Blacklove16
Bu konunun üstüne gitmelisin... Olacak iş mi bu? Dana eti kalmamış biz size tavuk yolladık... afiyet olsun... tabi yersen...
Blacklove16
Bu konunun üstüne gitmelisin... Olacak iş mi bu? Dana eti kalmamış biz size tavuk yolladık... afiyet olsun... tabi yersen...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bende bugun feyizoğlundan alıs veris yaptım,baya bi telefon trafigi yasadık cok ilgilendiler ugrastılar hatta magaza 8de kapanacak olmasına ragmen elemanlardan biri net yoluyla aldıgım ürünü teslim etmek için beni kapıda beklicek.. enteresan bi durum ruh hali demekki.. senin iş iyi ruh hallerine denk gelmemiş,yetkili biriyle konus çözerler o sorunu müşteri kaybetmek istemezler herhalde kaldıki bizlerden üzülecek biri enaz 100 kişiyi etkiler herhalde buda onlar için yabana atılacak bi durum olmasa gerek.
ya görkem arkadaşım görmeliydin ya... bana telefon et de ki GDR yok PROHELL yollayalım mı ? demi.... ben zaten onu internet sitesinde görüyorum ...istesem pro yu seçerim..kask bi geldi..arkadaş yok böle bişi ya...çin malının kalitelisi...telefon ediyom bi de meşgule alıyo..tekrar arıyorum bu sefer teli kapamış....sizin bu anda psikolojiniz ne olurdu...ilk sözünüz ne olurdu ?
Feyizoğlu bunu sadece sna yapmamılardır herhalde.. böyle giderse çok müşteri kaybederler .
alla alla feyizoğlu cidden çok iyi bi firma die biliorum ben. Bi çok alışverişimde acayip memnun kalmışımdır. Gerçi bana yakın olduğu için direk mağazadan alıom ama. Heralde yeni eleman felan almışlar oda sana denk gelmiş. Ordaki satış elemanları ço ilgililer. Hele birisi var tarık mengüç'e benzio o arkadaşa ben gidiom ne olursa
Evet herşeyin bir ilki vardır....Büyük ihtimalle Feyizoğlu'nun ilk yamuğu da sana denk gelmiş... Uğraş derim ama demesi kolay...tatsız işler.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
arkadaşlar evet haklısınız ilgili olabilirler ama bana ilgisiz biri denk geldi sanırım...ya kusura bakmayın yine sölüyorum ama..o telefonun kapatılması o kadar canımı sıktı ki anlatamam...sanki bi kıza çıkma teklif ettin de cevap vermedi ve telefonu kapatıyo..allah allah ya...PROHELL takıcakmışım kafama..bak bak..o ne yaa...ispanyol malı olsun LS2 olsun...o kask heryerinden rüzgar alır... kaskın camının kapandığı yerdeki lastikle cam arasında 1,5 mm boşluk var ....kaskın içinde tornado yaratır o kadar boşluk..ii akşamlar CBR cı kardeşlerim...
ARAYACAKSIN ; Müdüre şikayet edeceksin... Bu kadar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
swalbard
Henüz bir bilgi yok... Ama yakın zamanda beklemek yanlış olur.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem merhaba büyük ihtimal istanbula gelicem okumaya marmara universitesi teknik eğitim fakültesi ... bu mekan nerede hangi ilçe de ? kampüs nerede ? benim cıbır işi yaş gibi bir türlü alamadım motosikleti.. paramız var bu seferde okumaya gidecek off offf
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Günaydın herkese sabah sabah yine bi soru sorucam
Bana önerebileceğiniz; Uygun Fiyatlı,Siyah,Çene Açılır,Sağlam olduğu kanaatinde olduğunuz bir kask marka ve modeli söylersiniz mi ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hangi malzeme bu?
Yok arkadaş Gdr ile Airoh aynı malzemeden yapılıyor demiş de...
Günümüzde çoğu kask plastikten ve fiberglass malzemeden yapılır...
Daha pahalı kasklar kevlar veya karbon ile desteklenmiş olabilirler.
Kask konusunda şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim...
http://www.uzmantv.com/motorcunun-kaski-nasil-olmali
Bu arada tanıttığı kask Nolan N84
Son olarak aşağıdaki linkte geçen gün bahsettiğim kaskın bölümlerini görebilirsiniz.
http://sharp.direct.gov.uk/helmet-gu...-construction/
Şu an bu konu içerisinde 189 kullanıcı var. (0 üye ve 189 misafir)