cakalaz arkadasım sen hyousung 250 alacaktın ne oldu bide bu motorun hızı nedr ve piyaysası nasıl ben 2 ay önce cbr a25 ime kavuştum motorumdan memnunum ama malum hız kesmiyo... teşekkürler..
cakalaz arkadasım sen hyousung 250 alacaktın ne oldu bide bu motorun hızı nedr ve piyaysası nasıl ben 2 ay önce cbr a25 ime kavuştum motorumdan memnunum ama malum hız kesmiyo... teşekkürler..
166cc malossi big bore kit var cbr125 için 500ytl yaklaşık taktıran var mı
arkadaşlar cbr125 imi yaklaşık 2 ay önce aldım motoru devraldığım arkadaş motorun servisinde garantili olarak piston ve silindir yatağını değiştrdi şimdi motoru rodajda kullanıyorum.. az çok ne yapmam gerektiğini duydum ama önmli bulduğunuz konularda beni uyarırsanız sevinirim.. bide servise ne zaman gitmeliyiö...??? teşekürler..
cakalaz, cbr ın parçası da pahalı ama kullanıyoruz işte ne yapalım....ben biraz daha güçlü olsun istiyorum ok kadar..bir de 150 km hız yapabilsin..ve cbf çilerin topicine de göz attım eksantrik zinciri sorun oluyo dediler 25 000 de...hemen hemen çoğunda varmış bu problem...ordan tırstım biraz
166cc malossi big bore kit var cbr125 için 500ytl yaklaşık taktıran var mı
bunu bende merak ettim gerçekten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sen cıbırı ne zamandan beri satmaya calısıyorsun.. eğer motorun lingini verirsen arkadaşlarımıa tavsiye edebilirim ama motorun durumuna bakmam lazım.. bu arada hyousung un hızı baya iyiymiş 150 bence çok iyi ve yeterli.. 250cc için çok hatta.. ama bu motorların ön farlar hoşuma gitmiyo.. son olarak onu satmak istediğinde piyasası ne? birde bnm motorun özel durumuyla ilgili bütün arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim..
Gerek yok iridyum buji kullanmaya. Boşuna parana yazık etme. Cr9e yeterli.
Fakat senin motor kuba değil mi? Kuba ne tip buji kullanıyor bilmiyorum ki.
Blacklove16
Cbf güzel motordur , kıvraktır , rahattır. Çok yakmaz , cbr125'den biraz daha fazla yakar sadece... Atiktir , bayılmaz. Çok da ağır değildir. Çanta takarsın , parçası bulunur.
Grenajı yoktur , koruma demiri takarsın. Kaza yaparsan koruma deminin ve kuyruk grenajın çizilir. Hatta kafa grenajını da çizersin. Alt plastiği 140 ytl üst plastiği 40 ytl'dir.
Şişirmen zordur. Kolay kolay şişse kuryeler kullanmaz.
Kötü yanları , cbr gibi parçası pahalıdır. Rüzgarda cbr'dan fazla yorar. Fırtına varsa illallah edersin her naked gibi... Egzantrik zincirini değiştirmen gerek dediğin gibi 25.000 civarında. Değiştirirsin sorun olmaz.
ferhat uçank
Pizza dağıtan arkadaşlar veya kurye gibi kullanma rodaj süresince... Bu kadar
Yağı ne zaman değişmiş. Kaç binde? Bence karıştırmamak adına bakım km'si gelince git... İlk sayfada parça şemalarının altında bakım şeması var...
Moto43
Mümkün. Karaköyde perşembe pazarında sadece plastik için olan çok güçlü japon yapıştırıcıları vardır. Onunla yapıştırabilirsin , tutar.
Ama dibindeki yumuşak kısmı ile sert kısmının birbirinden ayrılmasını kastediyorsan , orasını tutmaz. Oranın başka bir çözümü var.
Eğer sinyal satın almak istiyorsan elimde 2 tane orjinal sinyal mevcut tanesi 40 ytl'ye...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
editörüm sağolasın.. yalnız ben ilk 500 km den sonra bazı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine motoru biraz zorladım.. bu nedenle olusabilecek bi hasar varmıdır.. serviste özellikle baktırmam gereken bi durum varsa ve söylerseniz iyi olur çünkü servis malum...
Ben 3 aydır ilanını verdim ama Karadeniz de satması cok ama cok zor
Yaza doğru yalova ya getireceğim
http://www.sahibinden.com/takasli_te...XQQdisplayitem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz fiyat cok düşük değilmi piyasayı alt üst edersin sana diyim.. millet bozulmasın. bence motorun değeri fazla.. zarara girme.. ben arayan arkadaşlarıma tavsiye ederim motorda gözle görülür bi sorun yok birde tekerler hızı ne kadar etkiler.. bende arkada 130 luk var.. servis motoru zorlar demişti.. sen normal tekerlerle 140 yaparken bunlarla kaç yapıyorsun????
yanan motorsikletimi kendi imkanlarım dogrultusunda tamir ettirdim..
şuan siticker ve bir kaç fren kolu debraj teli gibi parçaları eksik onlarıda tamamliyim reismleriini atıcam buraya ...
sadece boyasına simli değilde düz turuncu yapmışlar o hoşuma gitmedi onun dışında sorun yok yine 140 yapıyor zorlanmadan
resimleri en kısa sürede atıcam buraya ...
Fiyat baya düşük ama maLum karadeniz burası... Yalova ya gelince fiyatım 3250 pazarlıksız olacak!
Benim iki lastik de kalın ve bu lastiklerle düz yolda anca 110-115 yapabiliyorum!
ama tünelde 140 gördüğümü de biliyorum yol ve rüzgara göre değişiyo ama geneli 110-120 arası !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yeni başlayanlar için iyi bir seçimdir yaşım küçük olmasına rağmen bütün her bişeyini bilirim ... herkese tavsiye edreim
iyireklam cıbırını topladıgına sevındım hayırlı ugurlu olsun
Şu an bu konu içerisinde 158 kullanıcı var. (0 üye ve 158 misafir)