Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ağustos 2008, 20:08
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
-
10 Ağustos 2008, 20:08
huceyn adlı üyeden alıntı
İzlemek isterim Bu arada artçın erkek di heralde ?
-
10 Ağustos 2008, 20:28
Aga peki Ne egzozu var motorda ??? Nedir markası felan ??? 110 Yaptıysan ii o zaman Benimki de aynı ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
10 Ağustos 2008, 21:32
cakalaz adlı üyeden alıntı
Aga peki Ne egzozu var motorda ??? Nedir markası felan ??? 110 Yaptıysan ii o zaman Benimki de aynı ...
kardeş orjinal yamaha sıhay egzoz var kendisi MG-42 nin namulusuna benziyor nadir bir egzoz motor 110 ustude yapardı ama arkada artçım var birde 5. vitese kadar attım 6. atamadan yol bozuldu yoksa 130 u görürdüm!!!!
-
10 Ağustos 2008, 21:42
CBR-125 adlı üyeden alıntı
İzlemek isterim
Bu arada artçın erkek di heralde ?
ne alaka
Orgazma Dudak Büktürür
-
10 Ağustos 2008, 21:44
ne alaka
çünki bayan artcilar yuksek hızdan korkarlar o yuzden dedim neyse çokta önemli degil
-
10 Ağustos 2008, 21:45
çünki bayan artcilar yuksek hızdan korkarlar o yuzden dedim neyse çokta önemli degil
şaka yapıorum kardeşim yanlış anlamaartçım erkekti
Orgazma Dudak Büktürür
-
10 Ağustos 2008, 21:46
zincir nasıl atar ilk defa duyuyorum burada.dikkat etmek lazım.yüksek hızlarda tehlikeli olabilir.
biz görkemle 140 yapmıştık hemde motorun üstüne yatmadan.
-
10 Ağustos 2008, 21:49
FireStarteR adlı üyeden alıntı
zincir nasıl atar ilk defa duyuyorum burada.dikkat etmek lazım.yüksek hızlarda tehlikeli olabilir.
motor kaç bindeydi?o hızı yaptığınızda
Orgazma Dudak Büktürür
-
10 Ağustos 2008, 21:51
motor kaç bindeydi?o hızı yaptığınızda
12500 falan.
-
10 Ağustos 2008, 21:53
Vitese tam geçmeden debriyajı bıraktım zincir boşluğu çok fazlaydı
-
10 Ağustos 2008, 21:54
Vitese tam geçmeden debriyajı bıraktım zincir boşluğu çok fazlaydı
maşaya sürtüyormu şu anda zincir??
-
10 Ağustos 2008, 21:55
Acil bişeye ihtiyacım var arkadaslar artçım ilşe birlikte yolculuk ediyorum ama arkadaki artçı tutmalığım yok elinde sökmüş veya fazla olan varsa verebilir mi ? Çok çok ihtiyacım var !!
maşaya sürtüyormu şu anda zincir??
Yok sürtmüyor yarın zinciri geriye aldırıp yağ koydurtucam !!
-
10 Ağustos 2008, 21:59
Acil bişeye ihtiyacım var arkadaslar artçım ilşe birlikte yolculuk ediyorum ama arkadaki artçı tutmalığım yok elinde sökmüş veya fazla olan varsa verebilir mi ? Çok çok ihtiyacım var !!
Yok sürtmüyor yarın zinciri geriye aldırıp yağ koydurtucam !!
sürtmüyorsa zincir bol değildir o kadar yani benim motorun bi ara zinciri maşaya değiyodu çok boldu ama zincir atma gibi bi problemle karşılaşmadım hiç.bence bu olaya bi baktır sadece zinciri gerdirip geçiştirme.
motoru alırken artçı tutmalığını almadın mı??
-
10 Ağustos 2008, 22:01
sürtmüyorsa zincir bol değildir o kadar yani benim motorun bi ara zinciri maşaya değiyodu çok boldu ama zincir atma gibi bi problemle karşılaşmadım hiç.bence bu olaya bi baktır sadece zinciri gerdirip geçiştirme.
motoru alırken artçı tutmalığını almadın mı??
Zincirin bol olduğunu aldığım abi de söyledi ama vakti yoktu gerdiremedik yarın halledeceğiz inş.
Aldığım abi de yoktu Forumda sökmüş olan varsa yada kullanmayan varsa lütfen çok rica ediyorum bana çok lazım !!!!
-
11 Ağustos 2008, 00:11
Zincirin bol olduğunu aldığım abi de söyledi ama vakti yoktu gerdiremedik yarın halledeceğiz inş.
Aldığım abi de yoktu Forumda sökmüş olan varsa yada kullanmayan varsa lütfen çok rica ediyorum bana çok lazım !!!!
Ben sökmeyi düşünüyorum ama benimki kırmızı
-
11 Ağustos 2008, 00:15
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Ben sökmeyi düşünüyorum ama benimki kırmızı
Ahmet abi kardeş canım ciğerim kardeşim benim çok çok ihtiyacım var sen ver ben öyle de takarım olmadı üzerine lacivert kaplama çekerim ama kırmızı tatlı durur gerçi senin yer nerde ben seni hiç yormayayım bende artçı olduğu için istiyorum yani tek olsam bende artçısı olana veririm nasılsa bi işime yaramıyo ama artçım var eğer verirsen bu iyiliğini hiç hiç unutmam ve her türlü bilgisayar ihtiyacında yardımcı olurum zaten Görkem ile konusup bu topiğin hatta Forumun Bilgisayar ve Bilişim sektörü tedarikçisi olmak istiyorum
-
11 Ağustos 2008, 00:26
CBR 125 :
Arkadaşım ; Benim eski motorumdan kalan var.. Gri renkli... İstersen eylül 1 de Tirebolu da olcam Kargo ile yollayabilirim sana... Ben kullanmıyorum eski motordan sökmüştüm evde duruyor.. Bu arada Yuan dı eski motorum CBR nin Çinli olanı ama oLurmu bilmem cbr ye Benim motora göre bakar yollarım istersen ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
11 Ağustos 2008, 00:28
cakalaz adlı üyeden alıntı
CBR 125 :
Arkadaşım ; Benim eski motorumdan kalan var.. Gri renkli... İstersen eylül 1 de Tirebolu da olcam Kargo ile yollayabilirim sana... Ben kullanmıyorum eski motordan sökmüştüm evde duruyor.. Bu arada Yuan dı eski motorum CBR nin Çinli olanı ama oLurmu bilmem cbr ye
Benim motora göre bakar yollarım istersen ...
Kardeşim bu yakın zamanda lazım 16 Ağustosda izmire yolculuk var artçı tutunacak yer arıyor eğer imkanın varsa kargolat yada bişey yap ben kargo parasını veririm Fillo kargo ile anlaşmam var zaten eğer yakın zamanda yollayacak biri varsa noolur yollasın çok ihtiyacım var
ahmet93:
Kardeş bi cevap gelmedi bekliyom seni ya valla uyuycam uyuyamıyorum
Vereblirsen çok güzel olur ya asla unutmam bunu ?
-
11 Ağustos 2008, 00:43
@ CBR 125 :
Kardeşim vaLLa benim öğrenci evimde parça... Evde de su an yaz olduğu için kimse yok.. Bos yere kira ödüyorum o ayrı mesele... Ama dediğim gibi 1 Eylül de gidiyorum...Okul baslıcak.. İStersen o zamana anca yollayabilirim... Kusra bakma vaLLa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)
Bu Konudaki Etiketler