eVET Yuasa aküler Ordu da 160 YTL ; ama 60 YTL ye de akü var dedi Ordu Honda Bayii... Olmazsa ondan taktıracağım.. inşallah aküdür ; baska bişi olmasın da..
eVET Yuasa aküler Ordu da 160 YTL ; ama 60 YTL ye de akü var dedi Ordu Honda Bayii... Olmazsa ondan taktıracağım.. inşallah aküdür ; baska bişi olmasın da..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
vaauuvvv işte bunu seviyorum
Neyi seviyorsun ; Aküyü mü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hyoya vereceğiniz para ile 98 model 600cc suzuki srad alabilirsiniz... iyi bir araştırma yapmanızı öneriyorum...
arkdaslar radyatör suyunun nasıl bosaltılıcağını bilen varmı?? arablarda yılda bir radyoator suyunu değiştirin tavsiyesinde bulunurlar.bizde yapsak fena olmaz diye düşünüyorum.bosaltma ve yeni su antifriz karısımını koyarken dikkat etmemiz gereken seyler varmı???
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
cakalaz derbiyi bende düşündüm bayağda arastrdım.. ancak ilk defa motor alacaksan mantıklı ama sen simdi gbr alırsan sana ekstra tork ve oturus rahatsızlığından baska bisey getirmez.. caymadıysan dahasıda var.. ben antalyada 4000 liraya alıyodum vazgectim.. artı arka koltuk cok rahatsız..
Evet gercekten öyleymiş ; kullanan bi kaç arkadaş ile görüştüm ; arkana kimseyi almayacaksın diyor..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
170 mi 156 yaptım diyen yalan soyler
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
arkadaşlar tam bilen varsa yazsın lütfen bu honda cbr 125 in vites hızlarını bilen varmı 1. viteste kaç gider 2. viteste kaç gider 3,4,5,6 diye gidiyo işte keşke gösterge olsaydı... yolda giderkene ayarlayamıyorum yeni olduğum için.....
...
Arkadaşlar ben cıbırla Diyarbakırdan Antalya üzeri Manisa,, Somaya gittim oradada 1.000 km yol yaptık..ve 20 gün kadar sonra geri dönüp geldim..F 16 gibi mubarek..makinanızın kıymetini bilin vallahi cillop gibi makina 4.500 km kadar yol yaptım nasıl geçti bitti anlamadım..tık demedi maşşallah..seneye çine gidecem inşallah..
selam arkadaşlar bende bu motordan almak istiourm tavsiye edermisiniz artıları eksileri nelerdir...2006 model 5000 kmde 3750 ye temiz sorunsuz bi motor buldum sizce fiyatı uygunmudur... görüşleriniz için şimdiden tşkrler...
Selamlar CBR kardeşliği;
Kazaları bitirip kazasız yolculuk yapmaya başladığım bu son günlerde tam mutlu mesut ilerliyordum ki geçen akşam E-5 de Avcılar mevkiinde 5. viteste 100 Km/h ile seyrederken birden üstüme bir sıvının fışkırdığını gördüm hemen emniyet şeridine çekip aşağı indim stop ettim motoruhemen akan sıvıya baktım
Yağ değildi.....Benzin değildi.....Evet radyatörden gelmişti radyatör suyuydu
Neyse biraz dinlendikten sonra binip hararet yaptırmadan eve kadar geldim;
Sonra öğrendim ki radyatör devirdaym yapmadığı için içindeki su şişmiş ve üst kapaktan su atmış aynı zamanda içeriye soğuk su gitmeyince motor bloğunun üst kapak contasını da yakmış
Bu tümgün serviste CRAZYUSUCUK(Yusufun) elindeydi motor sağolsun halletmiş sorunu radyatöre sadece antifriz koymuş contayı değiştirmiş radyatör kapağını değiştirmiş ayrıca yağmurlu havada zinciri yağlamadan bindiğim günlerde zincir ön dişliyi eritmiş ön dişli de değişti motor sesinde de bi incelme vardı ve yağ değişim zamanı gelmişti bir de yağ değişti şimdi motor saat gibi çalışıyor...
Bu arada yaptığım son kazada kırılan siyah siper camın yerine orjinal şeffaf camı bulduk onu takıcaz artık
Evet Başımdan geçenler bunlar inşallah bundan sonra ne kaza nede arıza yapmadan yaşar gideriz herkese kazasız arızasız günler dilerim....
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Msn e yazdım buraya da yazayım;
Nedir Bu Başımdaki Felaket !
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)