►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
turuncu olmazmi ya
gorkem almisti bana
yamuk yumuk ceksem dahi super durmustu repsole..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yamuk yumuk ceksem dahi super durmustu repsolDe yazmaliydim kusura bakmayin
(aslinda hayir kirmizi beyaz cbr a hanspree yaptim)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
acaba repsolde turuncu jant üzerine extradan şerit atsam nasıl olur :S motoru aldıgımda jant turuncuydu şerit atma istegim içimde kaldı ama illaki istiyorum,sizce ne renk uygun olur
Arkadaşlar bende cbr almayı düşünen biri olarak izninizle size birkaç bişe sorucam.
yeschim ablamız cbr 125 almış malum sıfır olduğuna göre bu motor 2008
Gelelim benim soruma. Şimdi aşağıya koyduğum cbr resimleride 2008 model cbr 125 resimleri. Önde ortada duran küçük bi far mı artık nedir fazla teknik bilgim yok :D neyse o ışık yeschim ablamızın ve türkiyede gördüğüm birçok cbr 125 de yok. Bunun sebebini bilen varsa bi açıklama yapabilirmi acaba? Teşekkürler
aslında war ön farda 2 halojenin arasında duruyor alt tarfta,bu resimdeki kasa türkiyeye getirilmiyor ne hikmetse ama bu kasada farların arasına grenaj girdigi için özellikle kendini belli ediyor tabi birazda yukarı tasınmıs. bu arada yesim abla motorunuz hayırlı olsun size yakısan bi tercih yapmıssınız
sağol hemşerim cevap için anladığım kadarıyla CBR'nin oturuş pozisyonu büyük CC'li racing'ler gibi üzerine yatılmıyor anlattiğına göre oturuş pozisyonu dik o kadar yol yapmışsın helal valla benimde gönlümde CBR var çünkü CBF'ye göre üstün bir motor su soğutma 6 vites 13hp arka firen disk bu yüzden CBR daha iyi ve yakışıklı bir motor endişelerimse şunlar CBR CBF'den daha cılız bir motor ben 82 kğ ağırlığında 1.70 boyundayım altımda küçük kalmasından korkuyorum.tekrar sağol saygılar
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
hiç korkma cılız felan kalmaz ayrıca cbf ile karsılastırılamaz bile(her yinden)
bi kere farklı klasmankar..
bende bu ayın sonun da devir alıyorum cıbırımı hadi hayırlısı..
bu arada serit fiyatları nedir ve antalyada nerde bulabilirim, makul bi fiyata..
1.75 ten fazlasına büyük geliyor gibi geldi bana ; ama 1.70 ii dir !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Benim boyum 1,85 70 kiloyum sizce bende nasıl durur
waLLa şahsen 1.75 üzerinde küçük kaldığını düşünüyorum.. benim boyum 1.76 bana bile bazan yakısmadığını söyleyenler oluyor.. Ama zayıfım diye kurtarıyorum... 1.75 üzerine yakısmıyor motor ; Tabiş zevk meselesi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
biraz sırıtır gibi
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Bu arada daha 15 yaşındayımve 1,85 boyum var
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)