aslinda bende ben kullanmadan 600 f i satmanizi istemiyorm:DDDD
xt yi gec be abla,gercekten hem ufak hem ybr motorlu degmez o para..
ama skyteam olur:D
aslinda bende ben kullanmadan 600 f i satmanizi istemiyorm:DDDD
xt yi gec be abla,gercekten hem ufak hem ybr motorlu degmez o para..
ama skyteam olur:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
kirmayin beni valla:D
patlarim oraya buraya
yok zaten beni kirmayin gider falconla patlarim demek istemistim:DDDD
gorkeme is cikardim yine..
iyi geceler bu jikle devresini açık bırakmanın zararları veya zararı neydi acaba yaw...
...
yuksek yakit tuketimi + motoru bogma..
zengin karisimla calisir motor..
moto43 hayırlı olsun ehliyet...
blacklove saolasın...
iyi akşamlar yavaş yavaş motor kullanmayı serileştirmeye başladım yani hareketlerim hızlandırmaya çalıştım.... sorum ,bu vitesleri büyükten küçüğe hızla geçirirkene motorun içinden garip sesler çıktı bangur büngür sesler geldi sorun olmadını biliorum ,ma sanki vitesleri hızla küçültmemek kanısına vardım doğrumu cbr kullanan arkadaşlar... ayrıyetten 6 . vitesten 1 vitese hızla yolda giderkene debriyajı bırakmamak gerekir diye düşünüorum...
...
dostum moto43 ...vitesleri küçültürken hızını düşür öyle değiştir...aynı şey herkes için geçerlidir sanırım...devirini ayarla sonra düşür vitesi...
arkadaşlar biliyorum yeri burası değil..bu soruları yerlerinde de sordum ama kaç gündür cevap alamadım..burada sormam uygun olmazsa silebilir yetkili arkadaşlar..ama yakında bende cbr125 ci olacagım için buraya açayım dedim kusuruma bakmayın
1- şu iki kask fiyatları farklı, arasında ne fark olduğunu bulamadım
http://www.daytonamotor.com/tr/scrip...?idproduct=538
http://www.daytonamotor.com/alisveri...?idproduct=342
2-motoplus ta fiyatlar piyasaya göre nasıldı gidenler görüşlerini yazabilirler mi..ona göre motoshow a geliriz belki..
3-şu mont sizce nasıl? deri diyor ama deri gibi görünmüyor..yazın terletirmi sizce, üzerinde delikler var ama ne kadar işe yarar..fiyatı uygun 75 dolar demişler..siz bu monta ne dersiniz?
http://www.newenough.com/browse/view...ct_images/2700
4- birde mototalde clover redrock ceket var o nasıldır kullanan var mı? veya mototale yolu düşenler inceleyebilirler mi acaba rica etsem..
http://www.mototalonline.com/pinfo.asp?pid=190
teşekkürler
ARkadaslar bişey sormak istiorum
motorumun depriyaj we on fren maletlerini boyatmakk istiorum
sizce siyaha kirmizi gider
fistiik yesilimi ???
hangi renge boyatayim
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
Tecrübe ettim deme sakın.
6. vites hızında giderken , 1'e düşürüp debriyajı bırakırsanız.
1- Şanzımanı dağıtırsınız.
2- Lastik kitler kendinizi yerde bulursunuz.
Vites düşürürken , eğer yavaşlamaya müsait mesafeniz var ise , debriyajı sıkıp 3-5 vites düşürmeyin. Tek tek düşürün , motor frenini kullanın. Durmaya yakın son vitesleri de düşürün , 1. viteste durun.
Eğer kısa zamanda duracaksanız , freni sıkıp durun. Vitesleri düşürücem diye uğraşmayın. Çünkü öncelik durmanızdır. Durmaya yakın debriyajı sıkın stop etmesin. Durduktan sonra vitesleri çat çat 1'e kadar düşürün. Geçmiyorsa debriyajı hafifçe bırakın tekrar düşürün...
2. viteste yüksek devirde giderken bile , eğer 1. vitese alıp debriyajı bırakırsanız teker kitler ve düşme riskiniz olur. Motoru kullandıkça , zamanla , hangi devirde kaç vites düşürülmeli , hangi hızda doğru vitese geçilmeli öğreneceksiniz.
motodrag
Siyaha her renk gider ama ben kırmızı derim.
uthec
1- 2 kask arasında ne fark var ben de anlayamadım. 2'sinde de N-Com var yazıyor fakat birinde olmayabilir.
2- Motoplus'da fiyatlar ucuz değildi. Motoshow'da da öyle olacak kanısındayım. Fakat çok ürün seçeneği , mağazaları tek bir yerde dolaşma ve ürünlerini deneme imkanı olacağından ben gelmeni öneririm.
3- Deriden deriye fark var. Kaliteli deri ceketler kanguru derisinden üretilir. Düştüğün zaman sürtünmeyi azaltır. Ayrıca 75 dolar Türkiye fiyatı mı? Türkiye'de satılıyor mu?
4- Bu ceketi denemedim , fakat Clover'ın ürünleri genel olarak çok iyidir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
GorkeM
o deri ceket Türkiye'de değil maalesef.. newenough.com'da closeout bölümüne koymuşlar ceketi..Teknic markası. İngilterede galiba tam bilmiyorum. 300 dolardan 75 dolara düşmüş.40-50 dolarda kargo parası tutsa 120 dolara gelir..
mrblr arkadaslar uzun suredir motor kullanıorum ama amcamdan dayımdan arkadasımdan otlanarak=)) sonnda motor almaya kara verdim ve bu CBR 125 olcak.. 2.el dusunuorum 2007 veya 2008 model bu konuda tecrubelerinizi konusturursanız sevinirim
Güzel olmuş güle güle sık.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)