Arkadaşlar malum hepnizin haberi var geçen cbr 125 r ım yandı
dolayısı ile şuan parçalarını satıyorum çok uygun fiyata
parçalarda ynaıktan dolayı iz var bazılarında hiç bişey yok
isteyen alıp boyatabilir yada bir amörtisore 1200 - 1500 arası vermektense kısmi yanık izi yada nikelajcıda parlattırılarak kullanılabilir...
elimdeki parçaların listeis aşağıda vardır
Motor aksamı tamamen ..
Karbüratör
Ön disk
Arka disk
Ön jant
arka Jant
motor sag ve sol yan kapakları demir olan kısım
boya gerektiren direksiyon ve alt kısımları
bir adet depo
zincir dişlileri ön ve arka
basma ayaklıkları artçı ve kullanıcı
radyatör (yangından dolayı içindeki pervanesi erimiş olabilir
arka koltuk (sele ) kapağı
arka stop lamnbası ve stop takımı
2 adet ön amaortisör (1 tanesinin ust palstiği eridiğğinden içindeki yag akmıştır plastik alınıp tekrar yag basılması lazımdır)
1 adet arka amortisör
1 adet ön dişli
1 adet arka dişli
1adet ön fren mekanizması
1 adet arka fren mekanizması
1 adet orjinal egzoz
şimdilik aklıma gelenler bunlar
eger bu parçalara ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçsin
orjinaldir hepsi bazılarında yanık izi vardır bazılarında yoktur
boya ile hal olabilecek durumdadırlar
fiyatlandırması sıfır orjinal fiyatının yarısı yada yarısından bir miktar aşağısı olacaktır boya işi çok tutmayacagından orjinal ürünleri ttercih etmekte çekinmenize gerek yoktur
(NOT: orjinalin yarısı pahalı diyenler olacaktır ama sadece arka jant orjinali 850 ytl dir ) aynı işi ( 300 ytl ye almak varken geri kalan parçalar için siz düşünün çünkü benim motoriskeltimi tamir etmeye bu saydıgım parçalar hariç grenaj ve elektrik aksamı vs... 7500 ytl istediler işçilikk hariç...
dostum yazdığın parçaların yanına fiyatlarınıda yaz millet görsün belki lazım olan alır
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
gören olmadı galıba tekrardan flood yapım :D
gecen gunlerde babam alman sitesinde cbr 125 ile ilgili bişi okumus ve bana soyledı ne kadar dogru bılmem ama , hava filtresinin orda ufak bir tıpa varmıs ve o tıpayı cıkarınca ses te ve performansta degısıklık oluyomus dogrumudur ? zararı olabılırmı ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Hava filtresi kutusunda bir tıpa hatırlamıyorum... Fakat hava filtresiz kullanmak motoruna zarar verir. Demek istediğim havanın filtreden geçmeden girmesi iyi birşey değil.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cbr ım olsa hepsini sorgusuz alırdım
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Arkadaşlar bakın eleman nasıl teker yakıor ya yok böyle bi olay...
http://www.youtube.com/watch?v=F-dVGnF-0GU&NR=1
Yapım aşamalarını burada anlatılıyor .
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/id3.htm
HASARLI GÖRÜNTÜSÜ
TAMİR YAPILMIŞ HALİ
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
Az bir uğraşla 0 dan farkı kalmıyor.bence cok uygun.yalnız su yanma olayı okadar üzücüki insan aldığı parçaya sevinemez bence
guzel restore edilmis benim cıbırında ıhtıyacı var yan yatmadan dolayı
motorun 0 ı 5500, adamlar 7500 (+işçilik) istiyor
eşek şakası yada aptal yerine koyma yada lanet olası vergiler yada... yada... yada'lar hiç bitmez. çok üzücü. geçmiş olsun abi
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Tşkler...
o parça fiyatının içine yukardaki parçalar ve motor aksamı hariç bilginiz olsun.. :(
sadece plastik aksamı elektirk aksamı ve ön panel...
birde radyatör sistemi..
selam arkadaslarr,
cbr125r 2. el alırken dikkat etmemiz gereken en önemli şey nedir.. hele de motordan anlamıyosak..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Arkadaşım eğer anlattığın gibi ise bana göre sübab ayarıdır eğer becerebilirim diyosan bi sentin cetveli(ismi buydu galiba)ile çok basit bi işlem yalnız hassastır millimetrelik bi ayardır.Ama duran motorda bu ayar neder bozulur o da ilginc belirli aralıklarla yaptırılması gerekir ama duran motorda olmaması gerek
We are many...
Arkadaşlar malum hepnizin haberi var geçen cbr 125 r ım yandı
dolayısı ile şuan parçalarını satıyorum çok uygun fiyata
parçalarda ynaıktan dolayı iz var bazılarında hiç bişey yok
isteyen alıp boyatabilir yada bir amörtisore 1200 - 1500 arası vermektense kısmi yanık izi yada nikelajcıda parlattırılarak kullanılabilir...
elimdeki parçaların listeis aşağıda vardır
Motor aksamı tamamen ..
Karbüratör
Ön disk
Arka disk
Ön jant
arka Jant
motor sag ve sol yan kapakları demir olan kısım
boya gerektiren direksiyon ve alt kısımları
bir adet depo
zincir dişlileri ön ve arka
basma ayaklıkları artçı ve kullanıcı
radyatör (yangından dolayı içindeki pervanesi erimiş olabilir
arka koltuk (sele ) kapağı
arka stop lamnbası ve stop takımı
2 adet ön amaortisör (1 tanesinin ust palstiği eridiğğinden içindeki yag akmıştır plastik alınıp tekrar yag basılması lazımdır)
1 adet arka amortisör
1 adet ön dişli
1 adet arka dişli
1adet ön fren mekanizması
1 adet arka fren mekanizması
1 adet orjinal egzoz
şimdilik aklıma gelenler bunlar
eger bu parçalara ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçsin
orjinaldir hepsi bazılarında yanık izi vardır bazılarında yoktur
boya ile hal olabilecek durumdadırlar
fiyatlandırması sıfır orjinal fiyatının yarısı yada yarısından bir miktar aşağısı olacaktır boya işi çok tutmayacagından orjinal ürünleri ttercih etmekte çekinmenize gerek yoktur
(NOT: orjinalin yarısı pahalı diyenler olacaktır ama sadece arka jant orjinali 850 ytl dir ) aynı işi ( 300 ytl ye almak varken geri kalan parçalar için siz düşünün çünkü benim motoriskeltimi tamir etmeye bu saydıgım parçalar hariç grenaj ve elektrik aksamı vs... 7500 ytl istediler işçilikk hariç...
Arkadaslar 1 sorun olacak cevaplarsanız sevinirim
Ben 1 haftaya motor alıcam fakat cbf 150 ile cbr 125 arasında kararsızım cunku benm boyum 1.85 ve cbr braz cbf ye oranla kucuk o yuzden acaba ben motorun ustunde nasıl dururum bnm gibi boyu uzun arkadaslarımız varsa beni bilgilendirirseniz sewinirim
sewgilerle..
blade boyun biraz fazla bence bu motora göre.gerçi üstadlar ne der bilmiorm ama sende sırıtır cbr 125.bak netten görseller kısmından arattır cbr ı.orda bazi kişilerin motor üstünde resimleri cikio.bi resm dikkatimi cekmişti.adam uzun ve iriydi ve motor baya sırıtmıştı.uzun boylu beyler için biraz sıkıntılı bence.oyuncak gibi kalıyor motor.bu motor 1.75 civarı için daha uygun sanırım.yani ben tabi keyif senin senin gönlün neyden yanaysa onu al.
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)