Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya birileri Photoshopta falan güzel güzel uğraşmış...Yanınada CBR 150 yazmış...Brirleride bunu yemekle meşgul...Ben bütün gün internet başındayım...Paso araştırıyorum...Herhangi bir ülkenin fuarında bile göükmüyor bu alet...Ayrıca bir arkadaş yukarıdada yazmış "125 varken 25 cc yukarısına gerek yok"...He ayrıca gerek olsa bile Honda niye yapsın...

Hee birde yazmışlar 37 HP diye...
    Honda'nın en performaslı 250 liği bile 40 beygir(Honda hornet 250) anca üretebilirken bu nasıl 150 cc den 37 HP alabiliyor...

Bence gerçek olmanın dışında mantık dışı bir olay...

(Yada var...Ama Avrupa pazarı için değil, Japonya pazarı için...Buda bir ayrı ihtimal...)
    [CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    »-ZaNLI-» - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlar ben bir cbr125 buldum 2005 model 5500 km de rengi siyah cizik dahi yok servise götürdüm hiç bir problemi yok 3,600 ytl dedi ama 3500 ytl ye yanaşacak gibi taksitle verecek fiyatı pahalımı idael mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim tşkler

http://images.google.com.tr/images?q...mages&ct=title
    arkadaşlar belki bakmışsınızdır bu resimlere ama ben genede linkini atim dedim görmüşseniz af ola
    [FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Makina temizse 3,500 liraya fiyat çok iyi.

»-ZaNLI-» - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı
    Makina temizse 3,500 liraya fiyat çok iyi.
    TEMİZ makine serviste öle dediler sorun yok makinada diye tşk ederim abicim
    [FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Öyleyse hiç kaçırma gerçekten çok uygun fiyat..1,250 lira ucuz...

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    umarım ben de o fiyata bulabilirim ankara'da temiz bir alet 3-4 ay sonra param olunca. tam da istedigim gibi siyah renk ve istedigim fiyat araliginda bulmuşsun bence çok şanslısın.

bu arada sizce, hiç motosikletten anlamayan biri olarak başka şehirden ikinci el motor alsam sorun yaşarmıyım veya nelere dikkat etmem gerekir? istanbuldan çok fazla ilan var uygun fiyatlara ama ankara'dan cok az :(

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Zanlı, bence verilen fiyat iyi.Mal sahibini rencide etmek gibi olmasın ama, ben olsam motordan anlayan bir kişiye daha baktırır öyle alırdım
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    İlk resimdeki repsol nasıl öyle ya ben 2 şeye benzettim
    1.cup model motora
    2.kanunini maxi scoterine
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    BISILER eksık o repsol de ne o ole
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Arkadaşlar bunlar motorumun ilk fotoları sizlerle paylaşmak istedim,ufak tefek videolar da var ama 3GP dosyasını bi türlü bilg. açamadık soryyy Buda öğrencim çekirge OĞUZ
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    yok
    hayırlı olsun repsolun

H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Tekrardan hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin paylaşım için teşekkürler
    CBR 125 R

along - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    hayırlı olsun yarın akşam galatada toplanıyoruz gelde ıslatırız marmarada
    hasanım sende gel diycem amaaaa en sonunda beni getirticeksiniz oraya haa

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    evet arkadaşlar sizlere 18. haziran pazar günü kendi çapımızda yapmış olduğumuz gezinin fotolarını bilgisayarımın dün yapmış olduğu azizlikten dolayı birgün tehirli veriyorum umarım beğenirsiniz...

şimdi saat 12.00 da önceden kararlaştırmış olduğumuz üç arkadaş üç motorla buluşacağımız yere vardığımızda bide baktımki bi sorun var üç kişi var ama motorlardanbiri yok arkadaşın çin malı scooteri ne yaptıysa çalışmamış bende onu artçı olarak yanıma aldım
    yalnız bir sorun vardı rotamızda olan tatvan - ahlat yolculuğu sırasında yemek yiyebileceğimiz çok iyi bir yer yok bende arkadaşlara bir teklifte bulundum ilk önce tatvana 28 km uzaklıkta olan ve tatvan ahlat rotasının zıt yönünde bulunan bitlise BÜRYAN yemeğe ( bitlisin en meşhur yemeğidir ) ondan sonra hiç ara vermeden bitlisten tatvana ordanda tatvana 65 km uzaklıkta olan ahlata selçuklu diyarına gitmeyi teklif ettim hemen kabul gören bu teklif derhal tarafımdan uygulamaya konulmuştu

ahada ilk resimler tarihi bitlis çarşısında bitlisin en eski büryancısı olan muhyettin ustanın orda buyan yemek için durduğumuzda bizim küheylenlar

buradada biz buryan yerkene ilk fotoyu ben çektim yalnız ikincisinde garson biraz fotoyu güzel çekemedi gibi neyse ahada biz ve büryanlar

neyse yemeğimizi bir güzel yiyip üstüne çayımızı içtikten sonra ver elini ahlat yapmöak için yoa koyulduk
    sonra bitlis ve tatvan'ın tam arasında bulunan tarihi ALEMAN HANI na bi foto çekmek üzere durduk ( tabi benim zorumla )

ahada benim artçım eren ... hanın kapısında

ben ve mondial kn 150 sahibi ve yol boyunca biz iki kişi olmamıza rağmen bizi bir türlü yakalayamıyan MUHSİN abim

buda ben motorların başını beklerken hani kaçmasınlar diye

buda sitenin reklamı olsun mankenlik ücreti almıyorum

bu resimleri çekerken tarihi han'ın çökme tehlikesi aklımıza geldi ve tekrardan yola koyulduk

ve işte geldik burası ahlat selçuklu mimarisi hertarafında olan bu ilçede sadece bir kaç resim çekebildim etraf kız doluydu kafamızı kaldıramıyoduk çok fazla göz üzerimizde vardı nazara gelecez diye çok korktum

bu manzaraya bakarmısınız yemyeşil bir doğa arkada van gölü

işte bu güzel mekanda bir kaçtanede benim resmim kendim diye söylemiyorum çok yakışıklıyım kahretsin yaw

t-short teki reflektör hakkaten işe yarıyomuş

sonradan yukarı şehitliğe çıktık oradaki şehitlrimizin ruhuna dualarımızı ettikten sonra bu muhteşem doğanın yanında bir kaç resim daha aldım

canım türkiyem

son olarak anıtaki bu şiirle fotoğraflarımı sonlandırıyorum

buradan çıktıktan sonra fotoğraf çekmedim fakat ahlat çarşısındada epey bi gezdikten sonra tatvana geri döndük
    hayatımdaki en güzel günlerden biriydi motorumun ne kadar harika bir makina olduğunu tekrardan anladım yol boyunca ben ve artçım hiç rahatsız olmadık yaklaşık 186 km yol yaptım toplam 15 ytl benzin harcadım ve ben 95 kg artçım 75 kg dı saatte 110 - 120 km /h altına hiç düşmedim e 150 cc lik mondial marka arkadaşımın tekbaşına kullandığı motoru yol boyunca hep beklemek zorunda kaldım be bırakın beni geçmeyi takip bile edemiyodu daha ben ne söyliyeyim HONDA CBR 125 R ... HONDA HAYAT ONDA
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

H@S@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 N
    Gerçekten çok güzel olmuş fotolarda çok başarılı tebrik ederim keşke yakın olsak bende katılabilsem

Valla along Abi düşünmen yeter ben bırak gezilere toplantılara katılmayı 1 haftadır motora marş bile vurmuyom abi ehliyeti alıncaya kadar bende o da mahpus hayatı yaşayacak
    CBR 125 R

Motosikleti
    yok
    cok gusel olmus fotograflar fln hepsı cok gusel..bende bu hafta belkı kerpe ye artcıyla gıdıcem tecrubesızlık korkutuyor ama bakıcaz bı sekılde..

kardeş motorun hayırlı olsun kazasız belasız aksaksız ağrısız sızısız kullanman dileğiyle.. 3GP dosyalarını bilgisayarda açmak için quicktime yükleyebilirsin.. ben onunla açıyorum..
    Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    ARCHANGEL kardeşim allah hayırlı uğurlu etsin kazasız belasız zevkle kullanman dileğiyle ....

Alıntı H@S@N adlı üyeden alıntı
    Gerçekten çok güzel olmuş fotolarda çok başarılı tebrik ederim keşke yakın olsak bende katılabilsem
    çok sağol kardeşim keşke yakın olsaydıkta beraber neler neler yapardık

Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı
    cok gusel olmus fotograflar fln hepsı cok gusel..bende bu hafta belkı kerpe ye artcıyla gıdıcem tecrubesızlık korkutuyor ama bakıcaz bı sekılde..
    abim sende sağolasın tecrübesizlikten hiç korkma aksine tecrübe kazanmaya bak kurallara uy korumasız çıkma ve en önemlisi heran herşey olabilevekmiş gibi temkinli yolda yürüyormuşcasına rahat ol.....
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

CBR125RCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah

yalanmı söylüyorum ben

Alıntı johny adlı üyeden alıntı
    Ya birileri Photoshopta falan güzel güzel uğraşmış...Yanınada CBR 150 yazmış...Brirleride bunu yemekle meşgul...Ben bütün gün internet başındayım...Paso araştırıyorum...Herhangi bir ülkenin fuarında bile göükmüyor bu alet...Ayrıca bir arkadaş yukarıdada yazmış "125 varken 25 cc yukarısına gerek yok"...He ayrıca gerek olsa bile Honda niye yapsın...

Hee birde yazmışlar 37 HP diye...
    Honda'nın en performaslı 250 liği bile 40 beygir(Honda hornet 250) anca üretebilirken bu nasıl 150 cc den 37 HP alabiliyor...

Bence gerçek olmanın dışında mantık dışı bir olay...

(Yada var...Ama Avrupa pazarı için değil, Japonya pazarı için...Buda bir ayrı ihtimal...)
    150cc cbr var gördüm al işte sende bak,herkes baksın. http://www.asiatradingonline.com/bikescbr150-2.htm
    ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
    BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 166 kullanıcı var. (0 üye ve 166 misafir)

Bu Konudaki Etiketler