geçmiş olsun keser..inşallah kısa zamanda iyileşirsn...senin kolun ve bacağın kırık peki motor ne durumda..tabi bunun önemi yok ama merak ettim...
geçmiş olsun keser..inşallah kısa zamanda iyileşirsn...senin kolun ve bacağın kırık peki motor ne durumda..tabi bunun önemi yok ama merak ettim...
ınanırmısınız motorda ıkı granaj kırık sağ ayna bıde fıren merkezı gaz kolu o kazaya gore hıc bırsey yok heee bıde solıımm duzeldım alcılar cıktı.. cok tesekkur ederım
Vay Ersel ; Geçmiş olsun... Ben de nerelerde bu adam diyorum kaç zamandır ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gecmiş olsun arkadasım umarım daha iyisindir....
arkadaslar genelde bu tip kazalara lastik basıncı neden olur... standart lastik ön 29-30 arka 32-33 bar bizim cıbırın ideal lastik basıncı 2 günde 1 kesinlikle kontrol etmenizi tavsiye ediyorum... deneyin yol tutuştaki farkı hissedeceksiniz...
Ben de lastik basıncını kontrol etmenizi öneririm.. Ben 3 günde bir havaları kontrol ettiriyorum ve sürekli düştüğünü görüyorum.. Lastik jant arasından da kaynaklanabilir tabi.. ÖN : 30 Arka 32 kullanıyorum sürekli..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Keser çok geçmiş olsun...
Keser geçmiş olsun bende motor almadan tırsmaya basladım bu kazalardan
geçmiş olsun
benımde arka lastıkde çivi var 5-6 aydır beraber yaşıyorum çiviyle :D lastıgın havası yavas yavas ınıo ve gercekten vırajlarda cok fark edıo hemen yalpalamaya baslıo ön 29 arka 32 yapıyorum
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
çıkma parça bulabılecegım bır yer varmı cbırıma sızce yardımlarınızı beklıyorum.. ayrıca hepınıze tesekkurler.
keser
Cok gecmis olsun...
ilhan1154
Kısa surede lastigini yaptırmanı tavsiye ederim... Sonucta uzerinde canını tasıyorsun. Hic beklemedigin anda basına dert acabilir. Sonra keske yaptırsaydım dersin...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Keser çok geçmiş olsun...
Ben de ön lastiği servisin tavsiyesiyle indirmiştim yaz ortasında, ama artık havalar soğudu biraz arttırmak gerek.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Lastik havası cok cok önemli arkadaşlar ; En ufak bi virajda lastiğin kayması belirginleşiyor.. 3 Günde bir kontrol ettirmenizi öneririm...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://groups.google.com.tr/group/yo...290f8996?hl=tr
arkadaşlar aralık basında aranızdayım ama bu görüntüler beni tedirgin etti..
lütfen dikkatli olalım
!!!
dreamdark´isimli üyeden Alıntı
01.11.2008 C.tesi günü Tuğper' in ailesine başsağlığına gidiyoruz arkadaşlar.
İlgili Link aşağıdadır:
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gidiyoruz.html
....
Iyyy ; yemek yiyodum ve resimlere baktım .. Öğğğğğğğğ
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
keser geçmiş olsun
Abi böyle fotoğraflar lütfen koymayınız...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)