Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Nisan 2009, 02:36
Super Moderator
çaylakcıbır adlı üyeden alıntı
Motorcuların Hayatında Iki Aşama Vardır.. Cıbırdan .ncesi Ve Sonrası
))
Arkadaşlar Lütfen Bana Ve Diğer Ilgili Arkadailara Yardımcı Olun Ve Sıralamanın Devamını Getirin Lütfen...
1- Cıbır Başlangıç Için En Ideal Motordur..
2- Cıbır üzmez, Benzini Koklar
3- Fiyatından Beklediğinden Fazlasını Yapar..
4- Cc' Sinin üzerinde Hız Yapabilir...
5- Kim Ne Derse Desin Görünümü Harikadır..
.
.
.
Devamını Sizden Bekliyorum Motorsiklet.net... Hadiii..
6-Motorsiklet.net'te değilizdir..
Reklamlar
-
08 Nisan 2009, 03:32
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
motodrag arkadaşım ii olmuşta,ufak bi suya girdiğin zaman keşke dersin....en azından bu sitedeki keser nick li arkadaşımızın plakalığı gibi yapabilirdin...neyse zevkler tartışılmaz diyorum...
Blacklove16 saol ewt iyi oldu sik guzel durdu
ufak bi suya girdigimde hiç sorun yasamadim 2 gundur yagmurun içindeyim:D
bana camur gelmiyor arkamda birisi warsa ona geliyor yoksada arka koltuga
camur atiyor bunu dişinda sorun yok
Bursadansin galiba yakinda nasipse gelimce gorusmek isterim
çaylakcıbır adlı üyeden alıntı
arkadaşım polis durdurunca buna sorun çıkarmasın.. plaka normal sartlarda görünmüyor.. hadi onu geçtim sırtın en ufak yagısta çamur olur yinede senin zevkin..
rahat ol arkadasim polıs teşkilati bizden
sorun falan cıkartmazz
sirtin en ufak yagişta camur olur demissin
en saganak yagişta bile hiz yapmadikcaa sadece arka koltugu camur ediyor
bana bi zarari yok memnunum boyle
yorumlariniz için tsk ederim saygilar
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
-
08 Nisan 2009, 10:21
motodrag adlı üyeden alıntı
Motorunun arkası aynı benim motorun arkası gibi olmuş çok güzel ama bişey dikkatimi çekti Arka Lastiğin 120 mi 130 mu diğer ölçüleri ile birlikte bi yazarmısın kardeşim
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
08 Nisan 2009, 11:53
S.A Arkadaşlar Ben Siteye Yeni Üye Oldum Suan Kanuni Elite 100 Motora Sahibim Ve Motorumu Değiştirmek İstiyorum Aklımda 3 Model Var
1:Honda CBR125R
2:Kawasaki Ninja250
3:Yamaha r125
Bana Yardımcı Olursanız Sevınırım Bıde Bu Kredı Olayı Nasıl Oluyor Cevaplarınızı Beklıyorum.
-
08 Nisan 2009, 12:51
Kredi olayı nasıl oluyor derken?
-
08 Nisan 2009, 12:52
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
-
08 Nisan 2009, 13:09
Basbayaga Kredı Iste Hangı Banka Avantajlı Gecmıs Sayfalarda Anadolu Cetelem Dıe Bı Sıstem Var Hala Devam Edıyormu vs Seyler Bıde Verdıgım Modellerı Bana Kıyaslarsanız Cok Memnun Olurum.
-
08 Nisan 2009, 16:01
motodrag adlı üyeden alıntı
rahat ol arkadasim polıs teşkilati bizden
sorun falan cıkartmazz
sirtin en ufak yagişta camur olur demissin
en saganak yagişta bile hiz yapmadikcaa sadece arka koltugu camur ediyor
bana bi zarari yok memnunum boyle
yorumlariniz için tsk ederim saygilar
görüşürüz tabi ki neden olmasın.. beklerim
necapogas adlı üyeden alıntı
Basbayaga Kredı Iste Hangı Banka Avantajlı Gecmıs Sayfalarda Anadolu Cetelem Dıe Bı Sıstem Var Hala Devam Edıyormu vs Seyler Bıde Verdıgım Modellerı Bana Kıyaslarsanız Cok Memnun Olurum.
yzf 125....bence...
-
08 Nisan 2009, 16:28
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
görüşürüz tabi ki neden olmasın.. beklerim
yzf 125....bence...
Bu Sonuca Ne Acıdan Karar Verdın Bılgı Verırmısın?
-
08 Nisan 2009, 16:44
olcan138 adlı üyeden alıntı
6-Motorsiklet.net'te değilizdir..
tebrikler arkadaşım zaten senin yapman gereken bana laf sokmak.. yardımcı olmak değil..
katılım sağlamak yerine bu yolu seçmen alkışı hak ediyor.. teşekkürler.
-
08 Nisan 2009, 18:31
motorum henüz 150 km de ve iyi rodaj yapabildiğimi düşünmüyorum..kullanma kılavuzunda yazan ise aynen şöyle:
rodaj süresi
ilk 500 kilometrede daha fazla özen gostererek motosikletinizin gelecektetki güvenirliğini ve performansını garanti altına almış olursunuz.bu süre içinde tam gazdan ve ani hızlanmalardan kaçının.
bunun haricinde rodaj ile ilgili herhangi bir bilgi yok herhangi bir devir de belirtilmemiş..teslim alırken usta 7000 deviri geçme demişti öyle de yapıyorum ama sorunum şu 7000 devirde vitesi büyütünce 2 ve 3 te sorun olmuyor fakat 4. viteste motor gazı almamaya başlıyor ve devri artıramıyorum vitesi düşürmek zorunda kalıyorum..ne yapmam gerekir sizce?
-
08 Nisan 2009, 22:01
d3niz adlı üyeden alıntı
motorum henüz 150 km de ve iyi rodaj yapabildiğimi düşünmüyorum..kullanma kılavuzunda yazan ise aynen şöyle:
rodaj süresi
ilk 500 kilometrede daha fazla özen gostererek motosikletinizin gelecektetki güvenirliğini ve performansını garanti altına almış olursunuz.bu süre içinde tam gazdan ve ani hızlanmalardan kaçının.
bunun haricinde rodaj ile ilgili herhangi bir bilgi yok herhangi bir devir de belirtilmemiş..teslim alırken usta 7000 deviri geçme demişti öyle de yapıyorum ama sorunum şu 7000 devirde vitesi büyütünce 2 ve 3 te sorun olmuyor fakat 4. viteste motor gazı almamaya başlıyor ve devri artıramıyorum vitesi düşürmek zorunda kalıyorum..ne yapmam gerekir sizce?
4. Viteste gaz almıyor derken düz yolda ise bir baktır motoruna ama dik yokuşlarda 0 dan hızlanmaya çalışırsan gücü yetemeyebilir..
-
09 Nisan 2009, 00:46
YA ARKADAŞLAR BEN BU MOTORA BAYILIYOM KAFAYI YEMEYE GELDIM 16 GÜN VAR ALMAMA AMA KAYSERİDE SATIYOLARMI BİLEMİYORUM DAHA ÖNCE MOTOR TUTKUSU YOKTU ARKADAŞ SOKTU AKLIMA ŞRF AMA KAFAYI YİCEM BİZİMKİLER SÖZ VERDİ AMA FİYATI KACA MAAL OLUR OLMASSA 2. EL ALICAM TEMİZ ACEBA KAC YTL OLUR BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR PLS
-
09 Nisan 2009, 05:03
CBR_38 adlı üyeden alıntı
YA ARKADAŞLAR BEN BU MOTORA BAYILIYOM KAFAYI YEMEYE GELDIM 16 GÜN VAR ALMAMA AMA KAYSERİDE SATIYOLARMI BİLEMİYORUM DAHA ÖNCE MOTOR TUTKUSU YOKTU ARKADAŞ SOKTU AKLIMA ŞRF
AMA KAFAYI YİCEM BİZİMKİLER SÖZ VERDİ AMA FİYATI KACA MAAL OLUR OLMASSA 2. EL ALICAM TEMİZ ACEBA KAC YTL OLUR BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR PLS
Arkadaşım sakin ol bi bu başlığı okursan biraz sormaya bile gerek kalmaz, biçok şeyi "sahibinden.com" dan bakabilirsin aradığın modele yada yakınlardaki şehirlere göre kendine göre bulabilirsin sanıyorum cakalaz arkadaşın da dediği gibi en temizi 2. el 3,750 den fazla verilmez sıfırı 5.050tl , bende beklemedeyim güzel bitane denk gelirse alıcam , çok eskiden beri takip ediyorum siteyi (2006) ama bikaç ay önce üye oldum mesaj bile yazmadım , birde şey dikkatimi çekti arkadaşlar geçen ekimde sahibinden de 350 satılık cbr125 vardı şimdi 314 pek bi değişiklik yok ozaman birde kriz muhabbeti yoktu demekki kriz etkilememiş pek cbr 125i yani paraya ihtiyacı olan motorsikletini satmıyor
-
09 Nisan 2009, 08:57
S.A Arkadaşlar Ben Siteye Yeni Üye Oldum Suan Kanuni Elite 100 Motora Sahibim Ve Motorumu Değiştirmek İstiyorum Aklımda 3 Model Var
1:Honda CBR125R
2:Kawasaki Ninja250
3:Yamaha r125
Bana Yardımcı Olursanız Sevınırım Bıde Bu Kredı Olayı Nasıl Oluyor Cevaplarınızı Beklıyorum.
R125 güzel motor iyi motor... Ancakk... Cbr125 ile aynı veya yakın fiyata sahip olsaydı... Aynı güçte 2 motor arasından , sadece güzel görünüyor diye gidip 4.000 TL bayılıp 1. motorun neredeyse 2 katı fiyata 2. motoru almak biraz mantıksızca olur.
Tabi eğer param var , hobi için motor alıyorum dersen Yzf , Cbr'dan iyi bir motor.
Ama yine de paran varsa Yzf yerine Ninja250'yi tercih et. Oturuş pozisyonu dik , kaliteli , rahat ve güçlü bir motor.
-
09 Nisan 2009, 11:45
GorkeM adlı üyeden alıntı
R125 güzel motor iyi motor... Ancakk... Cbr125 ile aynı veya yakın fiyata sahip olsaydı... Aynı güçte 2 motor arasından , sadece güzel görünüyor diye gidip 4.000 TL bayılıp 1. motorun neredeyse 2 katı fiyata 2. motoru almak biraz mantıksızca olur.
Tabi eğer param var , hobi için motor alıyorum dersen Yzf , Cbr'dan iyi bir motor.
Ama yine de paran varsa Yzf yerine Ninja250'yi tercih et. Oturuş pozisyonu dik , kaliteli , rahat ve güçlü bir motor.
Benim Aklımda Güç Bakımından Nınja Var Ama Yamahanında Gorunusu Bır Harıka CBR Nınde Tek Cezbedıcı Ozellıgı Bunların Arasında Fıyatının Makul Olması.Cok Kararsızım
-
10 Nisan 2009, 14:37
-
10 Nisan 2009, 15:11
en avantajlı krediyi hangi bankadan almanda belki yardımcı olur.
www.hangikredi.com
-
10 Nisan 2009, 18:28
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Motorunun arkası aynı benim motorun arkası gibi olmuş çok güzel ama bişey dikkatimi çekti Arka Lastiğin 120 mi 130 mu diğer ölçüleri ile birlikte bi yazarmısın kardeşim
On orjinal
ARka 130
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
-
12 Nisan 2009, 02:32
Arkadaşlar yazın burda olmayacağımdan motorumu satıyorum.. ilgilenen arkadaşalr burdan takip edbilirler..(ANTALYA)
http://www.sahibinden.com/baslangic_...XQQdisplayitem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler