ben hiç değişmedim ama hep uzunlar açık kısa farım yok
ben hiç değişmedim ama hep uzunlar açık kısa farım yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yani sürekli kısalar patlıcak acaba bunun bi çaresi yokmu uzunları yakmaktan başka
arkadaşlar yokmu hiç xenon takan cıbıra
1.86 boy 85 kilo cıbırcık 125 üstünde çokmu iri olur xD ?
Tekbir R1 No1 Denizli. .
arkadaşlar cbr nin lastiklerini büyütmek mümkn mü
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
öncelikle herkese selamlar benim sorum şu avrupa yakasında istanbulda honda cbr 125 lerden ANLAYAN en güzel usta, tamirci, herneyse vardır ama ben bilmiorum yerlerini çünkü burda bir türlü anlayamıyorum nelerin değişmesi gerekip gerekmediğini , öyle rasgele bir motorcuyada gitmek istemiorum... çünkü güvenmiorum... bilen varsa adresi verirse sevinirim.... burda insanın sorununu anlatması çözmesi çok zor... oyuncak yap bozmaya benzemio çünkü
...
honda yetkili servisine giderseniz cok daha iyi cozumler alirsiniz..
yetkili servis listesine www.honda.com.tr den ulasabilirsiniz..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Arkadaşlar malum hepnizin haberi var geçen cbr 125 r ım yandı
dolayısı ile şuan parçalarını satıyorum çok uygun fiyata
parçalarda ynaıktan dolayı iz var bazılarında hiç bişey yok
isteyen alıp boyatabilir yada bir amörtisore 1200 - 1500 arası vermektense kısmi yanık izi yada nikelajcıda parlattırılarak kullanılabilir...
elimdeki parçaların listeis aşağıda vardır
Motor aksamı tamamen ..
Karbüratör
Ön disk
Arka disk
Ön jant
arka Jant
motor sag ve sol yan kapakları demir olan kısım
boya gerektiren direksiyon ve alt kısımları
bir adet depo
zincir dişlileri ön ve arka
basma ayaklıkları artçı ve kullanıcı
radyatör (yangından dolayı içindeki pervanesi erimiş olabilir
arka koltuk (sele ) kapağı
arka stop lamnbası ve stop takımı
2 adet ön amaortisör (1 tanesinin ust palstiği eridiğğinden içindeki yag akmıştır plastik alınıp tekrar yag basılması lazımdır)
1 adet arka amortisör
1 adet ön dişli
1 adet arka dişli
1adet ön fren mekanizması
1 adet arka fren mekanizması
1 adet orjinal egzoz
şimdilik aklıma gelenler bunlar
eger bu parçalara ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçsin
orjinaldir hepsi bazılarında yanık izi vardır bazılarında yoktur
boya ile hal olabilecek durumdadırlar
fiyatlandırması sıfır orjinal fiyatının yarısı yada yarısından bir miktar aşağısı olacaktır boya işi çok tutmayacagından orjinal ürünleri ttercih etmekte çekinmenize gerek yoktur
(NOT: orjinalin yarısı pahalı diyenler olacaktır ama sadece arka jant orjinali 850 ytl dir ) aynı işi ( 400 ytl ye almak varken geri kalan parçalar için siz düşünün çünkü benim motoriskeltimi tamir etmeye bu saydıgım parçalar hariç grenaj ve elektrik aksamı vs... 7500 ytl istediler işçilikk hariç...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Herkese S.A benim arka lastiğe çivi filan batmıştı bende bir kaç kez şişirip gezmiştim geçenlerde yaptırdım ama hava kaçırdı adama tekrar götürdüm yine yamadı bu seferde hava kaçırıyo sanırım lastiği değiştiricem bu konuşulmuştu daha önce ama hızdan pek kaybetmek istemiyorum sanırım görkemin dediği 120 ebatlı olandan veya yine 100 lük başka bir markayla değiştiricem..Hangi markayı önerirsiniz??
Arkadaşlar 1 ay önce havalar nedeniyle motorumu rize ye götürmüştüm.. Dün gittiğimde kardeşim 1 kez calıstırdım motor bölümünden ses geliyor dedi..
Hemen indirdim aşaya calıstırdım ; Ve motor bölümünden cık cık cık cık cık diye bi ses geliyodu.. Ses piston bölümünden geliyordu gibi geldi bana..
Acaba bu ne sesidir..
Performansta hiç bişey yok ; her şey aynı fakat o ses var... hissedilir bir sekilde cıkıyor ses !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sübaplardan geliyor sanırım ses...çık çık çık
cakalaz sogukken subaplar ses yapabiliyor,ayarlanmasi gerekli cok problem bisi degil,benim kendi falconumda da oldu,ayarlandi sorunsuz simdi..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
selamlar gecen gunlerde babam alman sitesinde cbr 125 ile ilgili bişi okumus ve bana soyledı ne kadar dogru bılmem ama , hava filtresinin orda ufak bir tıpa varmıs ve o tıpayı cıkarınca ses te ve performansta degısıklık oluyomus dogrumudur ? zararı olabılırmı ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Hmmm ; 1 ustaya göstermiştim o da subaplardan demişti.. Demekki sorun subapta
Ses aynen içeride makara varmıs gibi oluyor ; sanırım anladınız..
Peki ses kendisi mi kesiyor yok sa subap ayarı istiyor mu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Peki arkadaşlar motorunuzu en fazla kaç gün çalıştırmadan duruyorsunuz. Akü ile ilgili bir soru =).
Yapan yapar yapamayan eleştirmen olur.
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)