ya ben buraya cbr125 sayfasına bi sürü led resimleri koymuştum hepsi silinmiş nedeni ni bilen var mı biri bana açıklasa
ya ben buraya cbr125 sayfasına bi sürü led resimleri koymuştum hepsi silinmiş nedeni ni bilen var mı biri bana açıklasa
Bak yine biri daha ya...Motoru küçültmek istiyormuş...Km si 5000 i aşmamış CBR 125 i olan varmıymış ? ..Sizi bilerek mi bu topic e gönderiolar ..Kafa yapmak mı istiyon yada 150 likten küçük mü görüyosun Cbr 125 i ? Hadi Suzuki nin 150 liliği çıkmıştır kullanıyosundur bi nebze anlarım yada Kawa nın 150 liliği filan olur da anlarım...Zaten sana tamını getirdim, pramasyoonunu ben yedim ne senin derdin, nedir senin derdin
töbe yarabbiii şakasına laf sölüyoruz ne alındın ki sen onu anlamadım ?? bende bi cbr 125 r alıcam sen 150cc ve 125 cc arasındaki 25 cc lik farkı hesaplamıyorsan ilkokul öğretmeninle irtibata geçmek lazım ama BAK bende cbr alıcam motoru kötülediğim falan yok vitesli motorla scooter ı kıyaslamak bile yanlış aynı zamanda hyo gt250 r kullanıcısıyım neyin ne oldugunuda biliyoruz öle dayılanma anlamadan etmeden!!!!!!!!!!!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
25 cc lik fark nedir arkadaşım ? sana şöyle açıklayayım Cbr ın 150 liliği ve cbr ın 125 liği vardır..150 liliği daha hızlıdır...burda fark hissedersin az da olsa...Gt 250 kullanıcısı olman birşey değiştirmez...demek ki gt den tat almadın honda ya dönüyosun...senin yaptığın kıyaslama tarzı yanlış...mondial 150 n var küçültmek istiyon cbr 125 e geçiyon...150 tabi ki büyük...ama mondial in 250 liliği de olsa fark etmez...ben senin yaptığın espriyi anladım ama iğneleyici şekilde alaycı şekilde yapman yanlış...bence sen markası olsun diyosun....hem ben dayılanmadım ve burda kimse dayılanmaz...hem ben 25 cc lik farkı hesaplıyamıyorsam seninde CBR 125 almana gerek yok demektir...ne de olsa 25 cc fark var...honda nın ölüsü Gt ne de yeter mondi nede....Hem burda cbr 125 kullanan birçok kişinin elinden bilimum yüksek cc li motorlar geçmiştir...Gt kullanıcısı olman neyin ne olduğunu bilmen anlamınada gelmez...
;1390021]bende var bi tane 150 lik suzuki ama çakma suzuki ama ben yine de cbr istiyom[B adlı üyeden alıntı
bence şu an elinde olan motoru kullandıktan sonra cbr ın 125 liğine geçme derim...biraz daha sık dişini biraz daha çalış her neyse biraz daha büyüğünü al...Cbr da sadece kaliteyi anlarsın...çok fazla sürat farkı olacağını sanmıyorum seninki ile cbr arasında...20-30 km en fazla..tavsiyem biraz daha büyüt cc yi...mesela cbf 250 al derim...
BLACKLOVE arkadaşım cbr alıp almıcamı sana sorucak değilim ben kimseyi aşşağılayıcı bişide yazmadım hem diyorum ki bende cbr 125 r alıcam aşşağıladıgım motoru niye alayım yani öle bişi yok sen kendi kafanca benim cbr 125 kullanan arkadaşlar la alay ettiğimi zannedip böle saçma sapan şeyler sölüyosun ben kimseyi kötülemedim kimseyle alay etmedim 25 cc lik farkı da gayet güzel hesaplıyorum ve sana 2 oldu diyorum vitesli motorla scooter ı karşılaştırma yapmak aptallık hele honda ile mondial i
karşılaştırma yapmak 2 katı aptallık anladınmı??? sana yada motoruna yada cbr kulalanlara bişi demedim ben kendi çapımda espiri yaptım yapmaz olaydım bilseydim snn böle . .. yapcaanı neyse bitir artık şu tartışmayı bana cbr lazım yaz mevsimi için
he bide gt 250 r dan tat almamışsın cbr a dönüyosun falan seni ilgilendirmez ;) bikere 250 lik motordan tat alamayıp 125 lik motora dönmek senin mantığına göre nası bişi :D:D:D anlmış değilim ya hadi neyse hyo benim değil sadece kullanıyorum :D
motrumun son halını fototraf cekıp koymak ıstıyorum ozaman gorun nasıl bak o bısıklet dıyenlerı catlatalım dımı arkadaslar....
caner arkadasım forumda gereksız tartısmalardan kacının hepımız kardesız bızı bızden ıyı kımse anlamaz gereksız hareketler ama senınde bıraz kucumser tavırların olmus sakayla karısık ama hepımız arkadaşız uzatmaya gerek yok
evet kendım toparladım motoru motorda catlak kırıklar vardı granajda hepsını degıstırdım en buyk hasar bendeydı ama bu motorun son halı degıl son halı tek oldu cok ozel oldu yarın eklerım bakarsınız bıde arkadaslar bu forumu yanlız bırakmayalım..
Şu yeşil renkli çakma suzukiye epey güldüm yahuu hem çakmasın hem racing motorsun hemde koskoca ayak marşı sırıtıyo orda bari ayak marşını iptal edin be kardeşim yaa.
yoksa onlar pedalmı :D motor sıkışınca portatif olan pedali açıp ayakla çevirip motora takviye kuvvet veriosun
keser : abicim tartışma yı ben mi çıkarttım ?? kesinlikle masumca yazılan bi yazının sonucunda anlamadan etmeden hurra celallenen ARKADAŞ larımız sayesinde bu konuma geldim ya :D yok ben tartışmıyorum tmm söz
Bu arada bende babamla bizim cıbır için arka sehpa yapımına başladık bitince fotoğraflarını koyarım
güzel olmuş
Hoşgeldin Keser Today ufak gelmedi mi sana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Beyler bu motoru alıcam artık ama aklıma takılan son şey, alırken deneyip test ederekte anlaşılmaz, uzun yola 2 kişi gidildiğinde rahat olurmu?
Tekbir R1 No1 Denizli. .
TODAY i kaza yaptıgımda bacagım ve kolum kırıkkken eve gıdıp gelmede kullnmak ıcın aldım fakat hayatımda kullndıgım en keyıflı motor dıyebılırım ve okadar sessız ıkı kısı tık demıyor cekıyor cbr da duruoo o goz agrımız 1000 rr da olsa onlar benımle artık today ı satarım dedım ama kıyamıorum harıka motor -10 derecede bıle tek mars
ıkı kışi kesınlıkle ıstersen 1000 rr al rahat olamassın rahatlık ss larda 2 kısı olmaz uzun yol enduro motorlar ıcın daha uygundur ama bıleklerım kopsada ss derdım
keser abi motoruna bayıldım benım adım izzet sımdıden memnun oldum allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın bu sefer.
Şu an bu konu içerisinde 155 kullanıcı var. (0 üye ve 155 misafir)