Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Ağustos 2008, 22:21
kaç para yaktığını sormama gelene kadar ne var biliomusun ? senin motor 250 lik diorum bana 150 lik dio..istersen göstereyim ruhsatı dio...ulan eğil de bak bakayım ne var altında dedim...( çift silindirden bahsediyorum...sonra sustu salak....)ben onu yakalayıp tek başıma tekrar kapışacağım ama bu sefer 45 km mesafeli olacak....nasıl osa ben 140 kadar çıkıorum...onun motor sıkışır elbet...
Reklamlar
-
21 Ağustos 2008, 22:28
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
kaç para yaktığını sormama gelene kadar ne var biliomusun ? senin motor 250 lik diorum bana 150 lik dio..istersen göstereyim ruhsatı dio...ulan eğil de bak bakayım ne var altında dedim...( çift silindirden bahsediyorum...sonra sustu salak....)ben onu yakalayıp tek başıma tekrar kapışacağım ama bu sefer 45 km mesafeli olacak....nasıl osa ben 140 kadar çıkıorum...onun motor sıkışır elbet...
aslında ilk başta geçtiğinde sağa çekip dursaydın yanına gelip sorunca da "eee baksana ben koydum gidiyordum haksız bi yarış lacaktı durdum"deseydin :D ççıldırırdı muhtemelen
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
-
21 Ağustos 2008, 22:30
ya varya bi de fren sesi var..ilkinde yanıma gelirken kamyon yavaşlıyor sandım...kafayı bi çevirdim jawa ...yok arkadaş ben bi twister 250 alıcam böle olmucak...
-
22 Ağustos 2008, 10:35
_BaturSKL_ adlı üyeden alıntı
turgut abi nerdesin bu akşam
msn adresini ekledim kendime sende beni kabul edersin oradan anlasırız..(cıbırla gel ama )
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
-
22 Ağustos 2008, 12:10
günaaaaaayyydııın cbr 125 topii.....
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
-
22 Ağustos 2008, 13:37
arkadaşlar slm
honda cbr 125 r motorla stabilize yolda tutunma ihtimalim nedir? İlk uzun yol deneyimim olacak. Ankara MT ile gitmeye karar verirsem. Ama hala tereddütler yaşıyorum. Tavsiyesi olan var mı ? (Yollar biraz fenaymış 10 km kadar)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
22 Ağustos 2008, 13:48
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar slm
honda cbr 125 r motorla stabilize yolda tutunma ihtimalim nedir? İlk uzun yol deneyimim olacak. Ankara MT ile gitmeye karar verirsem. Ama hala tereddütler yaşıyorum. Tavsiyesi olan var mı ? (Yollar biraz fenaymış 10 km kadar)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
motoru serbest bırakırsan bi sorun yaşamazsın gibime geliyor ani fren yapma yapacaksanda ön freni kullanmamaya çalış yeter... ha birde dengene güveniyosan diyim... iyi yolculuklar
-
22 Ağustos 2008, 13:55
Darkkiller adlı üyeden alıntı
motoru serbest bırakırsan bi sorun yaşamazsın gibime geliyor ani fren yapma yapacaksanda ön freni kullanmamaya çalış yeter... ha birde dengene güveniyosan diyim... iyi yolculuklar
sağolasın arkadaşım. kullanma kılavuzunda sadece asvalt yollar içindir ibaresini okuyunca tereddütte kaldım. Teşekkür ederim tekrar
-
22 Ağustos 2008, 13:59
sağolasın arkadaşım. kullanma kılavuzunda sadece asvalt yollar içindir ibaresini okuyunca tereddütte kaldım. Teşekkür ederim tekrar
stabilize yolda lastik hava basıncında yüksekse motorun önüde arkasıda yoldaki yükseltilere göre bi sağa bi sola kayıyor elini kolunu serbest bırakırsan ve kendini kasmazsan bi sorun yok motor kendi kendine gidiyor... ama panik yapıp fren kullanırsan düşebilirsin...
-
22 Ağustos 2008, 14:14
Darkkiller adlı üyeden alıntı
stabilize yolda lastik hava basıncında yüksekse motorun önüde arkasıda yoldaki yükseltilere göre bi sağa bi sola kayıyor elini kolunu serbest bırakırsan ve kendini kasmazsan bi sorun yok motor kendi kendine gidiyor... ama panik yapıp fren kullanırsan düşebilirsin...
kompresör freni mi kastettiğin?
-
22 Ağustos 2008, 14:24
kompresör freni mi kastettiğin?
Hayır panik yapıp ön veya arka frene aniden asılırsan demek istedi. Çok hızlı değilsen önce kompresör sonra da motor frenini kullan motor freni için sadece vites düşür ve gaz verme çok çabuk yavaşladığını göreceksin sonra fren ve debriyaj ile tamamen durabilirsin !
-
22 Ağustos 2008, 14:26
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Hayır panik yapıp ön veya arka frene aniden asılırsan demek istedi. Çok hızlı değilsen önce kompresör sonra da motor frenini kullan motor freni için sadece vites düşür ve gaz verme çok çabuk yavaşladığını göreceksin sonra fren ve debriyaj ile tamamen durabilirsin !
! sinir ifadesi mi arkadaşım (Daha bu motorumda çok yeniyim o yüzden sorarak öğreniyorum)
-
22 Ağustos 2008, 14:57
! sinir ifadesi mi arkadaşım
(Daha bu motorumda çok yeniyim o yüzden sorarak öğreniyorum)
stabilize yola geldiğinde at 4. vitese motor seri olmasın yawaş yawaş ilerle durman gerekise kendini biraz geri çekip arka frenle yawaşla hızın azaldığında ön frene çok nazik dokun ve dur motor freni yapma eğer yeniysen elini birden çekersen debriyajdan arka tekerlek kilitlenebilir ve arka tekerlek kayabilir...
-
22 Ağustos 2008, 16:43
selam arkadaşlar cumartesi sabahi izmire gidiyorum varmı gelen
[B]All this pain is an illusion[/B]
-
22 Ağustos 2008, 18:39
sevgili arkadaşlar bizim cıbırımız için ileri geri atıp tutanlar varmış... yok toprak yolda gidemez... yok asfalttan başka yerde kullanılamaz falan diye saçma sapan rivayetler var ortada...
aramızda gezilere katılan arkadaşların olduğunu ve kırsal bölgelerde cıbır sahibi olan arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum... eğer varsa sizden yaptığınız geziler ile ilgili fotoları topiğe eklemenizi rica ediyorum... deneyimleriniz de kafi ama kanıt lazım...
-
22 Ağustos 2008, 18:41
görkemin arşivinde bizim gezilerin resimleri vardı..
ama ukraynaya döndü sanırım..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
22 Ağustos 2008, 18:49
görkem motoruyla tarlada gitmiş ve bunu fotoğraflamıştı... onu foruma eklemişti önceki sayfalarda bulabilirsiniz..
-
22 Ağustos 2008, 19:21
arkadaslar cıbırın yagmurlu hawada perfomansı nası acaba
-
22 Ağustos 2008, 19:54
merhaba arkadaşlar tarla deneyimini bana sorun ... valla cross gibi kullandım bi ara cbr ı...üzüldüm biraz ama..arkamda kız olunca ve hadi böğürtlen yiyelim filan deyince ve motordan inip yürümeyince mecbur kaldım toprağa sokmayı..sadece toprak değil yani bi görseniz....neyse selamlar
-
22 Ağustos 2008, 19:58
Abartılmadığı sürece her yerde kullanılabilir...Ben EMOK dolayısıyla yeterince topraka patikaya sokmuştum.Ayrıca Yalova Moto Fest dönüşü sahil yolunu tercih ettik Bursa2ya dönerken bilenler bilir pek iç açıcı bir yol deil yaklaşık 20km sırf moloz şeklinde...fazla zorlamadan gidilebilir.Ama ben üzmeme taraftarıyım asfalt öncelikli tercihim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)
Bu Konudaki Etiketler