Teşekkürler cevap için.
Cakalaz hocam yazdım okadar ama bir daha yazıyım sorun değil.motoru genişletmek istiyorum bunu şaseyle değil sadece yan grenajlar ve kafa grenajıyla oynarak yapmak imkansız değil.Basit bir.acaba benden başka deneyen yapan oldumu,yada önerileriniz neler.
Abi sen en son kaza yapmıştın yine geçmiş olsun motorun fotoğraflarını koyar mısın yanlış anlamayın sadece merak ettim bu aralar bu foto işine bayağı ilgi duymaya başladım..
Valla şuana kadar CBR 125'i genişleten kimseyi görmedim Duymadım Ama tabii ki grenajları kabartma yapılabiliyor ; 125 lik bir motora yosung grenajı oturtmuslardı Rize de Görmüştüm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ahmet zaten kazadan dolayı elim değmişken grenajları kabartıyım diyorum.yoksa hiç kalkışmazdım bu işe.ezik eksozla bi süre daha idare edicem cunku durumum müsait degil şuan.Sinyaller.Arka fren pedalı bayağı yamuldu ama iş görüyor.parmak ucumla basmam gerekirken resmen topuğumla basıyorum.aynalarda gitti onlarıda değiştirip kafaya alıcam.Biraz masraf var yani anlıycağın.fotoğraf ilk fırsatta koyucam henüz motoru bıraktığım otoparktan çıkarmadım bile.Yaklaşıuk 2 haftadır duruyor yerinde.cakalaz ben öyle abartı bi kabartma yapmayağım,sadece şimdi olduğundan hafif biraz daha genişleteceğim.Kendi orjinal grenajlarının üstünde oynatarak yapmayı düşünüyorum.şasiyle grenajın arasına bir aparat yada çııntı oluşturabilecek bir malzeme koyduktan sonra grenajı üstüne oturtucam.
Onu yapabilmek için tüm grenajları kabartman gerek ; yoksa cok sırıtacak ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hacı oyle yapıcam zaten.kuyruk ta aynı şekilde hafif genişletilecek.
depo işini nasıl yapıcaksın? bence cok rısklı memnun kalmayabılırsın ;) yınede sen bılırsın
!:cat:CbR OnLiNe HaYaT OffLİnE!:cat:
Depoyu değişmesi gerekecek o zaman
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hysoung 125r lar turkıyede keske satılsa :D
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Herşey hazır Gidip harcımı yatırım E-D+A2 'im cebime girecek
Hyosung satılsa ne olcaka 250 si ile aynı fiyatta
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben en iyisi bi CBR daha alayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
nasıl cakalaz abim senin için çekdim attım:D hyosung varken bu gitmez ama olsun
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)