hakan acaba tanıdığım hakan mı ? :D hoşgeldin
hakan acaba tanıdığım hakan mı ? :D hoşgeldin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
benim arkadaşın garajında yatan cbr işte bu..tam bana göre galiba,bende küçük bişeyim zaten
ağustosta yurtdışına gidecek o zaman teslim alacağım motoru inş..o zamana kadar biraz daha kullanır heralde 2000 km olur..şuan 1050 km de..2008 model.tek bir çizik bile yok, daha hiç yıkamamış bile, garajda yatmaktan dolayı üzerinde tozlar var..motor ankarada..
arkadaşla henüz fiyat konuşmadık..sizce bu motor ne kadar eder?
çok yakın arkadaşım oldugu için ne fıyat derse daha azını vericem..o da bunu bildiği için bana yüksek fiyat demesin şimdi
daha önce olsaydı magma nın motoru alırdık kırmızı ya ama satarsın o fiyata Görki de kefil oldu ya
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
tşk ederim..
ekipmanlar için bir şey sormak istiyorum..netten baktım mart ayında istanbulda fuar varmış..ben trabzonda oturuyorum..bu ekipmanlar (kask + mont + eldiven almayı düşünüyorum gidersem) fuarlarda ucuz mu olur piyasaya göre..trabzondan kalkıp gitsem ekipmanları almak için karlı çıkar mıyım ( + yol parası da var tabi) yoksa hiç kasmayıp trabzondan mı alsam veya netten mi alsam?
buralarda motor fuarı olmaz zannedersem...
haberin yok muu aaaa bbaaakkk
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...in-cibiri.html
Bana bak bücürük şansını mı zorluyosun benim sabrımı mı O ve ben her şekil mutluyuz eğer varsa sana da sevgilinle mutlu günler dileriz cnm
Not: Yeni eve taşınıyoruz işleri hale yola koyunca bize yemeğe gel istersen bak davet ediyorum seni o zaman bakarsın kekten başka ne yeniyormuş bizim evde
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)