@ TaRKoo ;
Bayiye mi sattın motoru... Kaça verdin ???
@ TaRKoo ;
Bayiye mi sattın motoru... Kaça verdin ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ne güzel bu topic yine eski günlerine döndü
şirinevler deki otosevere motorumu teslim ettim. İş icabı honda beat almam gerekiyodu. cbr ile takas ettim.yarın gidip motoru görebilirsinz.bugün bıraktım motoru.tdağdan arabaya yükleyip getrdim yenisini alıp döndüm.vekaletimi de verdim
resimde de gördüğünüz yeni honda beat
YAMAHA XMAX 250
Görkem
Eger ayna ve maneti tutan alasim kirildi veya dis kaptiysa 54 ytl'ye onu satin al. Aynaya gelince, orjinal almana hic gerek yok. 5 ytl'ye sirkeciden daha kucuk daha zarif aynalar bulabilir , veya orjinal fiyatina cok daha gosterisli ayna takabilirsin.
sağol görkem yorumun için.valla orjinal ayna olsun istiyorum ama yinede bi bakim diğer modellere...
ben bi cbr 125 alıcak olsam orjinal olmayan bişey istemem çünkü...
burdan yazarım eğer farklı ayna alırsam
sahibindende 4675357 nolu ilanda kaydı var bir bakıhttp://www.sahibinden.com/4000_km_de...QQdisplayitemn, becerebildiysem aşağıya linkde vereyim:
Viraj konusu geçmiş benimde en sevdiğim konulardan biri oldu bu,Görkem le Kadıköy de yaptığımız konuşmadan sonra beni de dürtükler oldu şeytan4 kere çeşitli hızlarda(genelde düşük hızlar)sola yatma sonucubende bi kaç deneyim edindim virajlar konusunda ve artık inanılmaz zevk veriyor viraja girmek bu makinayla zaten artık hızı falan yetmiyo yani sadece virajı için biniyorum.
Madem bu kadar viraj sever var bi kaç yol tarif edin de keyfini sürelim ya mesela Görkem e sorduğumda Şile yolunu önermişti galiba.Benim en sevdiğim virajlar Taksime giderken tersane nin ordan yukarı çıkan yoldaki ard arda virajlar.Çok güzel giriliyo o virajlara genelde gece vakti boş oluyor denemenizi tavsiye ederim.Sahil yolunun asfaltı yamalı bohça gibi olmasa mükemmel olur mesela...Evet var mı tavsiye eden?
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
forumun viraj propagandasını Gorkem yapıyo zate
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Duz yolda herkes gaz acar , onemli olan donebilmek
Sile yolu dememisimdir. Sile yolunun asfalti cok bozuldu ve kamyonlar yuzunden cok tehlikeli bir hal aldi.
Benim sana dedigim Riva yolu. Avrupa yakasinda , 2. kopruden cikmadan once Kavacikta Riva sapagi vardir. Oradan ciktiginda Rivaya dogru ilerlersin. Tunele girmeden once sag tarafa saparsan o yol seni dogruca riva yoluna goturur.
Bircok SS kullanan o yolda gaz acar.
Onun disinda , Riva yoluna gider gibi yapip , Polonezkoy sapagindan sapip polonezkoy yollarini kesfedebilirsin.
Bursa'ya giderken "dikkat tehlikeli virajlar" tabelasinin oldugu kisimda butun motorcular gaz acar :D
Caddebostan-Bostanci arasi sahil yolu. Hatta bu yol Kartal'a kadar devam eder.
Fakat asfalti pek iyi degildir ve trafigi bakimindan tehlikelidir.
Viraj almak zevklidir , fakat tehlikelidir. Sinirlarimizi iyi bilmeli , ve surekli calismaliyiz.
Virajda en onemli konulardan bir tanesi frenlemedir. Bircok hata bu yuzden olmaktadir.
Frenlemeyi virajda degil , viraj oncesinde yapmali , viraja frenle girmemeliyiz.
Virajli bir yolda , viraja yaklasirken frenleriz , vites kuculturuz. Dogru vitesi bulur , frenleri birakir , viraja sabit hizla yatariz.
Viraj cikisini gordugumuzde ve viraji sorunsuz alabilecegimiz cizgiyi kestirdigimizde gazi acar hizlaniriz.
Bir dahaki viraja kadar gazlar , viraj geldiginde yeniden yukaridakileri uygulariz.
Bunu kusursuz ve seri yapmak , tecrube kazandikca olur.
Ayrica onemli olan diz surtmek el degdirmek degil , onemli olan viraj cizgisini koruyabilmektir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
sile agva arasi orman yollari da cok iyi biraz zorlayici..
dar yol ama cok virajli dikkat ister:d
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Honda'nın Vitesli Motorlara yeni başlayanlar.. yeni adım atanlar için yaptığı eğitime katılmaya karar verdim. En kısa zamanda bana uygun olan bir tarihte
1. kur eğitimi alıcam.
Bu şekilde pratik yapmış olurum. Ehliyet kursuna motor öğrenmek için değil en azından sadece ehliyet almak için gideceğim için kafam rahat olur, aman sürüş bilgisi verirler mi vs. derdim olmaz
Kader bir bumerang gibidir.. Döner dolaşır seni bulur..
motorun temiz gözüküyor fakat.
1. istanbula uzak.
2.benim verecegim cbr 125 e 3.800 ytl . hemen hemen. + alım satım.
tekrar dile getiriyorum az kmli temiz mümkünse istanbuldan cbr 125 aranıyor.
photoshoplu baba repsol
zannedersem sizin motorunuzun ilanı bu.
http://www.sahibinden.com/honda_bayi...XQQdisplayitem
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Bu photoshop Lu repsolun PoPosu neden kalkık böYle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Benim motorun ta kendisi cbr almak isteyen arkadaşlara şiddetle öneririm.gerçekten çok temizdi... resimleri yetersiz bulan arkadaşlar benim ilana tıklayabilirler...
http://www.sahibinden.com/sok_sok_so...XQQdisplayitem
YAMAHA XMAX 250
Beyler bana vitesle debriyaji gosteren bi resim atarmisiniz hic bilmiyorumda Paintle yuvarlak icine alsaniz Bi zahmet tesekkur ederim.
Motorun var vitesi mi bilmiyorsun ???
Sol ayak vites sol el debriyaj
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
En guzel secimi yapmissiniz. Tebrik ederim. Bu egitimleri devam ettirmeniz size cok buyuk katki saglayacaktir. Temel surus teknikleri icin 1 ve 2yi oneririm. 3 ve 4'e giderseniz ileri surus tekniklerini de ogrenmis olacaksiniz.
Yalniz Honda'nin takvimleri dolu oluyor. Acele edin , egitimde yerinizi kapin.
recayi
Buradan debriyajla vitesin yerini sormaniz size birsey kazandirmayacaktir. Benim tavsiyem bir an once tecrubeli birinden veya biryerden egitim almaniz.
Konu ile alakasi olmayan mesajlar silinmistir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bak kardeşim niyetin varsa bu motoru kaçırma derim.eminim ki bu işe sebep olursam senden çok hayır dua alıcam.çünkü motor gerçekten 0dan farksız yaa.servise bıraktım adamlar tur attı bindi denedi.bana dedikleri şey ne biliomusun.bu motora hiç binmemişin.0dan farksız dediler.sattığına pişman olucan dediler.zaten motoru ben oraya götürmeden resimlerini mail attım.telefonla motorumu hiç görmeden kabul etttiler.yolun düşerse git gör motoru.0 km olanını gör vitrinde.bide sonra git benim bıraktığımı gör.al bi tur at dene.motor hiç uzun yol yapmadı hiç düşmedim hiç yatırmadım hiç sürttürmedim.devamlı garajda tuttum sokakta hiç bırakmadım.hep şehir içinde bindiğim için scooter almayı uygun gördüm ve iş icabı honda beatla takas ettim.
tekrar sölüyorum.ben motora 4000 ytlden ilan verdim 3800e indirdim.zamanım olsaydı daha bekleyip ben o motoru 3800e çok rahat satıcaktım.çünkü memleketten birkaç kişi isteyen vardı.otosever motoru 3500e bırakmış.bence çok çok uygun bi fiyat.niyetin varsa bu motoru KAÇIRMA kardeşim.gerçekten çok samimi söylüyorum pişman olmazsın.
Herkeze İyi günler...
YAMAHA XMAX 250
sayın abicim giderim motoru görürüm denerim ilk defa bi sürüşe çıkarım.biliyorum motorun çok temiz. fakat benim almam için kendi motorumu satmam ve yaklaşık olarak üzerine 2.500 ytl eklemem gerekiyor. ve bu para şuan elimde malesef yok.
ama şirinevlere gidip motorla sürüşe çıkarım müsade ederlerse.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Evet evet hatırladım Riva yoluydu ya doğru gidemedim oraya bi türlü ama kesin gidicem bu motorla olmasa bile bi viraj çalışması yapıcam orda.
Bende bi şey eklemek istiyorum motorun sınırlarını iyi bilin ona göre girin viraja ben son kazamda tamamıyla sınırları zorlamam sebebiyle düştüm çok hızlı girmedim ama motoru gereğinden fazla yatırdım zaten arka teker kaydı ayaklık deydi pat dedi gitti motor altımdan.Aklınızda bulunsun ne kadar yatabilcem gibi triplere girmeyin sakın
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)