iki aynandamı kırıldı ??
Peki öyleyse bizde toplaşmaya aynasız gideriz. Ama bunun acısını da nereden kimden nasıl çıkartıcam bilmiyorum
Yok kardeşim ya Sol ayna ve Debriyajı gidona bağlamaya yarayan aparat varya onun ayna kısmı kırıldı ayna da bişey yok sadece aynayı taktığım yer kırıldı ooof offffff of
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
eğer aynanın altındaki civatada kırıldıysa o civata için 13 ytl ödemen gerekicek.
onun dışında iki civata daha var onların fiyatıda 5 ytl idi galiba
Arkadaşlar CBR 125 kırmızı sıyah tercıh km si az olan nakit para makine arıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RÜZGARI RUHUNDA HİSSET :queen:
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
eyvallah zahmet verdimm.. sağolasın..
inşallah kısa zamanda aranıza katılırım..
bide son bi soru bu cbr125 in hiçmi kötü yanı yok?
VaLLa daha kötü yanını göremedim.. En kötü yanı arkadan bakınca arka lastik cok cok ince gözüküyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende 130luk lastık var gayet normal zaten bıraz daha buyuk olsa motordan büyük olcam daha dandık goruntu olcak motorun tek kötü yanı bana yetmıo :D bi dahakı yaz hyosung a geçiş yapmam lazım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Arkadaşlar bu motor kayıyor diyenler buna bende dahil izleyelim hep birlikte görelim binen adam nası biniyor.İçime oturdu valla yakında patlarsam sebebi bu videolar adamlar deli gibi viraja yatıyor bişi olmuyor ben 60 la yere yapıştım çatlarım valla ya
http://www.youtube.com/watch?v=gcdRdKeU7gw
http://www.youtube.com/watch?v=7OOpE7fBw28
Bu videoda aşıyolar zaten artık adam ermiş yani amacı nedir bunun siz tekken yapamıyosunuz biz 2 kişi yaptık kapak olsun mu?Çok içerledim moralim bozuldu gidip dizlik alcam en kısa zamanda
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Lastiklerle alakalı oLabilir ... Yol tutusu cok cok iyi oLan lastikler mevcut.. Orjinal lastiklerinin yatarken kaydığını bi kaç arkadaşımdan daha duymustum...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar benim 125 in aküsü bitmiş uzun zamndır binemiyordum bauhaus ta satılan şarj cihazlarıyla şarj etsem işe yararmı yoksa aküyü değiştirmemmi gerek
Uzun Süredir kullanmıyorsan tabii ki akün biter... Her motorda oLuyor ; Ben de 1 haftadır kullanmıyorum ve Çalıstırınca aynı olacak... Bİr kez calısınca düzelir... vUrdurarak calıstırmak pek sağlıklı değil ama ben ilkinde o sekilde calıstırmıstım Zaten daha da sorun olmamıstı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hizliveofkeli043@hotmail.com ekle burdan gorusleım ıstersen
Hüso oLum motoruna Müşteri cıktı Hadi yine iyisin ..
Şimdi benimkini satmak kaldı sana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hüso senınde km yuksekmıs ya
Hüso yam olarak kaçtaydı senin motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Şu an bu konu içerisinde 253 kullanıcı var. (0 üye ve 253 misafir)