ooooooooo ; saĞol Güzel motor Kazasız Sürüşler
ooooooooo ; saĞol Güzel motor Kazasız Sürüşler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar yol boşken boşa atıp bi süre sonra tekrar vites yükseltmeye başlarken vitesi ikiye attığımda 'TAKIRT' DİYE bi ses çıkıyo sanki bişeyler düşüyor.. sizce ne sorun..
Takırt! değil o ses Trak! olacak O ses Hyolarda dahi bulamadığın kalitenin sesidir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bırak da o ses cıksın yanin Bos ile giderken 2 ye takıyorsun ; 4 e takarsan cıkmaz ama
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sorun değil yani ha
arkadaşlar ben olumlu bişey olduğunu sanmıyorum çünkü o bahsettiğiniz sesi ben mt 03 de hissettim ondan bahsetmiyorum bu ses bişeylerin zarar verdiğini hisseddiriyor bana.. nitekim debriyaj telini biraj daha gevsettiğim zaman sesin kesildiğini gördüm yinede teşekkürler..
O ses bende de(yani benim cıbırda) var ama sanırım hızın 2. vitesin hızına uygun olmadığı için öyle oluyor vitese takmadan hemen önce biraz gaz verince daha az çıkıyor ilk başlarda bu sese kafayı takmıştım ama sonraadan çözdüm işi..
devri ayarlaman lazım biraz gaz ver at vitesi hemen hele bide boşa diğilde 1 e düşürürsen ozman daha ii bi ses gelio ilk başlarda öle oluoo öğrenirsin takma kafana bildiğin gibi kullan anlıcam zamanla alışıcan
cbr 125 RR :bounce:
arkadaşlar bu grenaj kabartma işini ankarada nerede yaptırabilirim? bilen duyan varmı.gidip hiç bilmediğm bi ustaya yaptırmak istemiyorum.bu işlerle uğraşan işinin ehli bi usta varmı bildiginiz ankarada.
Redcarpet bence yapma yazık olacak motora
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
harbi güzel motor
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Shrieker motorun ödemesi bitene kadar kullanıcam 24 ay. biraz daha geniş bi motoro binmek istiyorum bu süre içinde hacım.kafama koydum bu işi yapan yerler vardırda ben bu işte yeni olduğum için bilmiyorum.
motoru sismanlatmayi nasi yapican bilmiorum
adamlar sana kalip hazirlar ama senin elinde bisilerle gitmen lazim
gidip abi ben bunu sismanlaticam diince pek bisi yapamazlar sanki,ki grenaj dokulmesinden bahsedioruz dolayisiyla bunun boyasi kendi dokulmesi cok cok tutar..
hayirlisi olsun tabi..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hacı benim aklımdaki grenajla şasi arasına bi malzemeyle çıkıntı oluşturup grenajı onun üzerine oturtmak.
Yeni motor aldığımdan dolayı Honda CBR 125R motorumu satıyorum,
ilgilenen arkadaşlar için link aşağıdadır.
http://www.motosiklet.net/forum/satm...e-satilik.html
Temiz se o paraya rahat satarsın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar slm ben yeni katıldım aranızza burası tam benlikmiş yaw herkes cbr 125 kullanıyo nerdeyse yuppiii ben izmirden hakan bendede repsol var we gayet güzel ve memnunum yarın fotoları atarm bide izmirden cbr 125 kullanıcısı warmı ?
Aramıza hoşgeLDin ; MT İL grupları arasında İzmir MT ye bakarsan İzmir'li arkadaşlarımızı görebilirsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sağol kardeşim bende şimdi oraya bakıyodum :D
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)