uzun yolda nasıl peki cbf 1255
uzun yolda nasıl peki cbf 1255
cbf 1255??
dreamdark
Normal normal daha fazlasını da beklememek gerek. Zaten daha fazlası bu motor için zararlı. 600F'in var kardeşim bin git
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cbf 125?? Cbf 125 daha Türkiyeye gelmedi...
Cbr125 mi cbf150 mi?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Öncelikle Herkeze Slm Aranıza Yeni Katıldım Uzun zamandırda Al beni Al beni Die Gözüm İçine Batan Honda Cbr 125 cc Lik Canavarı Almaya Karar Verdim Dün İitibariyle Böyle Bir Forumun Varlığından Haberdar Değildim Tesadüfen Gördüm Ve Nerdeyse Tüm Arkadaşların Yazılarını, Görüşlerini , Cevaplarını Okudum Gerçekten Güzel Samimi Sohbetler Edilmiş Ve Gerçekten Motor Dünyasına Adım Attığım İiçin Mutlu Ve Mesut Oldum Sizlerle Tanışmak Fikir Alışverişinde Bulunmak Bir Ayrıcalık Benim İiçin Tekrar Tüm Arkadaşlara Slm Eder Gönüldende Selamlarım
İlk Adım Honda Cbr 125 Le atmayı düşünüyorum imkanlardan dolayı ve gerçekten başarılı bi model görünüş itibariyle racing modellere karşı ilgi duydugum için başka seçim şansım olmadı fakat bende baya bi eksik var sizlerinde yardımı ile işallah bunları çözmeyi planlıyorum
Normal sürücü Ehliyetim var ancak Motor Ehliyetim Yok
Cbr 125 i Henuz almamıs bulunmaktayım ilk işimde yarın bu sorunu çözmek olucak bana alım satımda tavsiyeleriniz ne olur ehliyet ruhsat plaka vb konularında maliyetleriyle beraber az cok bilgilendirebilirseniz çok sevinirim şimdiden herkeze teşekkür ederim
Mustafa Ahıskalı - İzmir
.:: Sly_Snake®© ::.
kardeş selam öncelikle sorum şudurki 2.el mi alacan yoksa 0 mı? nasıl? 2 el alısan sanarsam 400 tl gibi ttuor ruhsat plaka 0 da 200
himm valla kardeş alırsan 2 el al derim çok temize cbr 2 eller var pişman olmassın bende yaza bakıyorum ps150 düşerse alıcam düşmesse cbr
sly_snake
Öncelikle hoşgeldin... Motosiklet ehliyetini ihmal etmemeni öneririm. Hatta ilk sınava yazıl.
2. olarak , korumalarını tamamlamaya çalış. Kasksız eldivensiz motora binme.
Son olarak , İzmir yarış pistinden çıkma cbr'lar, yani Honda cup'tan çıkma cbr'lar , limitlerine kadar kullanılmış cbr'lar demektir... Üzerinde komple leo vince olacaktır eğer satmadılarsa. Bu iyi bir artı. Fakat , pistte kullandıklarını varsayarsak , 3.000-3.200'den fazla etmez... Orjinal grenajları değil de üzerinde yarış grenajları varsa o fiyattan bi 600-700 daha düş...
Yine de , 2. el almak 0 cbr almaktan daha akıllıca olacaktır. Acemiliğini gidereceğin bir motor olacağı için , temiz bir 2. el bakabilirsin.
Hoşgeldin... Aynalar sirkeciden mi Temiz görünüyor , güle güle kullan.
arkadaşlar bu kadar olur... servisten çıktım eve geldim.. hız göstergesi calışmıyor.. sorun ne sizce bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.. daha önce herhangi bi sorun olmamıstı.. aniden durdu.. bnm tamir edebileceğim bişey mi eger öyleyse tarif edermisiniz..
çaylakcıbır
Devir göstergesi değil dimi , km göstergesi.
Eğer öyleyse km telin kopmuştur. Geçmiş olsun...
Kendin değiştirmek istersen , anlatırım.
bi sekilde servisteyken sokulduyse,yerine tam oturtulmamis olabilirmi?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
motodrag hoşgeldin aramıza...ilk önce şunu sorayım aynaları nerden ve kaça aldın, ve siyah siperliği boyadın mı ?
Blacklove16
Sirkecide tanesi 5 ytl... Ama Bursa'da bilemem...
arkadaşlar elimde halen duran satmadıgım diğer parçalar duruyor
1 ade stop lambası tertibatı
2 adet jant ve
3 adet 2 ön 1 arka amortisör
ilgilenen yada ihtiyacı olan bana ulaşsın
ayrıca 2 adet fren diski ön arka
Bazılarında kısmi yanık izleri bulunmakta bilginiz olsun...
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
[QUOTE=GorkeM;1455917]
Gorkem tavsiyelerin için teşekkür ederim bende ikinci elde karar kıldım inanıyorumki beni ilerde tatmin etmiycek yoğun bi arayış içine girdim şuan yarın adamlarla görüşcem su cuptan gelen motorları merak ettim ama yinede normal 2. el vardır ellerinde baya büyük bi firma cunku kafama yatan birşey olursa fotoğraflarını km vb.. ozelliklerini burdan size bi göstericem ortak bi karar almak istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)