cbr 125 e, son dönemde(2006 yılı içinde) kasko yaptıran var mi? koşulları(genel olarak), firması ve fiyatını yazabilirler mi? sitede çok degisik sesler var, tam anlayamadim o yuzden, dogrudan cbr 125 için durum nedir bi sorayim dedim.
cbr 125 e, son dönemde(2006 yılı içinde) kasko yaptıran var mi? koşulları(genel olarak), firması ve fiyatını yazabilirler mi? sitede çok degisik sesler var, tam anlayamadim o yuzden, dogrudan cbr 125 için durum nedir bi sorayim dedim.
@xneslihanx
Neslihan'cım Asya'yı çaldırdıktan sonra nihayet motor almaya karar vermişsin. Ben de Leyla'ya aldım bir tane CBR125R. Çok güzel motor. Asya'dan çok seveceğine garanti veririm. Ancak bu motora koruma demiri takılmaz, takacaksan takoz takabilirsin.cbr 125 almaya karar verdim ama yanlar çizilmesin yada ben bacağımı kurtarayım diye yan demir taktırmak nasıl fikir sizce yakışır mı ?
@blackhawk
Abicim 600-1000cc makinaların takozları 60-70 EUR iken bu nasıl 150 USD oluyor? Ben azıcık uğraşarak bu takozları 5-10 YTL gibi bir fiyata yaptırdım Orjinalinden daha iyi oldu Bütün iş orjinalinden ölçü almak, gerisi kolay. Önemli olan civatanın ve motor bloğuna giren kısmının uzunluğu. Buna uygun civata ve takozu yapacağınız malzeme Perşembe pazarından kolayca temin edilebiliyor. Genelde Nylon 6.6 kullanılıyor. 3-5 YTL gibi birşey tutuyor. Civatalarla beraber de 10 YTL gibi bir fiyata geliyor. Azıcık çabalarsanız herşey mümkün. Şu el yapımı egsozlar hakkında da bir bilgi veren olsa çok sevinirim.buyurun arkadaşlar size koruma topuzu taneside $149.99 almak isteyen varsa
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Cbr sahibi arkadaşlar trafikte zealsun 200gs ile hiç yanyana geldiniz mi? Kalkış, hızlanma, görünüş, vs. sınama şansı buldunuz mu ya da zealsun hakkında bilgi sahibi, deneyimli arkadaş var mı? Biraz karşılaştırma yapabilir miyiz?
Ben dün gece zealsun gördüm açıkçası arkadaşlar görünüş olarak çok beğendiğim cbr 'den daha güzel geldi, en büyük artısı baya kalıplı duruyor. Ama bardağın boş tarafı da olabilir. Yani motor perfonmansı nsl, bilgisi olan arkadaşlar paylaşır mı? (Not: Çin malı olmasını gözardı ederek yorum yapabilir miyiz? Not2: Zealsun topicli konuyu biliyorum, baya okudum da, ama sizin fikrinizi merak ediyorm)
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Katılıyorum keşke cbr nin tipide böyle olsa, ama ne malum sonuçta çin, am duruş harika onlarda sesinide dinledim ben fena değil kalkışları bilemem ama o motorlar güzel yatıyorCarlitoturco adlı üyeden alıntı
+zealsun yada kanuni aynı motor hangisi ucuzsa o tercih edilmeli
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bırakın su zealsunuya asırı tıtreme varmıs makınalarda ve seside berbat goruntu olark ok ama o motoru cbr le karsılastırırsak tıras makınası
SAKAL adlı üyeden alıntı
Kanuni ile zealsun çok farklı arkadaşım, bence ikisini aynı kefeye koyma.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
değerli 125 sahibi arkadaşlar bugün bin km bakımını yaptırdım motorun dönüşte özellikle 3. vitesten sonra vibrasyonun arttığını hissettim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sizde de belki aynı şey olmuştur diye merak ettim??
abcim bence hic alakası yok.cbr125 in tipinin nesi benzeseydiki zealsuna valla soyledigin motorun tipi daha cok javanın kalıplı hali baskada bişeyede benzemiyo.grenaj desen yok tasarım desen oda yok artı racingle zaten hiççççç alakası yok bence cbr 125 in tipi race anlamında zealsuna bin basar aha bendende soylemesi.SAKAL adlı üyeden alıntı
kesınlıkle haklısın kanka bu arad yarın tekırdağa gezıye gıdıyoz gelmek isteyen varsa buyursuntrexsis adlı üyeden alıntı
zelsunla,,melsunla,,kelsunla .....Honda CBR 125 kıyaslanamaz bile...CBR zarefet timsali....ceylan gibi....kıyaslanan makine ise tam bir ...neyse boş verelim...kullanan arkadaşlar olabilir.
valla kardes bu tur işlerine bizde girmek istiyoz ama taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eskişehirdeyiz olmuyoki size iyi eglenceler cbr larınızlaextrasyon adlı üyeden alıntı
ahhhh ahhhhh siz gezin bakallım bizde sadece yazdıklarınızı okuyalım.yaaa ne zaman sona erecek bu benim cbr ya olan hasretim.eriyorum günden güne,kredi çekeyim diyorum,korkuyorum bu kredi işlerinden,asgari ücretle ödeyebilirmiyim ödeyemezmiyim acaba,birileri bana akıl versin aklımı yitirdim daha düşünemiyorum.valla bu motor aşkı diğer aşklardan daha ağır basıyor.ne yapacağım ben.bir kıza olan aşktan bile fazla benimki..yardım edinnn.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
gerıde kalmıs konu bıraz ama fıkrımı solıyım..zealsun gusel duruo gercekten de ve tahmınımce dıger cınlılerden daha ıyı kanunı ıse nıcemanın yazdıkları yeter benım ıcınzealsun gorunum olarak cbr la yarısabılır ama motor saglamlıgı honda olması cbr ın en buyuk artısı..zealsun un gucu nası bılen varmı?
Arkadaşlar ayakkabı toğupu yakmamak için taktırdığım korumalık.......
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
mantıklıgusel olmus bı kere elım dısk kılıdını takarken kazara degdı..ozaman anladım ne ıse yaradıgını bunun
Slm
Adım Hakan,
Cbr 125 in yakıt tüetimi ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Selamlar...
motor 10 lt (95 oktan ) ile eğer 80-90 gidersen 330 km gider.98 oktan ile 290 km...ama 100 km yi geçersen 95 oktan ile yaklaşık 250 km falan gidiyor..Saygılar......
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
rodajda yenı makıne..dur kalklarla dolu bı yasam(yenı ogrenıodum)8 lıtre benzın 260km..
Şu an bu konu içerisinde 155 kullanıcı var. (0 üye ve 155 misafir)