Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Alıntı iyireklam10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediin şekilde bir yazı hazırlıcam bir iki gune kadar sizlerden destek kaç kişiden alabilrim bunu bilmiyorum sonuçta maili açıp kopyala yapıştır yapıp gönder demek 1 dakikamızı almıcak bir işlem ..

kaç cbr kullanıcısı yardım edecek bu konuda kendini beinm yerime koyup benim kadar üzülen herkese tşk ederim genede eger yardımcı olmak isteyen bir kaç arkadaş daha çıkarsa ..
    sonuçta bu topikte yüzlerce cbr cı var honda ozaman daha dikkatli olacaktır...

ve daha ılımlı yakşalacaktır olaya..
    iki gun içinde yazıyı hazırlayıp buraya koyacagım ..
    Ben de bütün msn listeme gönderirim benim sana tavsiyem bir avukat bul çünkü biz yasaları bilmiyoruz avukatların işi bu..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    iyireklam10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Görkemlede konuştum organizasyonu ve yasal yolları bulup bu şekilde hondadan konu üzerine duydugumuz rahatsızlıgı dile getiern bir mail hazırlıcaz ve hepimiz göndereceğiz
    ayrıca japonyayyada ingilizce bir metin hazırlayıp göndereceğiz...

avukat olayını eger konuya çözüm bulunmaz ise mahkeme süreci başladıgında devreye girecektir ama hondadan halen bu konuda cvp beeklemekteyim ..
    en son çare avukat işini halletmek istiyorum

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı iyireklam10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediin şekilde bir yazı hazırlıcam bir iki gune kadar sizlerden destek kaç kişiden alabilrim bunu bilmiyorum sonuçta maili açıp kopyala yapıştır yapıp gönder demek 1 dakikamızı almıcak bir işlem ..

kaç cbr kullanıcısı yardım edecek bu konuda kendini beinm yerime koyup benim kadar üzülen herkese tşk ederim genede eger yardımcı olmak isteyen bir kaç arkadaş daha çıkarsa ..
    sonuçta bu topikte yüzlerce cbr cı var honda ozaman daha dikkatli olacaktır...

ve daha ılımlı yakşalacaktır olaya..
    iki gun içinde yazıyı hazırlayıp buraya koyacagım ..
    Canım kardeşim Burda Hepimiz biriz Sıkıntı yok
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    iyireklam10,

Japonya'ya mail atma işi benim de aklımdan geçti.Yardımım dokunabilirse ne ala.Msn'e ekledim.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Arkadaşlar yanan Motorsikeltim ile ilgili bana sadece 1 dakikasını ayıraak yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu Linki tıklasın:
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...asabilmek.html

Alt kısımda beliritlen alanı kopyalayıp
    sayfanın sonundaki linke tıklayıp İLETŞİM FORMU yazan ust menüye tıklayarak
    hondaya göndersin
    yardım edecek başta cbr kullanıcılarını sonra honda kullanıcılarını bekliyorum
    benim başıma gelen siiznde başınıza gelebilridi
    kendinizi benim yerime koyarak düşünün ve yardımlarınızı bekliyorum ...

maili gönderen arkadaşlar o topiğin altına yazarsa gönderidğine dair kaç kişinin göndemiş oldugunuda TAKİP edebilriiz..
    tşkler şimdiden hepinize..

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben yaptım diğer baslığında var cevabım saygılar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    cbr 125 r 2006 & yamaha bws 100
    geçmiş olsun üzüldük umarım yardımımız dokunur..

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    ben msn lıstemden 12 kişiye ayrıca 2 abımın de motoru adına ayrı ayrı yolladım ınşalla sonuc cıkar :(
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Motosikleti
    cbr_125
    umarım sonuç alırsın arkadaşım.Bu arada grenaj modifiyesi yapan sağlam bir yer varmı ankarada arkadaşlar

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Ben de yazdım, çok üzüldüm çok geçmiş olsun Umarım bir sonuç alabilirsin..

Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    ilgi gösteren herkese tşk ederim tek tek..

----------------------------
    Arkadaşlar yanan Motorsikeltim ile ilgili bana sadece 1 dakikasını ayıraak yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu Linki tıklasın:
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...asabilmek.html

Alt kısımda beliritlen alanı kopyalayıp
    sayfanın sonundaki linke tıklayıp İLETŞİM FORMU yazan ust menüye tıklayarak
    hondaya göndersin
    yardım edecek başta cbr kullanıcılarını sonra honda kullanıcılarını bekliyorum
    benim başıma gelen siiznde başınıza gelebilridi
    kendinizi benim yerime koyarak düşünün ve yardımlarınızı bekliyorum ...

maili gönderen arkadaşlar o topiğin altına yazarsa gönderidğine dair kaç kişinin göndemiş oldugunuda TAKİP edebilriiz..
    tşkler şimdiden hepinize..

Motosikleti
    cbr_125
    Beyler motorun jantlarını genişletmeyi düşünüyorum pazartesi bir ustaya göstereceğim.usta maşanında değiştirilmesi gerektiğini söyledi.maşanın genişletilmesinde ne gini problemler cıkar nasıl belalara bulaşırım bir fikriniz varmı.kış bitimine kadar görünüm üzerinde oynayabildiğim kadar oynayıp motoru kaslandırmak istiyorum.nette dolaştım ve inanılmaz cbr 125 modifiyelerine rastladım bunları türkiyede yapmakta mümkün doğru ustaların elinde.fikirleriniz neler? maşayı genişletmek jantı değiştirmek ( ön ve arka ) bana ne gibi sorunlar acacak sizce

CBR-125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F4i
    Alıntı RedCarpet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler motorun jantlarını genişletmeyi düşünüyorum pazartesi bir ustaya göstereceğim.usta maşanında değiştirilmesi gerektiğini söyledi.maşanın genişletilmesinde ne gini problemler cıkar nasıl belalara bulaşırım bir fikriniz varmı.kış bitimine kadar görünüm üzerinde oynayabildiğim kadar oynayıp motoru kaslandırmak istiyorum.nette dolaştım ve inanılmaz cbr 125 modifiyelerine rastladım bunları türkiyede yapmakta mümkün doğru ustaların elinde.fikirleriniz neler? maşayı genişletmek jantı değiştirmek ( ön ve arka ) bana ne gibi sorunlar acacak sizce
    Sakın Motorun Şasesi ile oynama gerekli bi kaç modifikasyon var onalrı da söyleriz istiyorsan.....
    CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F

Motosikleti
    cbr_125
    CBR-125 Şase ile oynama fikrindeyim ama ben.daha daha sonra cc deki artışlar için silindiri genişletmeyi düşünüyorum.performansı şaseden sonra 2. plana bırakacağım.fakat fikirlerini bekliyorum

Benim yapmak istediğim şeyin maliyetine gidip temiz bir cbr 600 alınabilir ama ben bu motoru kişsielleştirmek istiyorum.bu benim için bir hobi.kullandığım tigranın ankarada eşi benzeri yoktu ve bu motorunda oyle olmasını istiyorum.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En büyük sorunun motorun çekişi olacak. Şu anki haliyle bile 130luk lastik taktığında güç kaybı yaşadığın motor jant genişletince hiç çekmeyecek. Üstüne üslük sürekli zincir değiştireceksin. Motoru zorlayacak, bu da beraberinde motor sorunları getirecek.

Onun yerine aynı ebatlara sadık kalarak tek maşa jant yapabilirsin. Üzerine bir de 130 michelin taktın mı tadından yenmez.
    Aşağıdaki linkte benim eski motorun fotografları var. Belki ilham verir.
    Burada

Bu arada , egzos'un alta alınmasıyla ilgili...

Bence kötü duruyor. Arka teker tek başına kalmış. Zaten ince...
    Bu kadar uğraş yerine yeni nesil yandan küçük egzos yapmak daha mantıklı bence.

Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Son resim en estetik duranı bence, bide sportif ses dışı parazit bağırtıları olmasa.

Motosikleti
    CBR 125R
    5. resm de hoş gözüküo bnce
    [COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Arkadaşlar benim sağ ampul gidici ne zaman gaza biraz yüklensem yanıp sönüyo daha 2 ay bile olmamıştı değiştireli
    Kısalarda böyle yapıyo bende hep uzunlarla gidiyorum..

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kısalarında temassızlık var. Yakında tamamen kopar. Cıbır ampulleri eski tip olduğu ve sürekli sabah akşam yandığı için fazla dayanmıyor. Sen yine iyi dayandırmışsın 2 ay...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısalarında temassızlık var. Yakında tamamen kopar. Cıbır ampulleri eski tip olduğu ve sürekli sabah akşam yandığı için fazla dayanmıyor. Sen yine iyi dayandırmışsın 2 ay...
    Ona bakarsan motoru aldıktan 6 ay sonra ilk ampulu değiştirdim allahtan çok pahalı değil 7 ytl orjinali..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)

Bu Konudaki Etiketler