Arkadaşlar cbr 125 in 2008 modeli türkiyeye geldimi bilen varmı acaba şu 600rr gibi kafa grenajı olan. Yardımcı olursanız çok sevinirim alcam o motordon ama gelmedi sanırım tr ye daha?
gelmedi... ne zaman gelecegi bilinmiyor.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bekleriz 2009 da gelir kesinlikle
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar bende motosiklet ehliyeti almayı ve bir adet CBR 125R edinmeyi düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir kaç soru var.
1. Fiyatı 5.510 YTL. Ruhsatla, plakayla (ehliyet hariç) ne kadara çıkar bana?
2. Kullanımı iyi mi?
3. Yakıt durumu nasıl?
4. Şehirler arası seyahat edebilir miyim?
Bu soruların cevabı hemen her sayfada var
Neise ;
1-5750 YTL ye maximum alırsın
2-Kullanımı iyi.. Kolay.. Rahat...
3-Yakıtı koklamayı bırak uzaktan bakıyor diyebilirim..O derece az yani...1.50 litre ile 45 km yapıyor...
4-Edebilirsin.. Biraz yorucu olabilir ama ben gayet seyahat ediyorum
Bu arada arkadaşlar benim motorun Hızlanması yawaslamaya basladı neden acaba ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ruhsat plaka falan herşey dahil 5750 ytl mi? İyi de 250 ytl'ye hallediliyor mu hepsi?
Halledilir Halledilir Bi ruhsat işi war zaten Satış felan yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kısmetse çekeceğim ama elimde hiç fotoğraf çekmeye alet yok bulup bi yerden çekeceğim...çok küçük bişi ya vidasız olan yerler var ya yan grenaj da 2 tane küçük lastik yere girip çıkan uçlar...hah işte onlar
Arkadaşlar ne oluyor kimse bişey yazmıyo
Benim cıbır artık çok cimri oldu şaka maka 3 hafta önce 20 ytl benzin koymuştum şehir içinde 250 km gezdim
20 ytl sehir içi 250 km cok zor ya - ya bn acemısıyım ama uzun yolda hadı belkı olur, şehir içinde devirsiz kullanınca seri kullanmayınca kasıslerde sokak baslarında yawaslayınca onune cocuk fırladıgında ters yonlerde yawaslayıp hızlanma durumlarında (kı bunların hepsı hergun oluyor) imkansız geldı bana
___MeKaN SKL___:bounce:
20 ytl ama depoda da sanırım 5 ytl lik benzin vardı ama babam 3 haftada sadece 20 ytl lik benzin aldığımı duyunca vallahi geldi bana 50 ytl verdi afferim az gez filan dedi çünkü ben trafiğe yakalanmadan önce 4 günde 30 ytl lik benzini bitiriyodum
Bu şehir içi nası bi şehir içi?Benim ki daha fazla gidiyo bildiğim kadarıyla 20 ytlye tam hesaplamadım ama hesaplar yazarım buraya yanılıyo olabilirim belki ama psikolojik olarak bana daha çok gider gibi geliyor.
Aşırı dur kalk olmadığı sürece şehir içinde bence 250kmden daha fazla gidilebilir tek kişi olarak.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
20 ytlye 250 km hemde şehir içi. yanlış hesap var sanki bu işte..
benim motor 10 ytlye 100 km yapıyodu ama e-5te ve 90-100 km gibi süratle şehir içinde zor valla..
ben motora ilk benzin koymamdan beri tum benzinleri ve km leri bilgisayara kaydediyorum. totalde oluşan sonuç ise (tabi arada benzin fiyatı oynuyo biliyorsunuz)
kilometre başına 10,01 YKR. yani 100 km de 10,01 YTL ye tekabul ediyor.
bu hesap en az 1500 km icindeki sarfiyatın ortalamasından alınmıştır tumuyle saglıklıdır
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
BeyLer benim motor yavas Hızlanıyor..Nedendir acaba ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam öncelikle ben de bi cbr 125 sahibiyim ve uzun süredir motorcuyum
bu cbr 125 severlerin buluştuğu foruma dahil olmak istiyorum ama motosiklet.net adresinden foruma ulaşamıyorum sizinle irtibata geçebilmek için bu sitede bu cbr fun ortamına nasıl kolaylıkla ulaşabilirim bana yardımcı olurmusunuz?
hepinize kazasız sürüşler şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)