arkdaşlar cbr 125 in yeni kasa sı türkiyede varmı sahibinden.com a bakıom 2008 model ama hala eski kasa görünümlü
arkdaşlar cbr 125 in yeni kasa sı türkiyede varmı sahibinden.com a bakıom 2008 model ama hala eski kasa görünümlü
gorki hatirlamiyorum..
srhtatlgn hayir yeni kasa yok..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Beyler canımı sıkan bir diğer nokta da kocaman plakalık.bu plakalığı iptal etmenin pratik bir yolu varmıdır acep? plakalığı iptal ettirdikten sonra yeni yaptırdığım ufak plakayı nereye sabitleyim fikir verin hadi bana.
acaba 2010 modelinde bi değişklik olurmu ben o zamn almayı planlıyorum ama olmazsada o zamnlar simsiyah bir cbr ile sizlerin arasına katılıcam
Olucağını sanmıyorım keza diğer ülkelerin bazılarında yeni tip var ama bizimkinde yok ! :S
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Ben plakalığı ufaltmıstım! 10 dakikalık bir işi war... Her hangi bir usta veya sen bile yapabilirsin!
PLakayı çıkar ; plaka ısığını sök; PLakayı hemen stop un altına vidala ve alt tarafı kes
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar cbr 125 r stikırlarını nerde bulabilirim. bilen varmı?
Honda Servislerinde satılıyor!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok pahalıdır ama sticker seti fiyatını biliyomusun peki?
Evet çamur az da olsa atıyor Baska naapmayı düşünüyosun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bugun düştüm arkadaşlar. 60 la giderken kaldırıma çaprazlama girdim.Daha doğrusu teğet değdi teker.ben kaldırıma fırladım motor caddede sürüklendi.cadde dediğim boş bir yol.kask ım dışında hiç bir şey yoktu ne dizlik ne pantolun.dizlerim sıyrık içinde,avuç içleri tamamen yüzüldü,kalçamda yine yumruk büyüklüğünde yüzülmeler var ve şuan agrıdan ve sızıdan uyuyamıyorum.allahtan içimde yün bir içlik vardıda daha fazla yaralanmadım.motorun ön sinyali gitti,grenaj çatladı ve ön farın sağ tarafı sürtünmeden dolayı siyah bir hal aldı,eksoz ezildi,sağ ayak freni yamuldu.kask olmasaydı yüzümde o sürüklenmeyle ne hale gelirdi bilmiyorum.ucuzmu atlattım artık ne denir bilmiyorum ama çok çok büyük bir ders oldu bu bana.
aydaa kardşe geçmiş olsun yaaa durumun pek iyi değil herhalde anladığım kadarıyla
bi sağlık kuruluşuna filan gözüktünmü.
Çok üzüldüm yaw geçmiş olsun biran evvel iyileşirsin inşallah.
Sağol kardeşim.evet gittim.
sağol kardeşim.evet gittim,allah kimsenin başına vermesin berbat bir durum.
bosuna soylenmiyo koruma cok onemli diye..
gecmis olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
geçmiş olsun arkadaşım zemin mi ıslaktı bu hızla olması bi şans hızın yüksek olsaydı daha kötü sonucları olabiklirdi Allah korumus..
büyük geçmiş olsun RedCarpet...
Çok sağolun arkadaşlar.Gerçekten ucuz atlattım çok daha kötü şeyler olabilirdi.biraz daha hızlı olsaydım nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum.bu arada kask hayatımı kurtarmasada yüzümü parçalanmaktan kurtardı.bundan sonra dizlik ve dirseklik takmadan motora binmem
geçmiş olsun. bence mont ve pantolon yada dizlik al hazır önümüzde fuar da varken ucuza bulabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)