cakalaz gel al benım motoru ugrasma
sana ustune alma parasını da ındırcem soz
150 kmh yapalım hemen...
cakalaz gel al benım motoru ugrasma
sana ustune alma parasını da ındırcem soz
150 kmh yapalım hemen...
rapide ekleyin, herkes faydalansın...
thecrasher merhaba link verebilirmisin bulamadım ben..
thecrasher pardon... biyandan iş yapıp bi yandan okursam böyle olur,evet linke koyulursa güzel olur..
http://rapidshare.com/files/134069599/cbr_125.rar.html
arkadaşlar buyrun türkçe cbr kitapçığınız
teşşekkür ettik ayrıca inş. çok yakında cbrımla aranızda olujam dualarınız benimle olsun şöle güzel bi tane alıp gelijem yanınıza sürekli takip ediyorum topic inizi herkesin tekeri düz bassın ii günler
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
bana yardım edın hangı program ıle acıyım ellerıne saglık arkadasım tesekkurler yardımm?????
eyywallah süper oldu bu tesekkürler....
ilk önce bi winrar programını yükle zati belge fotolar halinde
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
dosyayı telefonada kopyaladım acil ihtiyac durumlarında dahi artık yanımda walla süper oldu yaa. eline saglık.
yok var bende ama vırus yemısım haberım yok
500 gb mahvoldu 150 tane fılm ondan acmıyor
Yıkama konusunda;
1-Tazzikli suyla yıkamayın , 1 gün 2 gün 1 hafta belki 1 yıl birşey olmaz , ama bir gün çıt diye atar boya biryerinden , üzülürsünüz... Tazzikli su bıçak gibidir.
Eğer illa yıkayacaksanız da asla yakından değil , uzaktan tutturun.
2-Radyatöre tazzik vurdurmayın , petekleri çok hassastır. Eğilirse yanarsınız...
BeYfa
1lt 4t 15-50w veya bulamazsan 10-40w... yaklaşık 15-25ytl arası.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem abiciğim bi kaç ekleme yapmak istiyorum
bide süpürge diğer adıyla fırça değilde kavçuk kullanın süpürge boyayı belli etmesede çiziyor mümkünse köpüklü bırakmayın iyi durulayın rengi keşertiyor yıkamadan önce ilk bi sulayın toz gitsin varsa yapışmış pislikler kurusun kuş pisliğiyse suyla beraber elnizle çıkarmaya çalışın bide ıslak bırakmamya özen gösterin abiciklerim saygılar
selam arkadaşlar...geçen salı günü FEYİZOĞLU.com dan alışveriş yaptım(kask,mont,eldiven filan)...salı günü sipariş verdim elime perşembe günü geçmesi gerekiodu malzmelerin..bugün geldi..hadi bu normal...adamların eline(orhangazi şubenin) geçmiş malzemeler bana bi telefon etmiyorlar geldi diye...ve kendileri kalkıp getirmemişler...ben çalışıodum ...tabi insan merak edio...4 te işten çıktım ..4:30 gibi kargo şubesine gittim bi baktım malzemeler gelmiş orda duruyo..neden eve götürmediniz dedim biz birazdan dağıtıma çıkıcaktık diyo...sen gelir gelmez bi tel etsene bana geldi buyrun gelin alın paketinizi diye....bunu yapan MNG kargo hani leylekleri olan varya neyse bunu geçtim...paketi bi açtım aman tanrım kaskın üstünde ,ben GDR yazmasını beklerken PROHELL yazıyo..nasıl kafam bozuldu anlatamam...aldım paketi eve gittim...feyizoğlunda benimle ilgilenen kişiye mesaj çektim,hiç karşılık gelmedi...iyi mi iyi...hemen aradım, bu sefer de ne yapsa iyi meşgule aldı...tekrar aradım, bu sefer de telefonu kapamış...eee bu dükkanın da bi telefonu var..orayı aradım..beni o kişiye yönlendirdi...dedim bana gelen kask PROHELL marka bi kask..ben senden ne istedim ? GDR...sen neden bunu yolladın..ya elimizde GDR nin M bedeni kalmamış bizde bunu yolladık...kardeşim bi arayıp sorsana bakayım ben bunu istiyor muyum ? elime geçtikten sonra bi de üstüne ben arıyorum...hadi aradım bi de teli kapatıyor ya...sen onu yolla geri biz sana 15 gün sonra istediğin kask gelince yollarız diyor...gelen kaskı kontrol ettim..çin malı kasktan az birşey daha sağlam bi de fiyatı 85 ytl....tüm firmayı suçlamıyorum ama o eleman bana bunu yaşattı helal olsun yani...neyse arkadaşlar ii günler....
Feyizoglu ile ilgili ilk kez sikayet duyuyorum ! Yoksa Piyasaya oturunca bozmaya mı basladı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)