Bursa ciddi anlamda soğuk istanbul'a göre onu farkettim.Sebebini bilmiyorum daha karasal ama oradaki nem vücuduma daha uygun gelmiş olabilir...Bi de açıkçası daha tam soğuklar başlamadı daha şimdiden üşümeye başladıysanız işiniz var =)))
Bursa ciddi anlamda soğuk istanbul'a göre onu farkettim.Sebebini bilmiyorum daha karasal ama oradaki nem vücuduma daha uygun gelmiş olabilir...Bi de açıkçası daha tam soğuklar başlamadı daha şimdiden üşümeye başladıysanız işiniz var =)))
AKIN FİDAN
Bayramdan sorna inşallah bende Cıbırıma kavuşacagım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
İnşallah kavusurun DYNNER
Üşüyenler alttan kilotlu corap giysin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eldiveniniz su alirsa..
marketten bulasik eldiveni alin..
gecenlerde 2.kere denemek zorunda kaldim..
(ilkini 2 sene evvel tekirdaga giderken denemistim)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Çözüm cok aradıktan sonra Yter ki insan motor kullanmak istesin !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
aaahh aaahhh bu foto cikmasin diye umut etmistim ama madem cikti..
arkadaslar bu pek ise yaramiyo..
bi sure sora torba yirtiliyo
ayrica yurunmuyo boyle..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bu torbaların cuval bezinden yapılanları war ; onlar yırtılmıyo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selamlar;
her ne kadar 125 cc lik bir motora sırf görüntü için bu kadar para verilmez deselerde bence verilir valla. üstelik sadece görüntü değil, su soğutma+arka disk fren+bilmediğim birçok özelliği+honda kalitesi için değer. yaz gelsinde üniversite okuduğum şehirde motosikleti koyacak bir yer ayarladıktan sonra cbr 125 e görücüye gidelim bakalım herhangi bir sorun olursa ben tamir ederim artık, makine mühendisliği okuyoruz bi işe yarasın daha 1. sınıf gerçi, ne kadar yardımı olur bilemem bu arada bayramınız mübarek olsun cümleten aranıza katılmak dileğiyle
Aramıza hoşgeldin xdanger ...
CBR 125 güzeL motordur ; Üniversitede cok dikkat cekiyor demedi deme Kendimden biliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ne güzel, ne mutlu sana.
Bende okurken imkanım olsaydı keşke.
Dikkat et ama kendine, kendini kaptırıp hız felan yapma.
Cbr150 stopu.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
çok şıkmış ya bundan bulsak bizim motorlarada uyar mı acaba?
%95 uyar. 14.000'inci mesaja gelmişsiniz hayırlı olsun
Tez zamanda temizlik gerekir
eyvallah hocam bir de motoru koyacak sağlam bir yer bulsam tek sorun yaz mevsiminin gelmesini beklemek olacak.
arabada ibreyi sona getirdim(220) ama o iş motosiklette sakat olur sanki, ilkokuldan beri araba kullanıyorum ama motosikletin yabancısı sayılırım, ha zamanla hız yaparım falan demiyorum, sonuçta motosikletin kaportası sensin. sonunu düşünen kahraman olamaz sözünü motosiklet üzerindeyken unutmak lazım, bende motosiklet üzerinde kahraman olmak istemiyorum zaten bu yüzden önerine kulak verip hız yapmam kardeş
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)