yanlış anlaşılmamak için mesajı yeterince açmıştım ama.. tekrar söyliyim amacım bu motorun normalde, tek çekicek kadar güçlü olup olmadığını öğrenmek.. saygılarımla
yanlış anlaşılmamak için mesajı yeterince açmıştım ama.. tekrar söyliyim amacım bu motorun normalde, tek çekicek kadar güçlü olup olmadığını öğrenmek.. saygılarımla
Onur.. Huzur.. Gurur..
ceker ceker merak etme..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
motorda tekken güzelde arkana 55kılo ustunde bırı bınınce biraz zorluo
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
benm derdim tek cekmek degıl ama suc bende ben anlatamadım kusura bakmayın.. sonuc olarak bu motor tek cekecek kadar güçlü.. ama ben o gücü henüz hissedemedim.. sanırım motoru açmam lazım.. bu konuda tavsiyeleriniz nedir.. düşük viteslerdemi yoksa yüksek viteslerdemi gaza yüklenip bırakmalıyım.. nedir bunun aslı_???
Onur.. Huzur.. Gurur..
Cbr aslında kolay tekere gelen bir alet değil. Teker yapabilirsin fakat yapamıyorum diye de motorunun kötü olduğunu düşünme.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
o yuzdenmi her egsoz firmasi,bu kadar fark yaratiyo diye dyno sonuclarini koyuyo sayfalarina?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
peki cıbır debriyaj yoluylamı yoksa direk gaz vererekmi daha kolay kalkar..
Onur.. Huzur.. Gurur..
sana şöyle söyleyeyim yeni başlayanların en büyük hatasıdır bu ve 1 . düşme nedenidir
debriyajı gaza basar gibi yada gazı bırakır gibi yapacağını düşünme
debriyaj nasıl bırakıyorken harekete geçiyorsa , o an debriyaj ı geri sıkma pozisyonunda ol (her an ihtiyaç duyabilirsin)
olurya motor kalkarken dengeni kaybedersin işte tam debriyajı bırakmaya çalıştığın o an debriyajı geri sıkmayı unutma (az veya çok)
yani motor kaldırırken gaz üzerinde müdahale den çok debriyaja müdahale seni kalkışında başarıya ulaştıracaktır
eğer bunları otomobil kullanmaktan dolayı zaten biliyorsan
ve motoru hızlı kaldırmak istiyorsan bence debriyaj balatan sağlamsa
gazı maximum a yakın verirken yine debriyaj manetine verdiğin müdahale lerle cıbırı en hızlı biçimde kaldırabilirsin
Arkadaşlar size arka sehpanın bittiğinden bahsetmiştim ama foto koymamıştım işte dün çektiklerim sehpada bir yanlışlık veya sorun var bulabilcek misiniz merak ettim o yüzden fotolara iyi bakın!!
Buyrun buda belediyenin işleri 1 aydan beri motoru böyle indirip çıkartıyorum
Arabayı çıkarmak içinde soldakini arbanın lastiğinin hizasına çekiyorum işte türk mucitelerinden 2 insan ben ve babam..
merhaba arkadaşlar
ben cıbırıma NGK Iridium CR9EIX Buji almayı düşünüyorum
sizce bir faydası olur mu kullanan var mı?
Hiç gerek yok iridyum bujiye cbr125 için, orjinalinden şaşma.
ahmet93 Sehpan guzelmiş gule gule kullan
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
merhaba. bu forum sayesinde bende 2006 model bir cbr 125 aldım. yol tutuşunu arttırmak için lastiklerini değiştirmek istiyorum. önereceğiniz marka ve ebatlar nelerdir. yol tutuşu azda olsa arttırsa lastikleri genişletmeyi düşünüyorum. son hız ve yakıt tüketimi önemli değil. (motor 18000 km.de)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Ya anlamadım ama dün buraya foto koydum belediyenin işleri diye bugün okuldan geldim servisten indim bir de ne göreyim benim tahta koyupta indiğim yerleri yapmışlar ama onuda adam gibi yapmamaışlar..!
İlk fotoya dikkatli bakın sehpanın şaseye deydiği yerdeki demirin bir kısmı kırıldı nasıl kırılsı şöyle açıklayayım sehpayı ilk dik konumdayken şeseye otutrtturuyosun sonra sen aşşağı ittilçe oda dönerek (sen aşşağı ittikçe onunda dönmesi lazım)işte o milin sehpanın üzerinde dönecek olan yeri biraz boyayla yapışmış galiba pasta yapmış o yüzden dönmüyo sonra o dönmeyince motosiketi yere bırakınca ağırlık tam o lamanın ucunda toplanıyo oda ordaki kaynak yerinden(biz ilk baştan böle yapmamıştık sonradan uydurmasyon oldu) kırıldı sorun bu şu anda kırık ilk fotoya şasenin sehpaya dokunduğu yere bakın..
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)