sanırım özel anahtar var buji için her anahtar girmiyor oraya bende yapamadım
sanırım özel anahtar var buji için her anahtar girmiyor oraya bende yapamadım
evet görkem abi senden bılgı alıs verısım cok olucak gıbı gorunuyo sımdıden hersey ıcın tesekkur ederım
arkadaşlar benim boyum 1.90 honda cbr 125 siyah almak istiyorum ama küçük kalır diyolar bayisine gittim cbf 150 çok heybetli kalıyo cbr 125e göre ikisinin de vibrasyonu yokmuş sizce hangisini almalıyım bana yardım edin
o boyla sana her motor kucuk kalir
bence cbf 150 al..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bence cbr 125 cbf 150 ye göre daha ihtişamli görünüyo :D tabi fikir senın sahsen ben param yeterse cbr yetmezse cbf alıcam =)
Blacklove16
Öncelikle cbr'ın alet çantasında şöyle birşey bulmalısınız. Hiç merak ettiniz mi ne işe yarıyor diye
Bulamazsanız başka bir motorun alet çantasını karıştırın
Ya da benim gibi Özgür'den araklayın
Işte anahtar
Gerisini halledersiniz Bujiyi sök , yenisini tak... Bu kadar
Sakın diş kaptırmayın ha
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cbr 125 r cbf'e göre daha çekıcı ve supersport serısınde bence cbr al
teşekkür ederim
Sahiden zor gücüm yetmedi benim spora gitmem gerek
Anladığım kadarıyla yaşın ufak ve hala uzuyosun cıbır sana ufak kalır cbf almanı tavsiye edrim ayrıca cbr cbf den kalıplı değil bence bizim cıbır şeklli birazcık, afilli yani o kadar
alet cantasi borcun var bana adamim..
:D
ya arkadaşlar honda cbf 150 almaya karar verdim ama ruhsat ve plaka maliyeti ne kadar olur bilgisi olan varmı bi de bakımı nasıl yapılmalı yağ egzos falan kaç kilometrede neyi kontrol ettirmeliyim???
Ya arkadaşlar benim bir sorum olucak ama motosiklet üzerine değil görkem konuyu 5. ayın 18 inde açmış ama kendisinin üyeliği 6. ayın 10 unda başlamış üye olmadan konuyu nasıl açmışki..Çok esrarengiz bir olay
Bende Florya dayım turuncu Cbr benim yeşilköy taraflarında başka turuncu cbr 125 yok 600rr var bi tane turuncu o kadar.Görürseniz atlayın önüme sellektör yapın korna çalın üstünüze yürürsem mtdenim diyin tanışalımBen olduğumu nerden anlarsınız 1.95 im tekerlekli elektrik direği izlenimi veriyorum
We are many...
eskiden bu konuyu baskasi acmisti,sora takilmamaya basladi siteye..
gorkemde yonetimden rica etti aldi ilk sayfayi..
ama o gelmeden once dutluktu buralar kimseler yoktuilk sayfayi fln o duzenledi..
Herkese merhaba, bu topiki açtım baktım,bi ben yokum,,üye oldum hemen..
aranızda yeniyim,bu sezon ehliyeti alırsam cBr 125 almayı düşünüorm küçük gelmezse boyuma posuma... herkes minik felan diyor bakalım hayırlısı.. Kolay gelsin herkesee....
ghostcbr125r
Profilimde yazıyor. Özel mesaj da gönderebilirsin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tamam görkem abi ekledim tesekkur ederim
Burada resimli buji değişimi var isteyen baka bilir .Arkadaşlar hepsini buraya yüklemek isterdim ama okadar çok bakım notu varki mecburen bunları bir yerde toplamaya çalışıyorum .Bilgi paylaştıkça büyür
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/id3.htm
Arkadaşlar geçen gösterdiğim cbr 150R stop lambası'na benzer bir uygulama yapmaya çalıştım ama daha tam bitiremedim sadece ön izlenim olması açısından resimleri gönderiyorum bu arada öneri verebilirsiniz .Tamamen bittiğinde açıklamalı gönderirim fakat bayaa bir uğraştırıyor daa çokk yol katedmeliyim
buraya kısa video koydum
Google Video
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)