Havasını alman gerekiyor diyecektim ama sen çözmüşsün çoktan.
Havasını alman gerekiyor diyecektim ama sen çözmüşsün çoktan.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
meraba arkadaşlar ben kavacıkta oturuyorum yeni ikinci el cbr aldım 3 viteste tekliyor anlık yardımınızı bekliyorum
bir gün tanışmak niyetiyle
Arkadaşlar ÖSS denilen hayatımın bana en güzel anları yaşatan sınav yüzünden çok giremiyorum siteyeBu ÖSS sisteminin dersanelerin denemelerin de Allah toptan belasını versin burdan da kendimi ifade etmek istiyorum.
Girmişken bi kaçta foto atıyım diyorum,viraja yatma problemlemlerimi aştım özelliklede sola yatmada korkumu yendim ve fotolar;
Orjinal lastikle,Florya tarafından B.köy e giderken sahil yolundan Galeria nın otoparkına çıkan sağa dönüşten sonraki göbekte yaptım bunu,2 kişi bu arada.
Lastiğin üstündeki diğer kısımlara göre daha beyaz olan kısıma kadar sildim lastiği virajdaMutluyum.Farkı anlamanız için yatmadığım taraftan ve normal bir yoldan sonraki lastiğin halinide koyucam.
Yatmadığım taraf.
Normal yoldan sonraki lastik fotosu.
Ve Görkem e inanmaya başlıyorum orjinal lastik iyi gibi ya
Yat yat bravo
Ama yine de dikkatli ol
- Yatma tekniklerini internetten oku , hep yeni teknikler dene.
- Lastiklerin soğukken veya yol şartları elverişli değilken fazla yatma.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
geçen seneki kazamdan dolayı yatma olayına bi türlü ısınamadım hala çok korkuyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Yalnız bilgi alacağın kişiyi çok iyi seçmen lazım... Biliyorsun ki hicbir eğitim almadan hicbir tekniği bilmeden sokakların kralı gibi gezen cok insan var.
Nasıl tekliyor? Sadece 3. viteste mi yapıyor? Dişli kaçırıyor olabilir...
Daha iyi bilgi almak için teknik bilgiler bölümüne konu açabilirsin.
aynı sorunu yaşayan yokmu neden olabilir karbüratörü temizledim aynı yakıt muslugundaki emme monifoltuna baglı hortum kör tıpa yapmışlar yakıt muslugu arızalı olabilirmi iptal etmişler sanırım.
benzinden sanırım yetiştiremiyor.sadece 3 .viteste yapıyor kardeş
fazla gaz verince anlık tekliyor az gaz verince yapmıyor.öteki viteslerde sorun yok vites atması 1veya 2 de olması daha normaldır
gorkem teknik testekteki bilgiler hepsi aynı bana uymuyor .egzozu söktüm,benzin filtresini temizledim,siboblarde ses yok,karbüratörü temizledim, yalnız yakıt muslugundan şöpeleniyorum 2 cıkış var biri boş yardımınız için teşekkürler arkadaşlar 10 senedir motora biniyorum ilk defa böyle bi sorun başıma geldi.
yokmu bi fikri olan arkadaşlar
Hangi şehirdesiniz? Servise gösterdiniz mi bu sorunu?
hayır gösteremedim .servislere güvenmiyorum istanbul kavacıktayım yardımın icin sagol moto tala gittim bi kere motoru yakıyodum başka motorumdu bu degil yag koyma tapasını sıkmayı unutmuşlardı.ben uyandım yolda.
Servisler de hata yapabilir... Ama hatalarını telafi etmek zorundadırlar...
Bu doktorlara güvenmeyip kendi tedavini yapmak gibi birşey.
Ben demiyorum ki kendi bakımını kendin yapmak kötüdür. Ama bir yere kadar, elinden geldiğince.
Eğer fikrin değişirse de motosiklet konusunda usta birinden yardım almayı düşünürsen ümraniye honda d&b motoru öneririm.
teşekkürler cevabın için ,dogu ve batı motor duydum servisi iyi ilgiliymiş.ilk fırsatta ugrayacagım.tanışmak dilegiyle.forumdaki herkes kendine iyi baksın kazasız sürüşler dilerim.
arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.
Arkadaşlar benim bir akü sorunum vardı ya hani Ustaya götürmüştüm de bana akü demişti ? Meğer deponun altında karbüratörün oralarda bi fiş çıkmış akü sarj olmuyodu Onu takınca artık tek basımda alıyor motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.[/QUOTE]
önemli olan akıldır arkadaşlar aptaL USTAYI NE YAPİM cözüm üretmadikce al sıfır parca tak herkes yapar.önemli olan onarmak
[QUOTE=zeki73;1343865]arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.[/QUOT
Cbr125 nasıl Daha Hızlı gitmesini Sağlarım ? Diyorsanız Ön dişli , Arka Dişli Hesaplamaları hangi devirde ve hangi viteste kaç klm hızla gittiğini size söylesin ;-)
http://cid-2abe7da78272d53a.skydrive...125%20R%20doc/
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.[/QUOTE]
hiç bakımını kendi yapan yokmu arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 230 kullanıcı var. (0 üye ve 230 misafir)