Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Darısı başımıza (amin)
Başka seçenek yoksa cıbırla devam usta Ama aklıma bişi geldi motorun renginde pantolon giyersen belki daha az sırıtır diye düşündüm bi an için hiç denedin mi acaba yani siyah bi pantolonla falan
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Darısı başımıza (amin)
Başka seçenek yoksa cıbırla devam usta Ama aklıma bişi geldi motorun renginde pantolon giyersen belki daha az sırıtır diye düşündüm bi an için hiç denedin mi acaba yani siyah bi pantolonla falan
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
bende 1,93 boy 79 kilo var bende sırıtırım ozman ama umrumda değil ben kendime yakıştırıyorum içimede siniyo o yüzden bunlara takılma derim ben kendi zevkini kendi tarzını bırakmana değmez ağzı olanda konuşur durur ayrıca hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
usta ben harbi niyeti bozdm alcam bi tane honda cbr 125 de ben de 1 90 boyundayım bana da olmaz gibime gelio bi de benim alacağım motor 10,000 de falan olcak cok dağılmış olur mu acaba daha az mı kullanılmısını arasam ne dersiniz_? bu aletlerin edirnede bakacak adam yok diolar bozulursa ne aparz
mrb arkadaşlar bende cbr almayı düşünüyorum boyum 1.80 75 kiloyum sizce bana ufakmı gelir yoksa normalmi yada honda twister almayı düşünüyorum tabi ikisi arasında hem bg hemde tarz olarak fark var sizin tecrubeniz vardır zaten cbr hakkında yardımcı olursanız sevinirim eksileri artıları nelerdirdir? bide bi tane buldum cbr 5000kmde 2008 model kırmızı 4250 istior.bide yıne kırmızı honda twıster var 12000 de 2005 model
CBR için 4250 Cok fazla ; sıfırları bazı dükkanlarda 4500 e satılıyor...
ikinci eli en temizi için 3750 TL eder...
CBR İYİ motordur hos motordur ; Ama kendini üzerinde görmen gerekiyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ybr 125 kullanıyorsan bundan sonra Cbf250 daha mantıklı bir seçim olacaktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
selamlar =)
motoruma leovince egsoz alıcam ara borusuyla beraber , anes motorda biri ara borusu olan motora KN hava filtresi takarsam dahada iyi olcagını soledı . acaba takmamda fayda varmı (ses, çok azda olsa performans) ? kac kmde fıltre degısıo?
lutfen bilgisi olanlar yazsın...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
motodrag arkadaşım ii olmuşta,ufak bi suya girdiğin zaman keşke dersin....en azından bu sitedeki keser nick li arkadaşımızın plakalığı gibi yapabilirdin...neyse zevkler tartışılmaz diyorum...
arkadaşım polis durdurunca buna sorun çıkarmasın.. plaka normal sartlarda görünmüyor.. hadi onu geçtim sırtın en ufak yagısta çamur olur yinede senin zevkin..
Onur.. Huzur.. Gurur..
ARKADAŞLAR BEN CBR 125 R HASTASIYIM KAYSERİDEYİM AMA HİÇ KIMSEYEDE SORMADIM EN UYGUN FİYAT 2.EL KAC YTL OLUR YADA TAKSITLE FLN AİLEMLE KAVGALIYIM:d:d:d CVP BEKLİYORUM TŞKLER
AMA 2006 FLN FARKETMEZ
:d
Arkadaşlar 15000 inci mesaj hayırlı uğurlu olsun tüm cbr125 kullanıcılarına bilgi paylaştıkça değerlenir
Motorcuların Hayatında Iki Aşama Vardır.. Cıbırdan .ncesi Ve Sonrası))
Arkadaşlar Lütfen Bana Ve Diğer Ilgili Arkadailara Yardımcı Olun Ve Sıralamanın Devamını Getirin Lütfen...
1- Cıbır Başlangıç Için En Ideal Motordur..
2- Cıbır üzmez, Benzini Koklar
3- Fiyatından Beklediğinden Fazlasını Yapar..
4- Cc' Sinin üzerinde Hız Yapabilir...
5- Kim Ne Derse Desin Görünümü Harikadır..
.
.
.
Devamını Sizden Bekliyorum Motorsiklet.net... Hadiii..
Onur.. Huzur.. Gurur..
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)