___MeKaN SKL___:bounce:
Hocam model önemli değil de km olarak 10.000 altı olsun istiyorum.Satışta da fazla zarar ettirmez hem kolay gider.Bir motor buldum gibi.Bunda adam sıfır aldıktan sonra şanzuman ayarlarında sorun çıkmış 1-2 kere yapılmış düzelmemeş sonrasında da garantiden komple şanzıman değişmiş.
İlginiz için tekrar teşekkürler...
Bu arada lacivert-siyah cbr nasıl oluyor??Gri-siyah olmasın
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Arkadaşlar ben plakayı iptal etmek istiyorum ama garantiden çıkmasınıda istemiyorum nasıl yapıcam elinizde bikaç foto filan yok mu ya da tekirdağ çorlu tarafında iyi bir usta filan servis dışında ama sinyal filan canımı sıkıyo valla sırf bu yüzden motora binmez oldum zaten artık ufak geliyo
ya motorun gıdonları fılanda modfıyelı benzzın deposunun ustu fılanda şekilli derken onu dıodum bak spawnem (turgut abı) de gordu motoru.
gri siyah olabılme ıhtımalıde war ama gunde ıkı kere onunden gecıyorum heralde yanlıs gormemısımdır
yaw yarı rodajı e 5e cıkmadan tamamladım 13 gunde yakınnda 1000 bakımına gıdıcem o arada egzos lastık taktırmayı dusunuyorum nedir bu bahsettıgınız egsoz un fıyatı/bugun bdy hocaası bı abının ynndaydım 900 luk nınja war adamda yolda gectıgı yerdekı tum arabaların alarmı otuo hahaha- bnde cok kıskandım onu alıcam egzosu
___MeKaN SKL___:bounce:
egzoz olarak sadece tiger ı duydum 300 ytl civarına takılıyo tatmin ediciydi..neye göre derseniz yolda gördüğüm yanımdan geçen kurye motorları ybr lere göre
öncelikle hoşgeldiniz.
Ailenizin endişesini kabullenin çünki;motor kazsalarında ölüm oranı çok daha fazladır araba kazalarına göre.aileler işin bu kısmındadır ve hiç bir ana baba yavrusuna bir şey olsun istemez!!!
Mental olarak gelişmiş ise kişi,yani gaza gelme hız yapma hava atma gibi unsurları bir kenara bırakıp güvenli bir şekilde gideceği yere ulaşmayı hedefliyorsa yaşın bir önemi yoktur.
standartlara göre belirlenen yaş ise 17-18 dir (olgunluk yaşı).Ama kimi kişilerde görürüz ki 35 yaş bile yeterli değildir...
2 gün önce yarım saatlik bir konuşma yaptım motorcu bir beyle endrosu var omm ile ilgileniyor.İlk defa süreceğimi söylememe rağmen bana dediği şu oldu;"bu kısa sohbetimizde anladım ki siz çabuk gaza gelme eğiliminde olmayan bilinçli bir insansınız.Güvenlik ekipmanlarına gereken önemi gösteriyor ve en önemlisi artçınızın hayatına daha çok önem veriyorsunuz(eğitimm vermeden kimseyi motoruma bindirmem demiştim de)bu yüzden siz 600cc ile de başlayabilirsiniz.."
bilgi güçtür... bilinçli,olgun ve bilgili olduğun sürece ailen arklanda olacaktır.Sadece bunları görmeleri gerekli.
saygılar
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
bu yüzden siz 600cc ile de başlayabilirsiniz.."
Nasıl yani???
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
zincir sorunumu yazmıştım daha önce. Ankara yıba çarşısından aldığım 40 YTL lik Kore malı o-ring zinciri taktırttım cıbıra. ses seda kalmadı. gayet memnunum. bilginiz olsun zinciri eski olan arkadaşlar
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
görkem nasılsın ya epeydir yoksun oratalıklarda hayırdır umarım bi sorun yoktur dostum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
yani 600cc alıp bastıkmı kontrolden çıkıp kaza yapma oranımız daha yüksek..
ehliyeti yeni alan biri gidip mini cooper kullanabilir ki 170bg civarındadır.. illa serçeden başlayıp sonra kartal sonra toyota corolla sonra cooper olmak zorunda değildir manasında demek istedim
kişinin gelişim hızına ve yeteneklerine bağlıdır.ne kadar hızlı tecrübe kazandığına
melocann
Ukraynaya geri dondum.
Yazmiyorum ama takip ediyorum neler olup bitiyor...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
slm arkadarlar. cbf 150 almayı düşünüyorum bi bilginiz varmı yada tavsiyeniz
siteye yeni üye oldum. bulamıyorum
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
insanların nasıl kullandıklarını bilmediğim bir ürünü almayı pek tercih edemiyorum ne yazıkki..200km e kadar sorun yok
ayrıca 4-5 ay değil 3-4 yıl kullanmayı düşündüğüm bir alet cbr 125 bu yüzden de 0km almak mantıklı geliyor.Söylediğinizde çok haklısınız 2.el alırsam zarar etmem 0km de 2. ele düşünce en az 1.500 ytl zarar a uğruyor alet.Ama ne yapalım.. 2.el e güvenemiyorum hiç bir ürünü 2.el almadım şimdiye kadar..Hafif bi paranoya boyutunda
bakire olmalı İlk ben motoru çalıştırıp o sesi duymalıyım..
Makineyle insan arasındakş mistik bir bağlantı oluşması(bkz.transformers)
http://www.motosiklet.net/forum/test...5Btest%5D.html
buyrun
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)