Kaç sene oldu gelicek hala gelicek sen yeni kasayı beklersen (ki yeni kasa daha pahalı olacaktır muhtemelen) ninja alacak parayı biriktirirsin
Kaç sene oldu gelicek hala gelicek sen yeni kasayı beklersen (ki yeni kasa daha pahalı olacaktır muhtemelen) ninja alacak parayı biriktirirsin
200tl ye mont oluyo deseydin ya tişört sizde kalsın korumalı mont alayım o paraya
200tl lik honda t-short de nası bişeymiş ya. Resmini eklede bi bakalım
motoru aldıgımız bayıde gezerken gördüm kocaman motor aldık artık bi tane bundan verirsini demi dedim verdiler
üstündeki etikette 198 tl yazıyor
uzun kollu biraz kalın
ve ıvır zıvırlarda bunlar
lastik basınç ölçer+taşıma filesi+balata temizleyici+zincir bakım yağı+boya koruma sprayi+pasta cila+cizik giderici+yıkama seti(şampuan,köpük sıkma fısfısı ve emici sünger)
200tl tishortmu altın kaplamamı abı ya hadı mont olsa tamam derım de
Rüzğarı_hissSet
patates olmuş bir honda cbr
http://www.youtube.com/watch?v=za08K...eature=related
açılmıyor arkadaşım.
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
honda kusadası mnr motor ben koruma kıyafetlerımıde ordan aldıgım için baya indirim yaptı
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Merhabalar Canlar...
İki Ciddi Sorunumuz var ve sizinde öneri ve fikirlerinizi almak istedik....
1. Sabit Gazda Motorda Tekleme: 6000-6500-7000 devirlerinde sabit gaz da seyrederken çok hafif gaz açamaya çalıştığımda yada sabit gazla devam ettiğimde motor 1 saniyelik tekleme yapıyor. Yani gazı kesip hemen tekrar veriyor yalnız bu sırada gaz kolu da sabit devir saati göstergesi de sabit ama tekliyor işte.... Ustam bunun ateşleme ile ilgili değil Debriyaj balatası ve Şanzuman ile alakalı olabileceğini söyledi şanzumanda bi arıza olduğunu ve arızalı yere geldiğinde tekleme yaptığını söyledi ama her viteste oluyor bu sizce bu neden olabilir...
2. Motor Çok Geç Çalışıyor: Örneğin uzun yoldan geldim motor ateş gibi yanıyor 2 saat bi yerde mola verdim motor soğudu buz gibi oldu çalıştırmaya gittiğimde çalışmıyor..... Yaklaşık 1 dk boyunca gaz vermeden aralıksız marş a basmam gerekiyor ve çalışacakmış gibi olduğunda çooook hafif bi gaz verip marşa basmaya devam edince çalışıyor sonra marşı bırakıp gazı hiç bırakmadan elimi o şekilde tuttuğumda çalışıyor ve ondan sorna bi sorun olmuyor ustam bunun artık sübapların bittiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi maliyeti ise 210 TL....sizce bu nedendir...
Lütfen daha önce başına böyle bieşyler gelmiş olan arakdaslar yada cbr ın teknik kısmından gerçekten anlayan arakdaslar yazsın çünkü bu çok önemli bi konu.....
Vereceğiniz cevaplar çok işime yarayacaktır... Teşekkür ederimm
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Mt'nin en hızlı cıbırına ne oldu üzüldüm şimdi şaka yapıyorum benimkine öyle bişey olsaydı motor yaz boyunca yatardı herhalde..
öncelikle gecmiş olsun
bende motorumu alırken bu arızalar olmasın diye bayiim beni uyardı .
rodaj süresinde (bizim motosikletlerde ilk 500km) ani hızlanmalardan ve tam gazdan kacın yoksa ileride motorda düşük devirde titreme oluşur marş cok gec algılar demişti .senin ustanda yetkili servis değilse yetkili servise basvur onlar sürekli bu motorlarla ilgilendikleri için arızanın nerede olduğunu anlarlar. honda motoru hergün honda motorlarla ilgilenen birine göstermek daha iyi olur ginede sen bilirsin sorunun rodaj la ilgili
marsa da 5sn den fazla basma ve basısından sonra 10 sn bekle sonra tekrar bas
Şu an bu konu içerisinde 86 kullanıcı var. (0 üye ve 86 misafir)