arkadaslar selamlar cok zamandır yoktum tekrar baglandım motora guzel guzel seyler yaptım harıka oldu en yakın zamanda sızlere sunucam motorumu yorumlarınızı alıcam
arkadaslar selamlar cok zamandır yoktum tekrar baglandım motora guzel guzel seyler yaptım harıka oldu en yakın zamanda sızlere sunucam motorumu yorumlarınızı alıcam
arklar çanakkalede baktım sıfır 2008 cıbır yoq..sizce yeni başlıycam 2.el mi alsam? fiyatları da makul tek sorun peşin wermek
peki kac kmde alıyım cıbırı? öneriniz ?
15.000 km altı,2006-2007 model,3000-3500 ytl arası temiz bulabilirsin
Arkadaşlar aralık ocak gibi 2.el cbrler fiyatlar ne kdr olur 2006 2007 tercihimdir düşer mi..kasımda alıcam ehliyeti ondan şimdi alamam cıbırı
Şu an da bile 2500 YTL'den başlıyor fiyatları... o zamana da o kadara düşer.. 2500 YTL'den aşağıya düşmez fiyatı ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben 2800'den aşağı düştüğünü hiç görmedim ne yaz ne kış
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
2500 e Rize de satılıyor... Ayrıca 2600 e giresun da satıldı gecen gün 13500 km de.. Hyolar bile 4250 ye kadar düştü be kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
3 bin e temiz bulabilrmiyim şöle 5000 km de felan 2007 model
3250 DEN aşaya bulamazsın o temizlikte o kilometrede ve o model...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bi de bu 200 cc kanunilerde nie böle sorun cıkıyor herkes pişman aldığına :D çin malı felan diyolar
ben kanuni/MZ racer 200 almayı düşünüyordum iyi değilmidir yani fiyatıda iyi yani 2. ellerini 1400 e bile veriyorlar tipide fena deil başlangıç için.
arkadaşım sen başlangıç için tipine bakıyorsun sağlamlığına mı onu anlamdım yapmayın allahın aşkına cbr'yi karşılaştırdığınız motora bi bakın ya ewet cbr bunlara göre pahalı ama bunun gibi o kadarda motor eder yani
walla ben memnun olanı duymadım dostum tavsiye atmem
çunu unutma herşey tip değildir memnun olmak daha önemli olması lazım
öşöle düşün yola gidiyorsunuz arkadaşınızda hodna veya başka bişey var tipsiz bişey ama sizdede bu var yolda kaldığınızı düşün millet ne der koskoca yarış motoru yoldamı kalırmış canım iiiiii değil o zaman bunlar
of ya kafam iyice karıştı ya peki napcam ben şimdi peki bi model daha sorsam markası ramzey onlar nasıldır 2000-3000ytl arası tavsiye edermisiniz.
@ Kings :
Bunlara güzel bakarsan güzel performans alırsın kardeşim.. Ama o güzel bakma olayı adamı sıkıyor.. Bende de Ramzey vardı CBR nin aynısı... Sattım cbr aldm..
Hiç bulasma ; bekle paran yoksa;acele etme ; motordan soğuyacağına beklemeni öneririm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 108 kullanıcı var. (0 üye ve 108 misafir)