çakalaz benim cbr 4 ay yattı..
ilk marşta çalışmadı sora jigleyi çektim çalışmıştı
gözlerim dolmuştu o motor çalışınca..
jikleyi denemişmiydin?
not:ben akü kutup başlarını sökmemiştim..
çakalaz benim cbr 4 ay yattı..
ilk marşta çalışmadı sora jigleyi çektim çalışmıştı
gözlerim dolmuştu o motor çalışınca..
jikleyi denemişmiydin?
not:ben akü kutup başlarını sökmemiştim..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkem bey;
ukrayna da çekmis olduğunuz video cok güzel .
oradaki yeni cbr 125 i ingilterede satışa 2.650 sterlinden sunulduğunu biliyorum.bu demektir ki bu gunun kur farkı ile 5.500 ortalama bi fiyat.
sorun ise bu yeni farlı,enjeksiyonlu motor motoshow da mı gelir bu sene?
Türkiye ezik mi ki yollanmıyo bu güzelim model?
yamaha yzf r125 var tıpatıpı ve 9.000 ytl...
satış rekoru kırar 5.500-6.000 ytl ile yeni cbr.. yanlış mıyım
senin için
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
Ukraynada 0 km piyasası ülkemizle hemen hemen aynı...
Orada motosiklet bizim ülkemizdekinden de lüks sayılıyor.
Mesela eski kasa cbr'ın fiyatı 4.750$. Bizimkiyle hemen hemen aynı.
Yeni cbr'ın fiyatı ise 5.500$... Yani arada 750$ fark var.
Eğer bunu bizim ülkemize uyarlayacak olursak;
Şimdi 5.500ytl olan cbr'ın yeni fiyatı 6.500ytl olabilir.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
6500 ytl veren 3000 ytl de borç bulur gider kawasakinin ninja 250r modelini alır gibime geliyo 125cc 13 hp bir makina için çok para... yeni kasa cıbırın verilerine göre 2,5 litre benzin ile 100 km yol yapıyormuş kawasakide 2,5 litre ile 70 km bi yol yapar ben şahsen gidip yeni bi cıbır almam ama motorunu satmak isteyen arkadaşlar biraz beklesin yeni modeli gelir ve fiyatı yüksek olursa ki kesin yükselecek 2007-2008 model eski kasa cıbırların büyük iğtimal ile piyasa fiyatı yükselir...
9500 veren 500 daha verir temiz z750 alır... 10.000 veren 13.000 verir 600f alır , 13.000 veren 19.000 verir 600rr alır , 19.000 veren 27.000€ verir k1200r alır , 27.000€ veren milyon dolar verir RC212V alır
motor alan uçak ta alır...
şaka bi yana yamaha ile kıyaslanınca tarz olarak,fiyat olarak öne çıkacağına inanıyorum..
bi de şu aynaları gidona değilde grenaja yapsalar...
yeni cıbırcı geldi hanııım
herkese slm
merhaba arkadaşlar az önce bi JAWA laser ile kapıştım ben 2 kişi o tek...kalkışta 50 m arayı açtım sonra beni geçti...ve ileri ki ışıklarda durduk...bana ne dese ii ? senin motor uzamıyo galiba ? bende dedim ki senin altındaki 2 zamanlı çift silindir motor, gayet doğal geçmen dedim..ve biz 2 kişiydik üstelik...çocuğu bi yerden tanıyorum die düşünürken benim arkadaş aradı..tarif eeti elemanı bu seninle mi kapıştı die..bende evet dedim...övüne övüne anlatıomuş honda yı geçtim diomuş...pc nin başında koptum ya ne denyolar var
Şu an bu konu içerisinde 206 kullanıcı var. (0 üye ve 206 misafir)