cbrlar sadece boş vitesteyken mi çalışıyor yoksa benimkinde bir problem mi var.
cbrlar sadece boş vitesteyken mi çalışıyor yoksa benimkinde bir problem mi var.
tşk. bende ikiside var demekki vitesteyken hiçbirtürlü çalışmıyor.
Bence ayaklık müşürü olması daha iyi böylece CBR_125 arkadaşımız gibi dalgınlıkla ayaklık açık gezmeyiz..
benm 3 seneyi gecti daha son 1,1.5 aydr teklemeye basladı farın teki bnde full uzun kullnyorum mecburen dieri otomatige bağlamış selektör gbi yanıp sönüyo
arkadaşlar ben de 4. cü senesine girecek olan cbr ımın far ampulunü 2 ay önce değiştim.. motor 10 aydır benim...ben çok fazla 12 bin devirde kullandığım için dinamo fazla elektrik ürettiğinden ampulu patlattığını düşündüm ve altına 20 cm lik neon gibi bişi taktım..ve o sorun ortadan kalktı diyebilirm....
Ben artçıyla birlikten kısalarla gitsem bile hemen hemen tüm arabalar sellektör yapıyo bir de uzunları yaksam..!
yani arkadaslar kısmet olursa ben cıbırımı aldıgım zaman 2-3 aya bi far mı değiştiricem ?
far ampulu.
ahmet93
Farlarının ayarı çok yukarıdadır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ögrendigimiz iyi oldu yeni a2 sınavına gıren oldumu arkadaslar 27 aralıkta sınavım varda
Ben de 27 aralıkta giriyorum sınawa Rize de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkese selam bişey sorcaktım..:cbr125'in önfarı komple 900 ytl miymiş??ve garanti süresinde kırılırsa garantiye dahil mi,yoksa değil midir? iyi forumlar herkeese..
cbr 125 ve yamaha yzf r125 i krşılaştrrsk ne dersinz ve ndn
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
Kesinlikle cbr 125 neden zaten 125 cc motor en az 5 ay sonra sarmıycak değiştirme istiyceksin zaten sadece görüntü için o kadar para vermek akıl karı değil
Zaten sert bir şey taşla filan kırılmıyo..
Arkadaşlar bun nasıl..
http://www.motorturk.com.tr/devil_egzos.html
Ayrıca burda bir çok motorun egzosları var..
http://www.motorturk.com.tr/site_haritasi.html
arkdaslar cbr ın kısa farları sürekli patlıyomu
Ben aldıktan 5 ay sonra değiştirdim şimdi yine göz kırpmaya başladı bu arada arkadaşlar en son 4 ay önce dğiştirmişim sorry!!
Şu an bu konu içerisinde 119 kullanıcı var. (0 üye ve 119 misafir)