Görkemlede konuştum organizasyonu ve yasal yolları bulup bu şekilde hondadan konu üzerine duydugumuz rahatsızlıgı dile getiern bir mail hazırlıcaz ve hepimiz göndereceğiz
ayrıca japonyayyada ingilizce bir metin hazırlayıp göndereceğiz...
avukat olayını eger konuya çözüm bulunmaz ise mahkeme süreci başladıgında devreye girecektir ama hondadan halen bu konuda cvp beeklemekteyim ..
en son çare avukat işini halletmek istiyorum
iyireklam10,
Japonya'ya mail atma işi benim de aklımdan geçti.Yardımım dokunabilirse ne ala.Msn'e ekledim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Arkadaşlar yanan Motorsikeltim ile ilgili bana sadece 1 dakikasını ayıraak yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu Linki tıklasın:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...asabilmek.html
Alt kısımda beliritlen alanı kopyalayıp
sayfanın sonundaki linke tıklayıp İLETŞİM FORMU yazan ust menüye tıklayarak
hondaya göndersin
yardım edecek başta cbr kullanıcılarını sonra honda kullanıcılarını bekliyorum
benim başıma gelen siiznde başınıza gelebilridi
kendinizi benim yerime koyarak düşünün ve yardımlarınızı bekliyorum ...
maili gönderen arkadaşlar o topiğin altına yazarsa gönderidğine dair kaç kişinin göndemiş oldugunuda TAKİP edebilriiz..
tşkler şimdiden hepinize..
Ben yaptım diğer baslığında var cevabım saygılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
geçmiş olsun üzüldük umarım yardımımız dokunur..
ben msn lıstemden 12 kişiye ayrıca 2 abımın de motoru adına ayrı ayrı yolladım ınşalla sonuc cıkar :(
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
umarım sonuç alırsın arkadaşım.Bu arada grenaj modifiyesi yapan sağlam bir yer varmı ankarada arkadaşlar
Ben de yazdım, çok üzüldüm çok geçmiş olsun Umarım bir sonuç alabilirsin..
ilgi gösteren herkese tşk ederim tek tek..
----------------------------
Arkadaşlar yanan Motorsikeltim ile ilgili bana sadece 1 dakikasını ayıraak yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu Linki tıklasın:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...asabilmek.html
Alt kısımda beliritlen alanı kopyalayıp
sayfanın sonundaki linke tıklayıp İLETŞİM FORMU yazan ust menüye tıklayarak
hondaya göndersin
yardım edecek başta cbr kullanıcılarını sonra honda kullanıcılarını bekliyorum
benim başıma gelen siiznde başınıza gelebilridi
kendinizi benim yerime koyarak düşünün ve yardımlarınızı bekliyorum ...
maili gönderen arkadaşlar o topiğin altına yazarsa gönderidğine dair kaç kişinin göndemiş oldugunuda TAKİP edebilriiz..
tşkler şimdiden hepinize..
Beyler motorun jantlarını genişletmeyi düşünüyorum pazartesi bir ustaya göstereceğim.usta maşanında değiştirilmesi gerektiğini söyledi.maşanın genişletilmesinde ne gini problemler cıkar nasıl belalara bulaşırım bir fikriniz varmı.kış bitimine kadar görünüm üzerinde oynayabildiğim kadar oynayıp motoru kaslandırmak istiyorum.nette dolaştım ve inanılmaz cbr 125 modifiyelerine rastladım bunları türkiyede yapmakta mümkün doğru ustaların elinde.fikirleriniz neler? maşayı genişletmek jantı değiştirmek ( ön ve arka ) bana ne gibi sorunlar acacak sizce
CBR-125 Şase ile oynama fikrindeyim ama ben.daha daha sonra cc deki artışlar için silindiri genişletmeyi düşünüyorum.performansı şaseden sonra 2. plana bırakacağım.fakat fikirlerini bekliyorum
Benim yapmak istediğim şeyin maliyetine gidip temiz bir cbr 600 alınabilir ama ben bu motoru kişsielleştirmek istiyorum.bu benim için bir hobi.kullandığım tigranın ankarada eşi benzeri yoktu ve bu motorunda oyle olmasını istiyorum.
En büyük sorunun motorun çekişi olacak. Şu anki haliyle bile 130luk lastik taktığında güç kaybı yaşadığın motor jant genişletince hiç çekmeyecek. Üstüne üslük sürekli zincir değiştireceksin. Motoru zorlayacak, bu da beraberinde motor sorunları getirecek.
Onun yerine aynı ebatlara sadık kalarak tek maşa jant yapabilirsin. Üzerine bir de 130 michelin taktın mı tadından yenmez.
Aşağıdaki linkte benim eski motorun fotografları var. Belki ilham verir.
Burada
Bu arada , egzos'un alta alınmasıyla ilgili...
Bence kötü duruyor. Arka teker tek başına kalmış. Zaten ince...
Bu kadar uğraş yerine yeni nesil yandan küçük egzos yapmak daha mantıklı bence.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Son resim en estetik duranı bence, bide sportif ses dışı parazit bağırtıları olmasa.
5. resm de hoş gözüküo bnce
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
Arkadaşlar benim sağ ampul gidici ne zaman gaza biraz yüklensem yanıp sönüyo daha 2 ay bile olmamıştı değiştireli
Kısalarda böyle yapıyo bende hep uzunlarla gidiyorum..
Kısalarında temassızlık var. Yakında tamamen kopar. Cıbır ampulleri eski tip olduğu ve sürekli sabah akşam yandığı için fazla dayanmıyor. Sen yine iyi dayandırmışsın 2 ay...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)