BeyLer ; Benim Debriyajı bi de Arka fren balatasını deişeceğim .. Ne tutar ortalama ???
BeyLer ; Benim Debriyajı bi de Arka fren balatasını deişeceğim .. Ne tutar ortalama ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaslar dereyi görmeden paçayı sıvayıp MOTOR ALDIM dediğim için özür dilerim ve şimdi dereyi gördüm de geçtimde evet artık bi CBR-125 Repsol üm var ve başlangıç olarak 15 ytl lik yakıt koyup Bakırköy-Ataköy-Şirinevler arası gittim geldim çok güzeldi yalnız nasıl olduğunu anlamadan bi yerde zincir attı çok kokrtum neyse ki hemen taktım ve yoluma devam ettim. Az önce ise motor sayesinde karnım doydu evde hiç bişi yoktu onunla gidip bi pastanede karnımı doyurdum şimdi kapıda yatıyor birazdan kuzen gelecek ve motoru temizleyip yıkıycaz en basit paralatıcı yıkama tekniğini söyleyebilirmisiniz ?
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin yıkama olayı ben önce bi güzel suyla duruluyorum üzerindeki toz gitsin diye sonra bi kovaya su dolduruyorum bi elimde ıslak bez bi elimde kuru bezle siliyorum ıslak bez pislenince kovada yıkayıp temizleyip tekrar kullanıyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Arkadaşım Zincir atma olayını anlamadm ama neyse
Öncelikle motorun hayırLı olsun Ben Hiç su vurmadım motora.. Biliyorsun Bizim repsollerde yazılar dökülebiliyor En emniyetlisi bir bez ve bir kova su Yavas yavas sileceksin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o zincir yerinden çıktıysa bisiklette tabir edilen zincir atma olayı geçekleştiyse sen acil olarak dişli takımını ve zinciri değiştir... bu sefer ucuz atlatmışsın ama o zincir tekrar atar ve farklı bi yerlere sıkışırsa çok canın yanabilir... bu haliyle o motora binmemeni tavsiye ederim...
bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah..
Şimdi aşağı inip aynen öyle yapıcam su, bez ve kova kullanıcam bu arada zincir atma derken vitese geçiremedim 2. viteste devir almadan debriyajı tamamen bıraktım ve zincir attı sonra inip baktım ki zincir boşluğu çok gevşemiş onu acil geriye doğru sıktırtmam lazım moturn sahibi tamirci nasıl olsa o yarın gelecek ona yaptırıcam
Bu arada kaça aldn ... Nerden aldn... Nası aldın... Kaç model... Ekstra ları var mı
Bi de Fotoğrafı nerde ??? biraz bilgi ver bize bakalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2900 e aldım, Karşı komşumdan aldım (Forumdaki ismi:CRAZYYUSUFCUK), Nakit aldım, 2005 model Repsol, Ekstraları: Yamaha egsoz,Harries elcik,İridium buji,kilit hediye edildi, File hediye edildi, 1 seferlik motor yağı hediye edildi, 130 luk Dunlop arka lastik, resimler yarın öbür gün koyulacak Görkem yardım ederse
Hmmm ; Peki hemen sorayım sana ; Son hızın nedir ?? Benim de arka lastik kalın ve son hızım 110-120 arası bişey...
Bu arada egzoz sesi nasıL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bende artık buraya takılmaya başlıorumbuarada benm motor 130u geçmio niye
Orgazma Dudak Büktürür
Lastikleri kaçlık HÜSO ??? Benimki 110 u gecmiyor o da lastiklerim 130 uk
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uLan ne sesi bekliyodun 600 RR Alaydın o zaman
Saka bi yana ben de egzoz arayısları içerisindeyim ... Bu arada orginal lastiklerle 130 az geldi bana ama yeter yaa.. Normaldir Bu motorda cok hız ii deil Hüso
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kardeşim egsoz sesi çok manyak ama devir saati 8 i geçince ses biraz inceliyo ama sesi güzel, Son hızım arkada 65 kiloluk kuzenim ile birlikte merter-topkapı arasında 110 u gördüm 5. viteste 6. ya atamadan yol bozuldu son hızım artçım ile birlikte 110 dur. tek başıma denemedim hiç
Şu an bu konu içerisinde 229 kullanıcı var. (0 üye ve 229 misafir)