Scooter'dan sonra vitesliye geçiş için bu motor'u önerirmisiniz ? YBR mi yoksa CBR mi ?
Scooter'dan sonra vitesliye geçiş için bu motor'u önerirmisiniz ? YBR mi yoksa CBR mi ?
MONTANA abi yarıldım resmen ya
Allah iyiliğini versin...
facebook.com/kaskafa
Yaaa kardeşim Gördün mü Cahillik değil de dikkat etmemek diyelim
@ Muratcan :
Kardeşim önerir misiniz ne demek Okumadın mı hiç yorumlarımızı
YBR yi de öneririm ; ama cbr daha sexy
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ondan diyorum bende . Grenajlı istiyorum ben. Youtube'tan baktım ybr belli devirlerde çok vibrasyonlu gibi . CBR hakikatten yakışıklı ama tekerlekleri ince diyorlar.
600'lük bir makina'dan önce ne kullanmalıyım sport ve grenajlı
CBR 125 Ten baska motor yok canım bu sekilde Bi de Çin malları var CBR nin aynısı
Bu nedenLe ; Sen cbr 125 ile baslayacaksın Tekerlek konusunda atarsın 130 Luk sorun kalmaz dotum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum motoru daha göstermedim yaf nedenşde burada yani karamanda honda servisi yok bende başkasına oynatmak istemiyorum bu sene benim için sezon bitti gelecek sezon konya'ya servise götürcem şimdilik dursun ama burada bilgisi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum
video kunusuna bi el atayım kardeşim
kardeşim ilk verdiğim link'e gir ve oradaki bos kutuya youtube linkini yaz açılıyo
http://www.vtunnel.com/
http://www.youtube.com/watch?v=KtVdV...eature=related
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
iLLa uğrastıracaksın beni deil mi
Vayyy ; Koltukaltı egzozu PLaka da GT hee..
Bu arada o linke yine girilmiyo Allah tan benim bilgisayar direkkt Youtube 'a girebiliyo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beyler cümleten iyiaksamlar yarın sabah görüsmek üzere...
Arkadaslar bayadır yorum yazmıyordum sadece takip ediyordum ama bişe dikkatimi çekti...Şu hız mevzusu ona o kadar da çok takılmamanızı öneririm neticede hava şartları etkiliyor fazlaca...140en normali.Ben iki kişi istanbul'da 1.köprüden çıktıktan sora kadıköy'e doğru sağa eğimli uzunca bir viraj var o virajda 6.vites 11bin devirde 140'ı gördüm...Tek başıma olsaydım daha farklı olurdu yane 10km kadar artabilirdi...Yalova orhangazi arasında da 155civarı bir hızı görmüştüm motoru ilk aldığım gün ertech görkem ben birlikte iken...Ama bu hızları gününde yakalamak var.Her zaman olacak die bişe yok fazla takmamak lazım...
AKIN FİDAN
evet benim motorlada görkemle 2 kişi 140 gördük motorun üstüne yatmadan..
görkem kullanıyodu..ben o ara etrafa bakınıyodum görkem söyledi banada o kadar sürat yaptık diye.
tek başıma 150nin biraz üstünde süratede çıktım.
O zaman bayaa iyi gidiyor sizin motorlar...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yoooo Motoruma laf ettirmem Bozuk deil da ; Lastikler sakat..
ÖN lastiği Orjinal etcem sanırım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
senin arka lastik baya büyükmüş fotoğrafına baktım da güzel görünüyor ama sanırım motoru yoruyordur...
AKIN FİDAN
Evet arka lastiğim Biraz daha güzeL gösteriyor motoru... Ama Motoru da yorduğu bir gerçek ÖN lastik de 100 lük benim onu ince yapcam bari
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aynı ebatlarda biniyoruz cakalaz :D
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Peki sendeki Hız ne durumda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çakalaz ölçüler iyiymiş motoru güzel gösterdiği kesindir de bence değer küçültmemelisin...Şimdi ben bile düşünür oldum orjinal ebatlarından yanayım ama deiştirirken acaba büyültsem mi diyorum...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)