He rmotosikletin kendi güzelliği ve özelliği vardır alternatifi ise birbirine benzemesede cbf 150 olabilir
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
usta ben debriyajlı motor pek kullanmadım ama 100lük kanuni eliteyyle 3 yıldır geziorm.
Bu yaz da ya 2. el yamah ybr ya sıfır kanuni windy s düşünüyorum
acaba 2 elden bunlardan bi tane düşürsem zorluk çekermiyim .cok sağlam bi alete benziolar yardmcı olrsanz sevinirim.
Hiçbir zorluk çekmezsin. Kullanım olarak diğer 125'liklerden pek bir farkı yok.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tamam ya olur o iş
bunu herşey dahil ne masraf la üstümüze alırız?
Sevgili arkadaşım;
Söz ettiğin Kanuni GT250R aslında HYOSUNG GT250 R dır, o ayrı bir konu ama... Bahsettiğin motosiklet CBR-125'e kesinlikle alternatifi olamaz çünkü CBR 125 cc bir motor o ise 250 cc bir motor, alternatif sözcüğü mevcut olanın benzeri-muadili anlamına gelir.
Şimdi sence CBR-125 GT250R a hiç benziyor mu ? He tamam tip olarak ikiside benziyor ikiside RACE ikiside SuperSport ama ona bakarsan o zaman bütün SuperSport'lar CBR-125 e alternatif olur
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
bu gusel acıklamayı yaptıgın ıcın tesekkuler abicimde yanındaki ifadeden anlamanı beklerdım onu ne amacla yazdıgımı
..................
arkadaslar bisey sormak istiyorum yaz geliyor
yagmur yamur geciyorr
arka plakalıgı iptal edmek istiyorum
ama iptal edmek içinde camurlugun yarisini kesmek lasim
camurlugu kesmeden yarim camurlu satiliyormu bi bilginiz warmi??
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
ayrıca bahsettigm motoru bılıorum acıklamana hıc gerk yoktu zamnet etmıssın ben hyosungdan degılde S&T kanuniden bahsediorum.. aynı degiller cünkü kanuni GT 250Rın motor aksamında düzetmeler yaparak piyasaya sürdü. . .
..................
arkadaşlar cıbırın tankın üstünde ufak tefek boya atmaları var çok büyük sorun degil ama gözüme batıyo servisten mazot sil boyanı besler demişlerdi... bu aşamada bişey yapabilirmiyim yani ufak yamalar felan.. açıkcası motora boya değmesinide istemiyorum ama.. başka tavsiyelere açıgım.. siz bu konuda neler yaptınız?
birde 2 hafta önce serviste balataları kontrol ettirdim cocuk bunlar daha bitmemis dedi simdi arka balatalardan frene bastıkca ses geliyo.. balata mı bitiyo yoksa... baska bisey olabilirmi
Onur.. Huzur.. Gurur..
çaylakcıbır
Balatalar çok yeniyse de ses yapabilir. Kafana takma bittiğinden değil.
Depo üzerinde büyük çatlaklar var ise büyük sorun. Boya oradan atmaya ve pas yapmaya başlayacaktır.
Küçük çatlaklar için , üzerine oje sürmeyi deneyebilirsin. Evet oje
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)