Arkadaşlar 2 adet orjinal Honda sinyal satılıktır, bilginize.
Benim 600F' in kendi orjinal sinyalleridir, special sinyal taktığım için orjinallerini çıkarmıştım, şimdi işime yaramadığı için satıyorum. İhtiyacı olan varsa gidip sıfırına 130 YTL vermesin; tanesini 40 YTL' ye vereceğim.
Sinyallerden biri soketli, diğerinin kablo uçları çıplaktır.
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
üstüne otur ikisininde sonra karar ver.nasıl gorundüğün de önemli ama sen daha önemlisin.cbr a oturduğunda etkileneceğinden eminim.olmazsa bi foto cektir ikisinin üzerindeykende ve bakıp karar ver
beyler Bi Sorum Olucak Size Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirm.seneye Cbr Almayı Düşünüorm.ama Motoru Yatırdığımda(allah Korusun) Oluşacak Servis Masrafının çok Olduğunu Biliorm.yedek Parçaları Pahalı.ögrenci Olduğumdan Bu Sorun Benm Için Büyük.kasko Yaptırdığımda Bu Masrafları Kasko şirketi Karşılamıyor Mu Bunu Merak Ettm.motorunu Kasko Yaptıranlar Yardımcı Olursanız Sevinirim
ben taa zamaninda 2006 da yaptirmistim..(su an cbrim yok,oha 3 sene olmus)
neyse..
o zaman 500 ytl civari bi para vermistim(3 asagi 5 yukari boleydi)2.sene bu rakami nerdeyse 2 katina katlamak isteyen koc allianz benden onay alamamisti tabiki..
su an tahminimce yine 800 900 ytl civaridir kaskolar..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
herkezden pahalı olduğunu ve tercih edilmediğini duydum motosiklette kaskonun.motorunu yatıracağını düşünmektense yatırmamak için dikkatli kullan,olur cana geleceğine mala gelsin,masrafıda cıkabilir ödersinde sıkıntıyada girersin ama temiz kazasız belasızda kullanabilirsin.motor alıcakken 1. etken motorun sağlamlığı ve kalitesidir.alacağın motor honda cbr,kaliteli ve sınıfının en lerinden.yedek parçası vs ucuz diye bir çin malı alıp,habire çıkan arızalarına para vermektense ara sıra uğraşmak zorunda kalacağın bir motora daha az masraf edeceksin.nasıl olsa kaza yapacağım deyip kaza yapmaktansa,dikkatli ve bilinçli bir kullanıcı olup bu sorunları bertaraf etmeye bak.
ya beyler yokmu aranızda 1.80 den uzun cbr si olan nasıl görünüo bi fikir werin 2 gune kadar alıcam motoru yardm plss :D
git honda ya bak iste nasi gorunuo ne demek..
bana iyi gorunur sana kotu gorunur komik bi soru bu..
178 civariyim bana normal gorunuyordu,ama sora falcona gecince motora buyuk kaldigimi gordum..
ama bu problemmiydi diildi
ben seviodum nasiolsa..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Beyler boyum 185 kilom da 85 fln iri yarıyım baya cbr 125 fazlamı ufak kaçar?
Tekbir R1 No1 Denizli. .
arkadaşlar merak eden binsim bi fotosunu ceksin baksın içine sindire sindire.bu sorunun cevabını en iyi kendiniz verirsiniz.
Daha kolayı var motorsiklet mağazasına gidilip kaliteyi ve üstüne cuk oturup uyup uymadığını anlayabilirsin.
Evet Redcarpet ile motorhocasının fikirleri oldukça qüzel =)
işte bn böle bişeim 185 e 85 sizce nsl olur?
[/URL]
Tekbir R1 No1 Denizli. .
profildeki fotoğrafını buraya büyük olarak eklersen sevinirim.. başlangıç için alıcam bende 1.5 yıl kadar kullanıcam ama sonra 600 düşünüyorum..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
araya bi 250 lik atman daha mantıklı olur 600 lüğe geçmeden önce.ben ninja 250 düşünüyorum oda altımdaki motor ölünce.1 sene falan hikaye yani
1 sene sürüp bırakacaksan cbr alma bence
googleden bakabılırsınız cıkıyor buldum ama bende eklıyemıyorum google.com'a gırıp cbr 125 r yazın ust lınklerden görsellere tıklayın sayfa 2 ve 3 te mevcut..
ve bu topikte sayfa 10 da da mevcut arkadaslar yalnız adam 1.80 mi bilemem
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)