Karayılan Hemşerim ben 1.66 cm boyunda 81 kg ağırlığındayım..Bana tam biçilmiş kaftan.seninle aramızda çok az bi fark var kesinlikle sanada uygun bir motor..Şuda bi gerçek 1.75 üzeri kalıplı arkadaşların altında ufak kalıyor tabiki..Ama bizler tam Klas boylardayız..Her makinaya cillop gibi biniyoruz..Yakışıyor abii bize..kesinlikle sanada yakışır..
Vay canına baya güzelleşmiş mu cbr 125 yaa. Eski kasa cbr 1000 gibi olmuş.
Parası olan alsın bunu kaçırmasın derim.
Ahmet kardeş kirliliği önleyelim diye burata yazdım.
Maalesef vergi bolluğundan modelleri 1-2 sene sonra ucuzlayıp modası geçtiğinde sahip olabliyoruz.
Ne yapalım buna da şükür.
Parası olan da alamıyo çünkü türkiye de yok
benim boyum 1.82 ama nası durdugum degilde ustunde mutlu olacagımı bıldıgım ıcın bu modelı sectım alıcamda işallah umarım alırım heralde ya alcam alcam
Boyum 1.63 kilom 49 saçım siyah gözüm mavi evliyim çocuum yok bu motor tam bana göre mi şimdi yani bu ne yaaaa tamam çok uzun boylular için biraz abes durabilir ama herkes kullanabilir mühim olan insanlık
Şiiiişt anarşist misin sen sus bakiim
A bu arada tankpadim gelmiş kargoda hafta içi elime ulaşır manyak bişii hemen foto ekliciim buraya
önemli olan senin beyenip yada beyenmemen bence eğer kendine yakıştırıyorsan al ama sende aynaya baktığında hoşuna gitmiyorsa galiba küçük diyorsan kendi kendine alma derim benim boyum1,86 ama benim hoşuma gidiyor ve seve seve biniyorum sonuç olarak herkesin sana yakışıyo dediğini değil kendine yakıştığını düşündüğünü al derim
walla gelmiyoooo çok bekledik çook tartışıldı ama nafile bizde 2006 modele devammmmmmmm
carpe diem
Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama bir de Dısardan gözükme potansiyeli var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tankpadim geelllddiii Yağmur olmazsa akşam foto koyarım
Bu karadeniz de motor piyasası hiç yok be kardeşim.. Tertemiz motorumu 3000 YTL ye vereceğim ama alacak adam yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hyo almadan rahat etmeyecek o
merak etme cakalaz benimki de satılmadı hala, akdeniz de aynı
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)