Tabii ki dediğin doğrudur.. CBR Veya bir baska marka eLimizen ne gelirse yapmaya calısıyoruz ; sadece ben değiL tüm MT ailesi böyle Dediğim gibi ; Yine lazım oLursa ben zaten hep MT de netteyim Görüşürüz yollarım sana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Biraz geç oldu kusura bakma ama ben şaka amaçlı sölemiştim zaten amcaoğluyla beraber geziyoruz bi kaç gün söküp sonra tekrar takçaktım kusura bakma ama hondada bulabilirsin sanırım
Bu arada benim devir çubuğunda bişey yok bu gün ilk defa 150 km hızı yaptım daha yol vardı ama 150 km de kaldı
Adamı o kadar heveslendirdin yahu
Bu arada daha ne arıyosun 150 Neyine yetmiyo ; Benim ki 110 u geçmiyo bile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayır devir 11,5 ta filandı bizim cbr larda 12 devirde devir kesici varya o yüzden demiştim
CBR-125 yine kusura bakma şaka amaçlı sölemiştim
Bu arada benim artçı tutamağı griydi motor kırmızı diye atlamışım öle
Arkadaşalar benim CBR da gidonu tam sol yaptığımda motor istop ediyor bunun nedeni nedir bilen var mı daha önce yaşayan birisi var mı acaba?Bu olay motoru sola yatırdıktan sonra olmaya başladı ilgisi var mıdır ve olay acaba servislik birşey mi?
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Gaz teliyle ilgili büyük ihtimal...Servise bir göstersen iyi olur evet...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Bana arka Artçı Tutmalığı verebilecek bi hayır sever yokmu ya
1 EYLüL 'De göndereceğim ; söz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben geçen gün motorun adına yakışır bir biçimde 125km/s yaptım.
Hafif yokuş vardı, boğaziçi köprüsünden çıkışında az ilerisinde TEM Ankara sapağının oralarda. Altımdaki motora güvensem daha da basardım belki ama işte 125cc'lik olunca insan kıllanıyor. Ayrıca motorun daha rödajı gelmedi
Ben de Dün Araba ile 100 ile giderken ; Bi tane repsol ;iki kişi ile solladı beni..
sanıyorum 130 civarı bir hızdaydı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yalova dayıım şimdi Motoru Rize'de bıraktım ; Aaraba ile geldim Napalım mecbur araba ile takılıyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum malesef olsa inan o kadar itiyacın olduğunu anladım ama elimden bişey gelmiyo bende işe rkadaşla gidip gelince oyuzden sökemiyorum
çakalaz be kardeşim milletin motor uçuyor bizimki seyrediyor yaffff
ben yokuş aşağı motorun üzerine yatarak 140 gördüm 11000 devirde millet düz yolda 150 buluyo nasıl iş anlamadım gitti
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Kardeşim Benim lastiklerim ön-arka geniş olduğu için gitmiyor sanıyorum... 110 bilemedin cok hafif rampalarda 120 görebiliyorum o da yata yata
Senin motorun durumu nedir ? Lastiklerin ebatı nedir ? 140 İyi görmüşsün.. Düz yolda kaç görüyosun ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 137 kullanıcı var. (0 üye ve 137 misafir)