Bu aralar bırak sana vermeyi ben bile evden çıkaramıyorum motoru malum trafiğe yakalandım ama yine ayarlamaya çalışırım ehliyeti aldığım gün yeniden doğduğum gün olucak
Bu aralar bırak sana vermeyi ben bile evden çıkaramıyorum motoru malum trafiğe yakalandım ama yine ayarlamaya çalışırım ehliyeti aldığım gün yeniden doğduğum gün olucak
serkan88
bende 2008 model cbr var ama eski kasası var ayrıca fotoları var motorumun ama yaklaşık 200 sayfa önce olması lazım...
yeni kasası türkiye de henüz yok gelirmi dersen bilgim yok ama 2009 dan önce geleceğini sanmıyorum
teşekkür ederim cevap için...
bende zaten 2009 ocak-şubat civarında düşünüyorum o zamana gelmiş olabilir belki.(inşallah)
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
Arkadaşlar bu pazar 24-08-2008 de Forumdan Syriana (Bülent) Ve daisy_m (Arzu)'in düğünü var.
Yer Bahçelievler-Yenibosna Merkez
Saat 14.30 da kız evinin önünden konvoy kalkacak, düğün salonuna doğru gidecek düğün saat 15.00 da.
Bizim CBR-125 cilerden katılmak isteyen yada zaten katılıyorum diyen varmı ?
462. sayfadaki tuğper nickli arkadaşa merhaba demek istiyorum
ya bende cbr var 125r.
farlarını değiştirmek istiyorum. 462. sayfada gördüm hoşuma gitti. yapan eden bilen var mı? tuğper sen yaptırdın mı bu şekilde?
10 numara olmuş arkadaşım nasıl aydınlatıyor peki ?
Kaça aldın ; nasıL aldın ; Bu araba ampülü mü Ben de almak istiyorum ; aküyü bitirmiyor mu ???
Bu arada beyler bizim Motorun yağı kaç tı ??? Castrol ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ist\avcılara yakın olan arkdaslar birazdan sahile cıkıyorum canım sıkıldı bi 2 tek atarım donerim gelicek arkdaslar varsa beklerim.
sıcak havalarda 15-50 kullanman faydalı olur.normalde 10 40 kullanılır.1lt
DnZz
dostum cok güzel olmusta o ampuller 12v 35watt değerinde dimi yanlıs olmasın sonra aküyü elimize almayalım.
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
@ Hüso ;
OLum bizim motorlara hangi yağ koyuluyodu ???
Yağı deiştircem ; Motorcu da bilmiyormuş numarasını
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Peki bu yeni kasa cbr 125 gelince fiyatta artış olmazmı bence 6500-7000 ytl arası olur
Öyle demeyin yaaa....
olmaz olmaz...
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
Arka fren müşürü bozulup da tamir edern varmı ?
Beyler 20 gün üstüne dün motoru çalıstırdım ; Bastım bastım çalısmadı
Akü bitiyoo baktım ;; Hemen rampa asağı bi vurdurma ; hoopp Vın vın çalıstı Demekki biraz calıstırmayınca ; çalısmıyor Bu arada tamamen NEMKLi bi ortamda bırakmıstım ; eldivenlerim az daha cürüyodu
HaLa Yaağ numarasaını demediniz bana yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)