Tabi bu arada hızının düşük olması lazım Yan vitesine göre yüksek hızdaysan vites düşürmek lastik kilitleyebilir.. Yavas yavas denersen anlarsın zaten
Tabi bu arada hızının düşük olması lazım Yan vitesine göre yüksek hızdaysan vites düşürmek lastik kilitleyebilir.. Yavas yavas denersen anlarsın zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Uzun bir süre 3. vitesin üzerine çıkmamayı düşünüyorum kullanacağım güzergah 3-4 vites için uygun bu viteslerde de maksimum hızım 60-70 olur
Teşekkür ederim kardeşim allah hepimizi korusun hep dua ettim. "Bu motoru almayı ve sağ salim kullanmayı nasip et" diye sonunda nasip oldu şimdide "Benim ve bütün motor kullanan arkadaslarımın sağ salim kullanmasını nasip et" diye dua edicem
motor devri 8000 üzerine çıktığında vites düşürüp debriyajı aniden bırakırsan arka tekerlek kilitler yawaş yawaş bırakırsan motor freni yapmış olursun... buda acil durumlarda bi işine yaramaz
Arkadaşlar motoru daha almadan sahibi kaza yapmış kaporasını da ödemiştim motorum gitti şimdi başka bitane arıyorum Şimdi haber aldım lanet olsun yaaaaaaaa
Ahan da oLaya bak sen Bu kadar da olmaz yani . . .
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kaç paraya anlasmıstınız ??? Hemen git a baska bi tane ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
E git paranı geri alsana.. Adam yatar üstüne demedi deme !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sen motoru almadan paranın nasıl 2/3 ünü verdin onu anlayamadım ben. Ben motoru alırken 100ytl kapora verdim. Sendeki iyi cesaret.
Param olsa hiç kuşkusuz alırdım inan ama çok pahalı abi yani zaten çok az imkanım var onunla da zar zor almıştım cebimde 2350 var kalanını da çarşamba perşembe ödiycem ama 3000 i geçemez alacağım motor ayrıca ben bilgisayarcıyım belki bilgisayar ile ilgili bi ihtiyacın olur bende sana o zaman yardımcı olurum ama 3250 beni aşıyor
Kardes sen nerde yasıyosun tam olarak.. Bulalım sana hemen motor
AL ara konus bakalım neyin nesiymiş ???
http://www.sahibinden.com/motocity_s...XQQdisplayitem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem Ayrıca bu motorun sahibi genc bir arkadaasımız.. Ben rize den aramıstım bunu alacaktım bulamasaydım... Bi de bununla görüş bakalım Hemn aramaya basla; Bugünün işini yarına bırakma hesabı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben bunları hiç sevmiyorum repsol yada siyah istiyorum bunu bedava verseler almam
O kadıköy kızıltopraktakini alacaktım bu herifinkini alayım dedim o da kaza yaptım dedi daha dün kaporayı verdim yaa alacaktım bu gün
ama gidip bakıcam belki de kaza yapmamıştır satış sözleşmesi yaptım satıştan vazgeçmek yok dedik eğer satmaktan vazgeçtiyse alırım motorumu banane ya oakdar telefon ettim gittim geldim uğraştım
Ön tekerde alttan vidası var... Kolay
Kronik değil
Motor ısınmadan rolanti düşüktür. Fakat motoru iyice ısıttığında yükselir.
Rolanti , motor normal sıcaklığındayken 1.5 ile 2 arasında olmalıdır.
CBR-125
Hayırlı olsun... ve geçmiş olsun. Her zaman daha iyisini bulursun.
http://alfamotosiklet.blogspot.com/2...eknikleri.html
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Levent
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 255 kullanıcı var. (0 üye ve 255 misafir)