Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Melo ; Geçmiş olsun kardeşim ! Sana bişi olmaması güzel hiç olmazsa ...

@ Tuğper ; 44 000 km Zincir Takımını kaç kez değiştin

Benim motor 19 500 km de zinciri bitti de
    saol dostum eyvallah allah razı olsun benim nasıl olduysa kask vardı sol kaşım yarıldı 4 dikiş var

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    melocann
    Gecmis olsun... Sen iyi misin?
    Motorda ne masraf var?
    saol görkem teşekkür ederim dostum ben baya iyiyim ama ewdekilerle aram hiç iyi değil dostum

motorda 1100 lira masraf var adam ben karışmam banane diyor kaza yaranmalı olunca raporda şüpheli ben gözüksemde haklı benim ruhsat değşikliği yapacağım için sigortayı yaptırmamıştım karşı tarafın hiç bişeyi yok ehliyet ruhsat hemde suçlu ben bu adamı mahkemeye versem nasıl olur kazanırmıyım
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    iide kaza yerine polis çağırmadın mı ayrıca senin sigortan yoksa eğer masrafı kendin yaptırman gerekecek ayrıca ceza yiyecksin....Eğer karşı tarafında yoksa karşılıklı ceza yersiniz.Ayrıca senin varsa eski plakana dahil o devam ediyor die biliyorum.Polise şikayette falan bulunsaydın...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iide kaza yerine polis çağırmadın mı ayrıca senin sigortan yoksa eğer masrafı kendin yaptırman gerekecek ayrıca ceza yiyecksin....Eğer karşı tarafında yoksa karşılıklı ceza yersiniz.Ayrıca senin varsa eski plakana dahil o devam ediyor die biliyorum.Polise şikayette falan bulunsaydın...
    dostum plaka eskiydi polis raporları tutuldu raporda ben haklıyım ama kaza yaralamalı olunca (karşı tarafta hiç koruma olmayınca yuzu parçalanmış) şüpheli ben gözüküyorum

ceza yedim zaten sigortasızlıktan 55 ytl ceza yedim adamda hiç bi evrak olmayınca 1000-1500 arası yemiştir diye düşünüyorum

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ooo sen motosiklet ile mi carpistin...
    Sigorta konusunu bilmedigimden yorum yapamacayagim.
    Ama masrafa yorum yapabilirim , neler gitti motorda?
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
    Merhaba cbr perver insanlar
    bende sitenize yeni üye oldum aranızda Ankaradan cbr ını satan arkadası olan varsa haber verırsenız sevınırım ARN mı satmaya calısıyorum,satar satmaz alıcam CBR ı...

pıyasada gozume kestırdıgım bı kac tane var ama tabı gecmıslerını bılmedıgım ıcın sormak ısterım Ankarada uzak durmam gereken bıldıgınız cbr lar varmı?

bu arada sanada buyuk gecmıs olsun arkadasım...

ahmet93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    herkese iyi geceler benim cbr da ön farda sağ tarftaki ampulde temassızlık filan vardı sanırım 8 devirden sonra yanıp sönüyodu dün gece 2 tane 34 plakalı racer 200 le yarışırken ampül gitti şimdi hiç yanmıyo orjinal ampullerin fiyatı ne kadar bilen var mı aranızda????

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Servisinde 15 YTL teki... Dısarda 5 YTL
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Ooo sen motosiklet ile mi carpistin...
    Sigorta konusunu bilmedigimden yorum yapamacayagim.
    Ama masrafa yorum yapabilirim , neler gitti motorda?
    ewet ya adam biranda sağımdan yola fırladı arkasından geçerim diye firenede basmadım adam tuttu tam sol yapıp geri dönmeye çalıştı bende göz göre göre gittim vurdum dostum parçaları bilmiyorum ama motorda sorun yok sadece grenajda kırıklar var mesele biri sağ orta grenaj

Ben de birsey var sandim... Hallederiz skma sen canini...

Ben de bir keresinde kavsaktan gecen bir otomobilin arkasindan gecerim o gecene kadar dusuncesiyle gazi kesmemistim. Hanimefendi kavsagin ortasinda frene basip durunca tabi 100 ile giderken insanustu bir cabayla kadinin kapisina 20 cm kala durabilmistim. Kadin o kadar korkmustu ki yolcu koltuguna zipladi. Kizacaktim, kizamadim , guldum.
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewet ya adam biranda sağımdan yola fırladı arkasından geçerim diye firenede basmadım adam tuttu tam sol yapıp geri dönmeye çalıştı bende göz göre göre gittim vurdum dostum parçaları bilmiyorum ama motorda sorun yok sadece grenajda kırıklar var mesele biri sağ orta grenaj
    Geçmiş olsun Allah beterini vermesin kardeş
    Tanıdığın grenaj ustası varsa en fazla 250 ytl tutar ve aynı eskisi gibi olur.Ben de sol tarafa yattım ve kafa grenajı çizildi,orta grenaj 3 yerden çatladı gittim adam 205 ytl ye yaptı şimdi daha güzel parlıyo daha iyi duruyo çünkü boyası yeniBana da serviste seninki kadar bi fiyat çektiler ben de onlara başka bişi çektim böyle yaptırdım sonunda.
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Ben de birsey var sandim... Hallederiz skma sen canini...

Ben de bir keresinde kavsaktan gecen bir otomobilin arkasindan gecerim o gecene kadar dusuncesiyle gazi kesmemistim. Hanimefendi kavsagin ortasinda frene basip durunca tabi 100 ile giderken insanustu bir cabayla kadinin kapisina 20 cm kala durabilmistim. Kadin o kadar korkmustu ki yolcu koltuguna zipladi. Kizacaktim, kizamadim , guldum.

dostum benim sıkıntım adamın bana yaptığı haklıymış gibi birde masrflara karışmam banane demesi o yuzden mahkemeye verecem hemde çok mmasraf tuttu yarısını karşılasa sorun yok

Alıntı Juba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Allah beterini vermesin kardeş
    Tanıdığın grenaj ustası varsa en fazla 250 ytl tutar ve aynı eskisi gibi olur.Ben de sol tarafa yattım ve kafa grenajı çizildi,orta grenaj 3 yerden çatladı gittim adam 205 ytl ye yaptı şimdi daha güzel parlıyo daha iyi duruyo çünkü boyası yeniBana da serviste seninki kadar bi fiyat çektiler ben de onlara başka bişi çektim böyle yaptırdım sonunda.
    saol allah razı olsun

abi burda öle biri bulmak bi mucize keşke olsada yaptırsam

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    @ CBR 125 :

Kardeşim arka tutmalığı gönderdim... Pazartesi Öğleden sonra Şirinevler Aras Kargo dan alabilirsin..
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    sağolun benı taktıgınız için

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600
    Alıntı BreakerRuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba cbr perver insanlar
    bende sitenize yeni üye oldum aranızda Ankaradan cbr ını satan arkadası olan varsa haber verırsenız sevınırım ARN mı satmaya calısıyorum,satar satmaz alıcam CBR ı...

pıyasada gozume kestırdıgım bı kac tane var ama tabı gecmıslerını bılmedıgım ıcın sormak ısterım Ankarada uzak durmam gereken bıldıgınız cbr lar varmı?

bu arada sanada buyuk gecmıs olsun arkadasım...
    bir arkadaş kaza geçirmiş,ondan haberdar olmaya çalışıyor herkes yanlış anlama

ben motorumu satıyorum ilgilenirsen link burada;
    http://www.sahibinden.com/cbr125r_re...XQQdisplayitem
    KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!

by tpr.

Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı BreakerRuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun benı taktıgınız için
    dostum burda daha önceki msj'ıjı görmedim ksr bakma öncelikle çok saol

sen sanırsam cbr almayı düşünüyorsun ankara civarlarından aslında enin çaren mt ankara bildirsen onlar sana bulur bize istediğin karad sor bi zsan iyi yada kötü diyemeyiz ancak dış görünüşünden temiz veya kusurlarını söleriz

motor alacaksan kendin gidip bakman lazım içine sindiyse birde ustaya veya servisine götür baksın okey derlerse alırsın

melocann
    Su masraf nereden geliyor onu anlamadim. Kendi motorunu da mi sana yaptirmaya calisiyor?
    Benden soylemesi mahkemeye bulasma... Birkac kere basim yandi oradan biliyorum.
    Telefonumu gasp eden hirsizi pesinden kosarak yakalamistim, sonraki 2 yil mahkemelerde surundum , polisler kolumdan tutup goturduler mahkemeye ifade vermeye. Calan mi? Mahkemeye bile gelmedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum burda daha önceki msj'ıjı görmedim ksr bakma öncelikle çok saol

sen sanırsam cbr almayı düşünüyorsun ankara civarlarından aslında enin çaren mt ankara bildirsen onlar sana bulur bize istediğin karad sor bi zsan iyi yada kötü diyemeyiz ancak dış görünüşünden temiz veya kusurlarını söleriz

motor alacaksan kendin gidip bakman lazım içine sindiyse birde ustaya veya servisine götür baksın okey derlerse alırsın

zaten ustama goturecegım alacagım motoru ancak hanı sızın pıyasada sundan uzak dur dıyebılecegınız bı kac cbr var mı dıye sordum ben yoksa resımlere bakarak olmıcagının bende farkındayım bu ısın,kısmet repsol, siyah veya mavi istiyorum bende...

bı ankara konularına bakayım saol

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    melocann fark etmez orda olman grenajın fotolarını yollarsın sen bana,ben ustaya gösteririm fiyatı sana sölerim eğer istersen yaptırmak sökersin grenajı kargoyla yollarsın bana ben burda yaptırırm sana grenajı geri yollarım
    Bi yardımım dokunabilcekse her türlü yardım ederim yani
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    @ CBR 125 ;

Olum nereleerrdesin sen ??? Kargo dan msj geldi bana ; Bugün öğlenden sonra git al
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

CBR-125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F4i
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ CBR 125 ;

Olum nereleerrdesin sen ??? Kargo dan msj geldi bana ; Bugün öğlenden sonra git al
    Kardeşim msn açamıyorum yasak burada. MT ye girebiliyorum ancak tamam çok sağolasın akşama gider alırım allah razı olsun çok işime yarayacak sağolasın.
    CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 263 kullanıcı var. (0 üye ve 263 misafir)

Bu Konudaki Etiketler