merhaba arkadaşlar.......tipte yok o motorda dostum yok...onu alacağına git ybr al üstüne az bişi ekle...heryeri plastik içi boş o motorun...
merhaba arkadaşlar.......tipte yok o motorda dostum yok...onu alacağına git ybr al üstüne az bişi ekle...heryeri plastik içi boş o motorun...
slm arkadaşlar cbr almayı düşünüyodum yeni kasalardan ama gelmiycek heralde diye düşünmeye başladım ve 2. el cbr aramaya başladım sahibinden.com da ve 3.000 ytlye 5600 de repsol buldum fakat motorun daha önceden kazalı olduğunu nasıl anlayabilirim bilmiyorum motordan fazla anlamamda yardımcı olabilirmisiniz şimdiden sağolun..
dostum kazalı olduğu biraz zor anlarsın kanaatimce sen en iyisi bi ustaya götür baktır değişen parçalı varmı diye değişen parçaları çoksa kaza yapmamış bişe olsa kesin devirmiştir motoru
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
o racer 200 ü kesinlikle kesinlikle alamnı tavsiye etmem benden sölemesi...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Beyler ; Bizim motorların ön arka dişlileri Kaçlıktır ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
teşekkür ederim bilgin için melocann o motordan soğudum biraz sıkıntım var yoksa 0 alıcam motoru sıkıntım olmasa 2.el düşünmem km si aa bile olsa kimisi rodajını düzgün yapamıyo motoru zorluyo paralıyo motoru benimde gönlüm elvermiyo 2 . el almaya bakıcaz artık
honda ile kanuni yi kıyaslamak mantıksız.
az fark var, biriktir honda al bence.
ben de honda cbr almayı düşünüyorum ama vites olayına takıldm
daha once motor tecrubem yok. b ehliyetim var. scooter vitessiz cazip ama, cbr varken anlamsız.
vitesli yi iyi ogreten bi kurs var mı sizin gittiğiniz??
bi tatil yaptıkk geldik neler olmus yha cakalaz yeni makine almıs hayırlı olsun allah kaza bela vermesin orjin cbr ne :D
hondanın özel egitim kursları var fakat ücreti biraz yüksekti yanlıs hatrlamıyorsam,belki motor alıcagınız zaman aldıgınız bayiyi araya sokarak indirim yaptırmak söz konusu olabilir,tabiki vitesli motor kullanmak zor olmasada tecrübe ister ama calısabilicek alanınız war ise mantıgını kavradktan snra ki cok uzun sürmez daha sonra calaısarak kendinizi geliştirebilrsinz,(cbr 125 için her motorda denemeyle ögrenlmez tabi ama bn cbr 125in kullnmnda bi zorluk görmüyorum)
Teşekkür ederim kardeşim pek bişey yok canımı çok sıkan bi şu sol aynayı tutan manet takımı varya o kırıldı ayna sağlam ama manet takımının kökü kırıldı bildiğiniz üzere o lanet parça da çooook dandik bi malzeme olan tutye adlı malzemeden yapılmış bu yüzden ne kaynak tutuyor nede yapıştırıcı tutuyor yenisini alıcam ama kim bilir kaç paradır tek ayna ile gitmek çok zor sol umu göremiyorum bunların yanında motor sol a yattığı için vites pedalım yamulmuştu onu düzelttim.... ayrıca bide sol sinyalimin içindeki ampul patlamış onu da değiştiricem bu gün allah kısmet ederse bide bu arada benim zincir artık 3 metre uzuluğa ulaştı ondan da seve seve bakla alıcam yenisini de 1-2 sonra mutlaka takmam lazım durum bundan ibaret
Teşekkür ederim kardeşim pek bişey yok canımı çok sıkan bi şu sol aynayı tutan manet takımı varya o kırıldı ayna sağlam ama manet takımının kökü kırıldı bildiğiniz üzere o lanet parça da çooook dandik bi malzeme olan tutye adlı malzemeden yapılmış bu yüzden ne kaynak tutuyor nede yapıştırıcı tutuyor yenisini alıcam ama kim bilir kaç paradır tek ayna ile gitmek çok zor sol umu göremiyorum bunların yanında motor sol a yattığı için vites pedalım yamulmuştu onu düzelttim.... ayrıca bide sol sinyalimin içindeki ampul patlamış onu da değiştiricem bu gün allah kısmet ederse bide bu arada benim zincir artık 3 metre uzuluğa ulaştı ondan da seve seve bakla alıcam yenisini de 1-2 sonra mutlaka takmam lazım durum bundan ibaret
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
dostum tekrar geçmiş olsun o manet benimde kırıldı aynı sol taraf ama aynada bişey yok servis parça fiyatlarını çıkarırken yarım yamalak bakmıştım yanlış hatırlamaıyorsam ve yanlış yere bakmadıysam o manet 100 ytl
56 ytl
pembekask
Papao Yeni Gine'de super bir kurs varmis
Nerede yasiyorsun ona gore tavsiye edelim.
CBR-125
Gecmis olsun.
Yalniz dandik dedigin malzeme son teknoloji butun motosikletlerde kullaniliyor.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ben manet takımını sipariş verdim pazartesi gelecekmiş. Benim manet kolu sağlam ayna da sağlam ama işte ayna ve manet kolunu birleştiren ve gidona bağlayan TUTYE adlı kesinlikle kaynak tutmayan ve yapışmayan kırıldığında mutlaka değiştirilmesi gerek o malzemeden üretilen o takım kırıldı bakalım pazartesi günü gelsin de motoru servise bırakıcam ondan yarı olarak birde kısa far ampülüm patlamıştı, Yaptığım kazada sol sinyal ampülüm patlamıştı birde zincirimin boyu artık 3 metreye ulaştığı için zincirden bakla alınacaktı hepsi pazartesi hallolacak inşallah.
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
hadi hayırlısı bakalım inşallah istdiğin gibi olur makinan
wala ben öle hiç aramadım dostum gittim servise verdim öle 2. el felan uğraşmadım çok masraf çıktı ama ne yaparsın biniyorsak bu zıkkıma yaptırcaz sanada tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)