Huceyn :
Hosuna gitti galiba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben geçmek zorunda kalsam plakaya bez bağlardım. ÖYle bodoslama geçmezdim birde bir araç ile birlikte geçerdim.
Ama kurallara uymak en iyisi
Benim plaka arkaya koltuk altına entegre ve dediğim gibi aldığım abiye sordum dedi ki ben çok geçtim bişey olmuyor bas geç dedi bende öyle yaptım
Ya zaten yakıtım azdı ve hava soğukdu bilseydim orda olduğunu buluşurduk bi yerde ya zaten kırk yılda bir geliyorum daha da gelmem ehliyet ve ogs alana kadar
Heyecan mı heyecan ne kelime altıma............. yani çünkü ehliyet yok++ 2 kere kaçak geçmişim ve hızım 140 Km/H hava soğuk benzinim az falan falan falan yani Ama hayata böyle tadlar lazım dimi ?
CBR-125
Marifetmiş gibi anlatmış olduğun şeyleri bi kez bile yapacak olsam utancımdan kimseye anlatamam. Ehliyetsiz araç kullanmaz,köprüler ve ücretli yollardan illegal geçmek nedir bu yaa. Seni örnek alabilecek arkadaş ve kardeşlerinin olduğunu hiçmi düşünmüyosun.
Biz kgs kartı alıp para ödediğimiz ve ehliyetimizi sürekli yanmızda taşıdığımız için enayimiyiz yani. Şiddetle kınıyorum seni
Sn. RECOKARAP Ben bunu mecburen yaptım bunları keyfimden yapmadım başkaları da yapmasın diye anlattım ama diğer arkadaslar beni anladı sanırım bi tek sen anlamadın gerçi beni tanımıyorsun ondandır ben bu motoru almadan önce de alırken de aldıktan sonra da buradaki arakdaslara anlattım ve benim kişiliğimi az çok bilirler nasıl biri olduğumu bileirler bunları neden yaptığımı da bilirler sen tanımadığın için böyle düşünüyor olabilirsin neyse canın sağolsun. Uyarın için teşekkür ederim zaten ilk ve son du
Ben tanıyorum yeterince
Abisi ; daha yapmıcak zaten Akılladı o
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar yine ben; Salı günü Allah izin verirse motosikletimi almaya gidicem. Ama istanbul yolundan eve kadar tek başıma getirebilir miyim sizce? İlk kez vitesli motor kullanıcam. Yavaş yavaş sağdan falan gelsem? Tehlikeli olur mu sizce
Deneyimleriniz yada tavsiyeleriniz olursa ben burdayım..
Şimdiden teşekkürler
üç senedir ehliyetim var benim. Ama bizim direksiyon kursu ne hikmetse kendi motorlarınızla girin sınava dediler. Ben de benim scooterı kaptım gittim.
Ondan ehliyet var da. Kullanma mantığını da biliyorum da. İlk kez deniycem. Ondan galiba..
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Benim yazdığım yazıyı okuduysan ne kadar zorlandığımı anlamışsındır. Ehliyetin yoksa kesinlikle böyle bişey yapma varsa da Rodaj süresi içinde olduğu için burdan Ankara ya gitmek motora zarar verebilir ama ben bayan olsam olsam en azından başka motorlu bi arakdas bulur onla giderdim. İstanbuldan Gebzeye gittim bayağı bi hızlıydım ama o kamyoncular ve insan gibi görünen yaratıklar beni ezmeye çalışıyor gibiydiler benim motorda uzun yolda çok kullanılmış ve bayağı hızlı gidiyor bunlara inat basıp gittim bu seferde kendimi tehlikeye soktum mecburen uğraştım trafikle bi de düşün yani akşam 21.00-22.00 gibi yola çıkmıştım
[QUOTE=CBR-125;1208855]Benim yazdığım yazıyı okuduysan ne kadar zorlandığımı anlamışsındır. Ehliyetin yoksa kesinlikle böyle bişey yapma varsa da Rodaj süresi içinde olduğu için burdan Ankara ya gitmek motora zarar verebilir ama ben bayan olsam olsam en azından başka motorlu bi arakdas bulur onla giderdim[/QUOT
ya tamam da motor istanbulda anladın galiba. Motor istanbul yolunda değil. Bizim burdaki Honda Plaza İstanbul Yolu üzerinde. O kadarcık mesafede gitmedikten sonra rodaj da motoru hiç mi kullanmıycaz
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Artık bnde cbr 125 r ciyim (repsol) en uzun konu cbr 125 ın heralde 644 sayfa maşallah
___MeKaN SKL___:bounce:
ahanda bi CıBıRcı daha
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Aha hemde Avcılar da kardeş bende Şirinevlerdeyim bi ara görüşelim hatta bu cumartesi Zeytinburnu Shell de buluşma var Kebap Yemeye gidiyor millet ben gitmeyi düşünüyorum
dostum zorunlu olarak yada değil yanlış yapmışsın ve bunu kabul etmende iyi yine. Fakat bak kardeş şimdi bu topic genel bi topic. Yani burayı sürekli senin arkadaşlarının takıldığı bi cafe gibi düşünme yani. Kayıtlı kullanıcılar,senin tanıdığın yada seni tanıyan insanların dışında yazdıklarımızı okuyan misefir üye,kayıtlı üye v.s. binlerce insan var. ve ben onlardan biriyim yani seni tanımayan olan biriyim. Yazının bende bıraktığı ilk intibaa yaptığının keyifli bi macera olduğu gibiydi. Aksini sölediğine ikna oldum eywallah. Ama dediğim gibi başka kişilerde farklı bir izlenim bırabilir. Neyse konuyu daha fazla baymıyım aman dikkat kardeşlerim böle atraksiyonlara gerek yok. Kurallar bizim için. saygılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)