Ya beyler bişi sorayım yaa... Bu bizim motorlarda kısalar tek mi yanıyor.. Ben de ikisi de yanıyo ve uzunlar da ikisi de yanıyor..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende de ikisi yanıyo ama sanırım bazılarında tek yanıyo kısalar
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
OĞuz senin antalya daki OĞUZ MOTOR la bi alakan var mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz gorkemin motoruna bakarak soyluyosan fari patlamistir onun..
benim ole oluyodu
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
yok bi arkadaş söyledi bana normalde tek yanması lazım diye.. E o zaman da hiç aydınlatmıyor ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yok arkadas yanlis soylemis
yada okadar cok ampul patlatmiski kaniksamis artik bunu..
not:bu solediklerim cbr 125 icin gecerlidir gelipte 600rr boyle demeyin:D
Ya olurmu Juba da motoru sıfır aldı onunda tek yanıyor ama :S
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Benim ki tek mi yanıyo anamampul mü gitti bak aklıma ne soktun şimdi gidip inip bakmam gerekçek
Benim ikisininde yanması gerek 600 lüklerde tek far yanar bizimkisinde tek far yansa sadece kendini aydınlatır zatenBu arada sen naptın ya far işini hala kısa yerine uzun,uzun yerine kısa mı yanıyo??
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
arkadaşlar kıslarda benimde tek yanıyo uzunda ikiside yanıyo yani benimde kısanın biri patlak
görkem bişi merak ettim senin boy we kilon kac motora bu kadar yakısmısın
Bende sıfır aldım 3 amplde yanıyo benimkinde
Arkadaslar motorun orjinalinde iki far ampulu de yanar. Yani tek degildir.
Sizde tek yaniyorsa , ampulunun patlamistir. Daha dogrusu cibirlarda kronik bir sorun olan , farlarin surekli yanmasi sonucu , ampulunuzun kisa kisminda temassizlik olusmustur. Farlar surekli yandigi icin ne yazikki ampuller fazla dayanmamaktadir. Fakat farlarin kapatilmamasi guvenlik acisindan buyuk bir artidir.
Benim fotografdaki farlarin tek ampulu patlakdi. Sahsen goruntusu bu sekilde daha hosuma gidiyordu... vakti zamaninda
Ana sayfadaki belgelerde de gorebileceginiz uzere , motorun far ampulu 2x 12/35/35 V/W 'dir.
ruckerpark
58 kilo 1.74 civarlarindayim sanirim.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
1.80 70 kiloyum acele kilo wermem lazım mart gibi alcam cunku cıbırı
182. 75kiloyum...Üstünde iyi hissedin kendinizi yeter...Ayrıca uzun bir aradan sora netteki problemi giderdim de yazabiliyorum...Ayrca istanbula yerleştim okul sebebiyle...
AKIN FİDAN
ultra tekrardan hoşgeldin nerelerdesin sen ya
arkadaşlar cbr'ların yeni kasalarında tek yanıyor eski kasalarında yani bizim kullandıklarımızda çift yanıyor yanmayanlar bi baksınlar
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
oo hayirli olsun cok sevindim
cbr buralardami
16 plakali mavi cbr gordummu selektor yapip uzerine cikicam:D
peki arkadaslar 2009 lar ne zaman geliyo..
enjeksiyon varmi?
1.95cm 85kg açtırmayın ağzımı
Vaaay hayırlı olsun gezilere bekleriz baktık sen gelmiyon bi bakmışın biz direk sana bi gezi düzenleriz geliriz yok öle mavi cbr olupta gelmemek
Bu arada indim baktım garaja inmişken bi de kurcaladım yine biraz sildim falan benim farlar normal 2side yanıyo yani yanmayanlarda problem var .
Ya bide bu grenaj vidaları çok dandik direk yalama oluyo tornavida sıyırınca aklınızda bulunsun ben yeni taktım şimdi güzel oldu ilk aldığım orjinal hemen gitti zaten yenilerini takmak daha hayırlı eğer çok söküp topluyosanız
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Herkese merhaba..
Kanuni Racer(s) 200 ile Honda Cbr125 arasında takılı kalanlardan biriyim.
2 milyar bir fiyat farkı var + parça fiyatları Hondaya göre inanılmaz uygun.
Ama Honda işte..
Bu yüzden Honda eğilimim ağır basıyor.
Sorularım olacak.. Hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım. Tek motor tecrübem Scooterlar..
Ne kadar sürede motora hakim olabilirim, bayiden aldım çıktım ama ne dilinden anlıyorum ne de binmeyi biliyorum.
Başka sey saymama gerek yok anladınız durumu
Ne gibi tavsiye önerilerde bulunabilir siniz?
Kader bir bumerang gibidir.. Döner dolaşır seni bulur..
bir sürücü kursuna git orada 1 veya 2 seans kurs al çok bir para istemezler sanırım... daha sonra motoru yerinden kaldırabilecek kadar bilgin olmuş olur... motoru baayiden aldıktan sonrası motora alışma sürecin olucaktır... kullanım da eksik hissettiğin yerleri netten araştırarak tamamlayabilirsin... yada deneme yanılma yöntemi ile öğrenebilirsin vitesli motor kullanmayı ama bunun için de 0 bir motor tavsiye etmiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 213 kullanıcı var. (0 üye ve 213 misafir)