Ukraynada cok var 250rr fakat belgesiz... Yani kacak.
80 olmasina gerek yok hatta 70 daha iyi... 130 genisligi 70 yanak mesafesi 17 jant capı.
Yanak mesafesi ne kadar az olursa motoru o kadar cok yatırabilirsiniz.
Ukraynada cok var 250rr fakat belgesiz... Yani kacak.
80 olmasina gerek yok hatta 70 daha iyi... 130 genisligi 70 yanak mesafesi 17 jant capı.
Yanak mesafesi ne kadar az olursa motoru o kadar cok yatırabilirsiniz.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şimdi hem orda kaçak hemde bi de buraya kaçırcan olmazGetiren getiriyo buraya ya çok iyi motor o motoru alsam dönüp 600lüklere bakmam valla.
Fiyatı da iyiymiş bu lastiğin ama hadi bakalım bi babama açıyım konuyu zaten pansumana verdiğim parayı biriktirsem aynı hesaba geliyo
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Arkadaşlar Dün Bursadan Gelirken İnegöl Mezitler Arasında Arka selemi düşürdüm Yani Düşürmüşüm Gecede Arabayla Gitdik Bakmaya yeni geldik. Ama Bulamadık...Dİcem Arka Selenizin Tam Oturup Oturmadığını Kontrol Edin..
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Beyler sordum Buzmotora... Buyrun ;
kargo dahil 290 ytl ; ön 90/80-17 arka 100/80-17 michelin pilot sporty
Dediler
SAYGILAR
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bende kasım da 2008 model siyah cbrımı alcam ama bişi sorcam 2009 model çıktımı yada çıkçaksa ne zman çıkçak söylerseniz sevinirim
arkadaslar 2 sorum olucak cbr nin şu anki en son modeli ve fiyatı nedir bilen varmı?
Valla internet sitesinde yazan hatırladığım kadarıyla (www.buzmotor.com) 130/70/17 nin 181 ytl olduğu ama şu anda site açılmıyor tam net bir cevap veremiyorum kusura bakma.
Ve gerçekten lastik hoş duruyor.Dün bi de riva yoluna gittim Necdet abi nin ziyareti için orjinal lastikle valla ölümüne girdim virajlara bu lastiği alsam nasıl olur artık bilmiyorum.Bu arada viraja yatabiliyorum bende bi sorun yok teker çok kayıyor dün denedim yani
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Aradım sordum ben ; 290 YTL dediler...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim orjinal lastikte 5600 km de bitti gibi 1000 km daha gider herhalde bende uygun fiyatlı bir lastik arayışı içindeyim
Bir sorum var biraz saçma ama sadece arka lastiği değiştirsem ve 130 luk olsa olur mu?? (cakalaz senin söylediğin fiyatl orjinal ebatlar için mi)
Zaten artık cbf 500 veya er 5 e geçmek istiyorum keşke sıfır alabilsem
Orjinal ebatlar için ama Michelin Sporty marka..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm beyler ben 15 yasın dayım ama bıldıgım bır sey var kım nederse desın bence honda cbr 125 kım nederse desın kanunı racer200 dende ıı suzıkı dende ıı bu benım kararım herkeze teekkur ederım arkadslar
şu 3 ay ıçındede motor almayı dusu nuyorum honda cbr 125 alıcam galıba ama 5 mılyarda cok motora be arkadaslar kanunıde alırsam fyat yonunden alırım gorunusede onem vermem bırde suzıkı dusunuyorum bakalım
sizin fikrinizi de merak edıorum arkadaslar???
Öncelikle aramıza hoşgeldin...15 Yasındasın ; Ne kadar güzel ama kullanmak için uygun yas değil.. En azından ehliyetsiz de olsan Ehliyet yasını doldurup o sekilde Motor almanı öneriyorum sana.. Yine de sen ve ailen bilirsiniz tabii
Honda CBR 125 R Tabii ki iyidir.. Kesinlikle Çin malları ile kıyaslanamaz ki bu Kanuni Hiç olamaz ! Kılasmanına göre yeterli bir motor.. Görünüşü yakıtı ve hızı açısından tatmin edici özelliklere sahip..
Tekrar hoşgeldin...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abı ben sıtede oturuorum sıtemız buyuk cogun lukla sıtede bınıcem bu zaten benım ılk motorum degıl merak etme abı ama yınede tesekkur ederım benı duusndugun ıcın saol
Haa ; Trafiğe kapaLı alanda tabii ki kullanırsın ; Öğrenirin ; Yetişirsin.. Ki zaten alısınca kim ne derse desin Trafiğe cıkacaksındır.. Kimse engelleyemeyecek seni ; AMa gerekli koruma ekipmanlarına sahip olman gerekiyor
En azından; Ya KASK TaK ; Ya ÖL !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar motorumu satıyorum
10500kmde 2005 model pirelli mt75 arka 110 ön 90
makine resimlerde göründüğü gibidir
05066847786 SERKAN KARAYEL
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
Aynalar nerde ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beyler 2009 modeli çıkıtımı çıkçakmı
Çıktı da ; Türkiye ye girişi yok henüz...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)