Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Ben otosever de yaptırdım bu arada Şirinevlerde
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Juba bakım cok tutmus... Caddeye gelen adamsın usenmeyip db motora gitseydin daha karlı cıkardın. Neyse...
2000de bir degistirmek kafidir... Daha azı gereksizdir. 2000de bir bile gerekli degildir fakat iciniz rahat olur. Ben de motorun cigerini soktugum icin bu sekilde degistirirdim .
Honda servisleri 4.000de 1 onerir. Avrupa servis kitapcıgında 8.000de 1 yag degisimi yazar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Merhaba arkadaslar. Birsey merak ettim. Aramızda ehliyetsiz suren arkadaslar var mı?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Benim Sürücü Kursum olduğu haLDe Ehliyete yeni yazıldım.. Çünkü A2 Yeni vermeye basladık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ne güzel ya milletin ehliyeti yok kullanıyor.
Bizim ehliyetimiz var motorumuz yok :(:(
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Moto43
Uygun bir zamanımda tamamen anlatırım yapman gerekenleri
ahmet93
Yasının tutmamasını anlıyorum. Yeni yasına girer girmez ehliyet almalısın
dynner
Onemli degil zamanında benim de ehliyetim vardı motorum yoktu. Hatta simdi de yok. Sen isi dogru tarafından yapmıssın. Once ehliyet...
Sabret motor da zamanla gelir.
cakalaz
Ayıp ayıp
VaLLa ayıp ama napalım ; Yapcak bişi yok Baskasına para kazandıracağıma ben kazanayım
Arkadaşlar kışlık yağımız 10-40 değil mi ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayda bu konu rekora koşuyor gercekten
:thumright
gorkemin motor rektifiye olmadi ki..
onun olayi baskaydi
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)