Amortisör örneği vermişsin, yanık amortisör satılır mı hiç tüm ventilleri lastik-oringleri iş görmez o amortisörün. Ama metal tabi erimemiş metal parçalarını sat.
Amortisör örneği vermişsin, yanık amortisör satılır mı hiç tüm ventilleri lastik-oringleri iş görmez o amortisörün. Ama metal tabi erimemiş metal parçalarını sat.
blacklove16 muayene motosikletler için 59 tl
görmeden yorum yapmak bu olsa gerek amotrisörler yanmadı
üstüne üst kafadan eriyen plastik parçaları döküldüğü için yanık izi burdan kaynaklanıyor
çalışmasında yada görüntü dışında bir sorunu yok ...
birtanesininde eriyen plastikler ust kısma denk geldiğinden üst plastiği eridiği için
yag kısmı boşalmış tekrar keçe alınacak ve çalışacak durumdadır...
sadece korm yada boya ile çözülebilir durumda 35-40 ytl bunun masrafıda ..
orjinalini almak isteyeni tutamam tabi 1200 - 1300 ytl ye elimdekileride çöpe atmak gibi bir niyetim yok kaza yapan yada bozulan arkadaşlarıma çok uygun fiyata vereceğim...
Hava filtresini bana hediye olarak göndersene
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Zaten bende şans olsa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşım plakalık sağam mı
peki muayeneye giderken ruhsattan başk evrk gerekiyormu.borçsuz kağıdı felan
bana plakalık lazım zaten sinyal istemiyorum kaça veririsin plakalığı
sanırım cbr ın parça fiyatlarından haberin yok hocam:?
sadece bir amortisörü 1200- 1300 lerden bahsediyoruz:....
dogal oalrak elektirik tesisatı kilometre
far grenajlar beyin radyatör baglantıları
hava filtresi
depo
aynalar
diresiyon gaz kolu vs.. say say bitmez plastik aksamı
bunların en yakın honda bayisinden fiyatını almanı öneririm inanmakta güçlük çekiyorsan
mekanik kısmınıda katınca 13,000 ytl yi buluyor
yukarıdaki parçalar hariç 7,500 ytl tutuyor zaten ..
muayene için ruhsat yeterli.bide yanınıza kask alın ne olur ne olmaz.
ankarada tmuayenelere tuvturk gelmedi daha galiba..
trafik sigortanizin olmasi ve vergi borcunuzun olmamasi lazim..
onun disinda stoplariniz ve fariniz calissin..
bunlar kontrol edilebilecek unsurlar..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Muayene için ; Muayene harcı makbuzu ; borcu yoktur kağıdı ve ruhsat yanınızda olmalı ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben efe hondanın bi yetkilisi ile gitmiştim muayene den geçirmeye ve yanımızda sadece ruhsat vardı diye biliyorum.tabi işlerin coğuyla hondanın yanıma verdiği eleman ilgilendi farketmemişte olabilirim.
beyin saglammi ne istiyorsun
msn adresini verirmisin
bakın siz geçin bunları tamam honda ama birkere 6.vites gereksiz motor kaldırmıyo 135 miş yalan ne rampası var ne düzü 2 kişi 125 miş yalan tekkişi zor görüyo 125 i bende kuba var 125lik 5 vitesli resimde gördüğünüzün kırmızısı cbr125 i düzde de geçiyorum rampada da 2 kişide tek kişi de o rampayı 1.vites çıkıyo 2 kişi ben 3.vites 2 kişi vede orjinal bütün cbr lerle kapışırım bırakın şu cbr yi para tuzağı 5 milyar alın kuba 1600ytl hemde en iyi çin malı üretim yeride gaziantep üstelik 2 yılda garanti
Bırak abi ya allahın çinlisiyle cıbırı mı karşılaştırıyosun ayrıca rodajı düzgün oln cbr 150 km görüyo..
senede 1 milyar benzin yakıyoz zaten tek aracımız var araba yok keyif için biniyoruz ayağımız sadece yerden kesilsin diye değil parası olan arkadaşlarda var hani şu sitede ben de kuba 150-23 var belki cbr dan hızlı olabilir ama cbr cbr dır çin malı da çin malı haksızmıyım ortağam benim motor vibratör kıvamında tir tir titriyor her yerden ses te geliyor cbr ın su soğutması yeter parası olan kuba 150-23 değil cbr 125 alır sonuçta bakımlı cbr hepsini geçer 6. vites tüketimi düşürmek için aldın mı parana kıyıp cbr alacaksın 1 milyara motor alıp 3 senede 3 milyar benzin artı satarken de sorun parçası bozuldu filan falan
tabi bu benim görüşüm senin görüşüne de saygım var
Şu an bu konu içerisinde 121 kullanıcı var. (0 üye ve 121 misafir)