazım çok eskimiş. ama motorun fiyatı ise 3300 e verecek. teker değiştirme 120lira sinyal lambaları 30 lira. bu motoru alırsam bana 3300+150=3450 liraya gelecek ama arkaya da sıfır 120 lik teker takmış olacağım. tek sorun çiziler olacak ama onlar da sorun yaratacak gibi değil zaten
2.2006 model 4000de kırmızı cbr125 r: motor 2006 model ama 2009 mart trafiğe çıkışlı motoru daha motorcuya götürmedim ama sahibi motorda hiç bir oynama olmadığını direk sıfırı gibi orjinal olduğunu ve askere gideceğini söylediği için satıyor fiyatta pazarlık sonucu 3200e anlaştık.
şimdi bi de şöyle bi durum var bnm hayalimdeki motor 2008 model siyah cbr 125 ama işte şu anda kafama onu koyduğum için acaba mantıksız bir iş mi yapıyorum diyorum kendi kendime. sizce bu durumda yapmam gereken ne? eğer yarına kadar yardımcı olursanız ve açıklayıcı olursanız çok sevinirim.
2. seçenek kesinlikle.. 2006 veya 2008 arasında tek fark grenaj çıkartmaları...benden söylemesi...çizik grenaj pahalıya patlar
Şu an bu konu içerisinde 152 kullanıcı var. (0 üye ve 152 misafir)